Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la pacanele: Super Striker
Jocuri ca la pacanele: Super Striker
5.0

Jocuri ca la pacanele: Super Striker

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Super Striker jocuri ca la pacanele

Intrat recent pe piata jocurilor de noroc, Super Strike este un produs al celor de la NetEnt, lansat pe 30 aprilie 2020. Tema principala a jocului o reprezinta jocul de fotbal, in special jucatorii vedeta dintr-o echipa, cei care marcheaza foarte multe goluri si aduc spectacolul pe teren. Toata actiune se petrece pe trei coloane, unde sunt stivuite noua simboluri. Golden Player este unul dintre simboluri, care ii descrie cei mai bine pe jucatorii cheie, precum au fost Maradona, Pele, Ronaldo Nazario sau cum sunt Cristiano Ronaldo si Lionel Messi pentru echipele lor.

Cum a fost lansat de foarte putin timp si are la baza fotbalul, probabil ca popularitatea va creste substantial pe masura ce trece timpul.

Simboluri

Simbolurile sunt cele care aduc castiguri, iar important lor este una deosebita. In jocul ca la aparate Super Striker avem parte de sapte simboluri obisnuite si alte doua speciale, care activeaza Jocurile Gratuite. Cele doua sunt Golden Scatter si Football Scatter, fiind reprezentate grafic de o minge de fotbal clasica, cu alb si cu negru. Golden Scatter este si el reprezentat de o minge de fotbal, dar una aurie.
Jucatorul de aur este simbolul care iti aduce un profit de 100 X miza. Este urmat de fotbalistul care celebreaza si care pe o intreaga linie de plata dezvoluie un castig egal cu miza X 10. Ghetele de fotbal aurii vin si ele cu un castig maxim de pana la 6 ori inmultit cu miza, iar ghetele rosii cu 4 X miza. Simbolurile Goal aduc si ele castiguri mai mici, miza X 1 si pana la miza X 3.

Jocuri ca la pacanele: Super Striker
Simboluri Super Striker

Reguli de joc si gameplay

Poate ca difera putine gameplay-ul pentru ca nu este un slot obisnuit, cu linii care sa delimiteze exact cele trei coloane si locurile sunt simbolurile sunt stivuite. Totusi, in definitiv, jocul ca la aparate Super Striker este un joc clasic pe trei coloane, unde noua simboluri sunt stivuite si pot aduce castiguri pe masura. Disponibil la NetBet, tot ce trebuie sa faci este sa deschizi cont la acest operator cu un simplu click aici, sa efectuezi o depunere si ai un bonus consistent.

Mergi in sectiunea cazino online si cauta Super Striker, Deschis jocul, tot ce trebuie sa faci este sa il personalizezi, selectand miza de pe partea de joc a ecranului de joc. Tot de acolo poti activa rotirile automate, unde ai optiuni diferite. Intre 10 si 1.000 de rotiri automate sunt disponibile sau poti activa modul turbo, iar viteza de joc sa fie mai mare.

Functii speciale

Fiind un joc clasic cu trei coloane, slotul Super Striker ne prezinta un mod inedit de functii speciale, menite sa aduca un castig pe masura. In joc exista doua simboluri Scatter. Trei Football Scater sau doua Football Scatter si un simbol Golden Scatter declanseaza Jocurile Gratuite cu cinci niveluri diferite, care beneficiaza de un multiplayer crescator. Numarul initial de Jocuri Gratuite este de trei, iar cu fiecare stivuire a unui Golden Scatter, numarul de rotiri gratuite se reseteaza. In momentul in care s-au efectuat acele trei rotiri si nu este stivuit un simbol, atunci speciala a luat sfarsit.

Pe toata perioada Jocurilor Gratuite singurele simboluri stivuite sunt cele Golden Scatter, iar fiecare astfel de simbol care aterizeaza primeste un anumit multiplayer, cu valoare intre 1 si 50. In momentul in care toata zona este plina de Golden Scatter se avanseaza la nivelul urmator, iar un castig egal cu suma multiplier-ilor atribuiti la toate simbolurile Golden Scatter de pe role, inmultita cu Multiplayer-ul de la nivelul curent si inmultita cu miza este dezvaluit.

Plati pacanele Super Striker

Platite sunt diferite si au stransa legatura cu simbolurile stivuite pe cele trei role. Asadar, cel mai important simbol si care vine la pachet cu un castig pe masura este Fotbalistul de Aur. Acesta permite castigarea de pana la o suta de ori X miza. Este nevoie de trei astfel de simboluri pe una dintre cele cinci linii de plata. In schimb, cel mai mic castig il ofera o combinatie dintre simbolurile GOAL, care vin cu a sasea parte din miza. De asemenea, castigurile pot creste in functie de miza pe care o folosesti. Ea nu poate fi mai mica de 0.50 RON si mai mare de 375 RON pentru fiecare rotire in parte. Super Striker vine cu un RTP de 96.04% si volatilitate medie-ridicata.

Jocuri pacanele pe mobil: Super Striker

Jocurile de la cazino online NetBet se pot juca si de pe mobil. Asadar, Super Striker fiind un joc care apartine providerului NetEnt, este disponibil pe dispozitivul tau mobil, indiferent de sistemul lui de operare. Aceeasi grafica moderna si aceleasi functii precum in varianta pe PC/laptop sunt disponibile.
Singura diferenta evidenta este activarea comenzilor datorita functiei touch screen a dispozitivului mobil. Android sau IOS, noi ti recomandam sa folosesti tableta, fiind un gadget cu o dimensiune potrivita pentru tine si pentru sanatatea ochilor tai.

Verdict

Tema este una foarte interesanta si daca esti amator de fotbal, iti plac jucatorii importanti dintr-o echipa, atunci Super Striker poate sa fie noul tau joc favorit. Acesta vine cu cinci linii de plata si trei coloane. Modalitatea de desfasurare a specialei poate genera castiguri subtantiale, menite sa inlocuiasca castigurile mici si dese intalnite in cele mai multe randuri.

Posibilitatea de a juca slotul direct de pe mobilul tau este un nou plus care in zilele noastre te scuteste de timpul petrecut in fata unui PC. Una peste alta, Super Stiker este un slot pe care il poti juca sa te distrezi.