Free cookie consent management tool by TermsFeed

Regulament Concurs

Suntem sociabili, ne poti urmari pe:

Acest concurs se adreseaza exclusiv utilizatorilor aplicatiei Cazino365.ro si nu implica nici o taxa/cost de participare si este deschis tututor persoanelor care au implinit varsta de 18 ani.

Premiile oferite sunt: Un telefon IPhone 14 Pro Max, 128 GB, Gold si 100 de vouchere Paysafecard in valoare de 50 lei fiecare.

Cum te poti inscrie?

Descarca aplicatia Cazino365 si Completeaza formularul de inregistrare cu o adresa de email de valida si numele real  in widgetul de mai sus pana pe data de 15.11.2022.

Cum se aleg castigatorii? Toti participantii care au validat procesul de inregistrare vor intra in tragere la sorti cu ajutorul site-ului random.org pe data de 16.11. 2022 si vor fi anuntati pe pagina de Instagram a artistului Dorian Popa printr-un video-postare.

Cum pot intra in posesia premiului? Marele Castigator va fi contactat pe email si va primi ulterior premiul prin curier. Ceilalti 100 de castigatori vor primi codurile paysafe in adresa de email cu care s-au inregistrat.

Alte precizari, termeni si conditii

Acest concurs este destinat exclusiv persoanelor cu varsta peste 18 ani.

Acest concurs are ca scop promovarea aplicatiei Cazino365

Este permisa o singura înregistrare pentru un utilizator, indiferent de numarul de dispozitive mobile de are dispune. Orice verificare/sesizare ca aceasta regula a fost încălcata poate duce la anularea premiului.

Cazino365 nu va stoca, nu va prelucra datele personale ale participanților si nici nu le va distribui către terți.

Cazino365 stocheaza si prelucreaza adresa de email a particpantilor care s-au inscris in listele de comunicari, dar fiecare utilizator are in orice moment posibilitatea de a solicita stergerea din respectivele liste.

Pentru orice reclamatie in legatura cu concursul, utilizatorii se pot adresa in scris prin email la adresa admin@cazino365.ro

Angajatii, colaboratorii, persoanele afiliate companiei Tipzor Media SRL, detinatoarea aplicatiei Cazino365.ro si organizatoarea acestui concurs, nu au dreptul de a participa la acest concurs.

Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile concursului , precum si anularea acestuia din motive anuntate public.

Cazino365.ro nu oferă jocuri pe bani reali, toate jocurile prezente pe site sunt in variantele demo, oferite de producatori.

Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT