Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele sport Scudamore’s Super Stakes
5.0

Pacanele sport Scudamore’s Super Stakes

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
NetEnt Sport martie 2019 96,11% NU DA NU 5.000x

Pacanele sport Scudamore’s Super Stakes

Alatura-te celui mai mare campion de curse de cai, Peter Scudamore, in jocul de pacanele online Scudamore’s Super Stakes si castiga Cupa in valoare de 5.000x miza totala! Asezat pe o pista de cai, grila de joc cu 3 randuri X 5 role si 20 linii de plata, slotul NetEnt vine cu o grafica de top, un RTP peste media de piata, Rotiri Gratuite, Wild-uri si Bonus. Crezi ca este cel mai bun Jocheu la pacanele?

Simboluri

Pe matrice vei intalni carti de joc de valoare mica, precum A, K, Q sau J, dar si simbolurile specifice tematicii, acestia fiind si cele care platesc mai bine – 4 Cai, fiecare fiind calarit de un Jocheu imbracat in costum diferit. Pe grila vei gasi si un Wild, reprezentat de insusi Peter Scudamore – acesta le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului (Cupa – 3 X activeaza Rotiri Gratuite). Afla in recenzia noastra cand aterizeaza Potcoava pe role!

Cum arata jocul Scudamore's Super Stakes
Pacanele sport Scudamore’s Super Stakes – Prezentare Slot

Reguli de joc si gameplay

Jocul de pacanele online se joaca pe un set de role standard, cu linii de plata fixe, deci nimic nu este complicat, dar grila, respectiv modurile de castig se pot modifica in „speciala”, dar ramane la fel de usor de a obtine plati. Poti plasa pariuri intre 0.50 RON si 500 RON pe rotire pe toate platformele si dispozitivele – click „Nivel 1-10”, apoi „Valoare fisa 0.01-1.00”. Poti reda slotul si in mod automat, unde poti seta intre 10 si 1.000 de rotiri. Nu ramane decat sa dai Spin din butonul mare rotativ de culoare verde si sa incepi cursa!

Caracteristici bonus

Rotiri Gratuite

Peter’s Classic Cup sau Rotiri Gratuite se activeaza atunci cand pe rolele 1, 3 si 5 aterizeaza simultan simbolul Scatter. Apoi, grila de joc devine 5×4, cu 32 modalitati de a castiga, iar inainte de a incepe, trebuie sa alegi unul din cei 4 Cai:

  • Divine Fortune – Jocheul rosu si simboluri A platesc 5.000x miza
  • Berry Max – Jocheul mov si simboluri K platesc 500x miza
  • Gonzo’s Quest – Jocheul verde si simboluri Q platesc 100 x miza
  • Tin Foil Hat – Jocheul albastru si simboluri J platesc 50x miza

Wild-uri

Orice rotire castigatoare/necastigatoare poate veni in mod aleatoriu cu 2 si pana la 5 Potcoava, care vor cadea pe role in locul simbolurilor deja existente si le va transforma in Wild, ca mai apoi sa se faca plata totala.

Bet Slip

Poti activa aceasta optiune doar daca vrei, iar atunci cand o faci, trebuie sa faci click pe „Bet Slip”. Apoi alege una din cele 4 variante, pentru castiguri de pana la 1.242x miza totala, daca pe matrice cad simbolurile alese de tine.

Cum castigi la pacanele online Scudamore’s Super Stakes?

Castigurile vin doar daca simbolurile sunt in succesiune de la rola cea mai din stanga spre cea mai din dreapta – ai nevoie de minim 3 simboluri de acelasi fel asezate pe una din cele 20 linii de plata in jocul de baza (32 in “speciala”). Simbolul Wild este cel mai bine platit – 5x acorda 1.000 de monede, insa in Rotiri Gratuite poti obtine pana la 5.000x miza totala, daca alegerea ta, respectiv Calul ales de tine castiga cursa!

Tabel de plata la pacanele Scudamore’s Super Stakes

  • 5 X Cal alb cu jocheu roșu = 250 monede
  • 5 X Cal negru cu jocheu mov = 200 monede
  • 5 X Cal maro cu jocheu verde = 150 monede
  • 5 X Cal maro cu jocheu albastru = 100 monede
  • 5 X A = 60 monede
  • 5 X K = 40 monede
  • 5 X Q = 30 monede
  • 5 X J = 20 monede
Cum castigam la Scudamore’s Super Stakes
Pacanele sport Scudamore’s Super Stakes – Tabel de plata

Jocuri ca la aparate: Scudamore’s Super Stakes pe mobil

NetEnt foloseste cea mai noua tehnlogie HTML5, ceea ce inseamna ca slotul poate fi jucat si de pe dispozitivele mobile, cum ar fi tablete sau telefoane mobile iOS si Android. Gameplay-ul simplu, grafica de top si animatiile dinamice se vad perfect si pe ecranele mai mici ale unui smartphone. Incearca-l direct de pe canapeaua ta si bucura-te de un slot interactiv si plin de castiguri!

Verdict

Scudamore’s Super Stakes arata bine din punct de vedere vizual, cu elemente interesante, insa atractia principala ramane functia Rotiri Gratuite – ne place ca exista 4 optiuni, insa modul in care se desfasoara nu este cel mai profitabil. Exista potential, de pana la 5.000x miza totala, castig greu de atins, mai ales ca este un slot de volatilitate ridicata. Iti recomandam sa nu joci mai mult decat iti permiti, dar ce zici de o sesiune gratuita pe site-ul nostru? Incearca-l chiar acum!