Free cookie consent management tool by TermsFeed7 înmormântări inventate, 132.000 de euro împrumutați și pierduți la păcănele

7 înmormântări inventate, 132.000 de euro și o singură pasiune – păcănelele. O româncă a sedus un italian pe internet și acesta a împrumutat-o cu 132.000 de euro, bani care i-a pierdut la păcănele.

Știți cum se spune – „Viața bate filmul”, iar astfel de povești incredibile chiar se întâmplă în realitate. Dacă Hugh Grant reușea un rol de zile mari în filmul din 1994 „4 nunți și o înmormântare”, protagonista poveștii de față este o româncă, Ancuța Balagiu (40 ani) din Sânpetru Mare, Timiș, iar scenariul este unul incredibil.

Potrivit unui reportaj difuzat de canalul italian de televiziune Italia 1 recent, în cadrul popularului program Le Iene (Hienele), Ancuța Balagiu l-a convins pe un om de afaceri italian să o ajute cu diverse sume (total 132.000 euro) pentru a plăti cheltuielile necesare pentru nu mai puțin de 7 înmormântări și alte necazuri, toate inventate. În schimb, ea ar fi trebuit să meargă să se angajeze la compania binefăcătorului ei. În realitate, majoritatea banilor i-a pierdut la păcănele.

Totul a început pe internet, în iulie 2019, atunci când ar fi început povestea de dragoste dintre Ancuța și Fabrizio Cesini, un antreprenor din Montelupone (Macerata).

Românca și-a manifestat dorința de a merge să lucreze pentru compania acestuia, în Italia, dar, între timp, a început să-i ceară diverse sume pentru o serie incredibilă de necazuri care a inclus 7 decese, desigur inventate.

La început, românca a cerut sume mici, pe motiv că nu are bani de divorț sau să plece din România, iar ulterior i-a spus italianului că i-a murit tatăl, trimițându-i acestuia chiar și fotografii de la înmormântarea fictivă. Pe lista morților a urmat apoi bunica, apoi mama și alți membri ai familiei sau cunoscuți.

În prima jumătate de an, Fabrizio i-a trimis Ancuței 35.000 de euro – cadouri, biciclete, bani pentru diverse renovări, pentru lemne sau pentru reparația unui autoturism avariat.

Ancuța i-a făcut cunoștință italianului cu prietena sa, Ana Negre, care ar fi avut 4 copii, cel mai mare dintre ei vorbind bine italiana. Acesta îl nume pe Fabrizio tată, iar în septembrie 2020 Ancuța l-a anunțat pe italian că adolescentul a decedat.

La scurt timp, Ana Negre a decis să plece în Italia cu ceilalți 3 copii și tot Fabrizio a plătit pentru pașapoartele copiilor și biletele de autocar, doar că s-au îmbolnăvit de COVID, iar femeia a murit la spitalul din Timișoara.

Ancuța i-a spus lui Fabrizio că, înainte de a muri, Ana Negra și-a scris testamentul, iar casa și terenul său le-a lăsat acestuia.

A urmat apoi al 5-lea deces, o altă rudă și un alt personaj în poveste – Alexandra, mama unui puști de 14 ani, care avea nevoie de o operație în Turcia. Fabrizio nu a stat pe gânduri și i-a trimis suma necesară, dar atât Alexandra, cât și fiul său au murit în spitalul din Turcia.

A FENTAT MOARTEA DE 6 ORI ȘI APOI A CÂȘTIGAT 1 MILION DE DOLARI LA LOTO

Realizatorul emisiunii de la televiziunea italiană, Luigi Pelazza, l-a adus pe Fabrizio chiar în România, pentru a descoperi împreună adevărul.

Astfel, Fabrizio a aflat lucruri surprinzătoare precum faptul că Ana Negre este, de fapt, mama Ancuței și trăiește sau că nu este proprietarul casei și terenului de la Sânpetru Mare. Mai mult decât atât, adolescentul care îi spunea tată era chiar soțul Ancuței și era la fel de viu ca și Ana.

Inițial, rudele Ancuței le-au spus italienilor că românca trăiește în Germania sau Ungaria ori e plecată la muncă în Austria.Totuși, italienii au găsit-o pe Ancuța chiar în localitate, la păcănele, aceasta recunoscând că a inventat poveștile și că a pierdut toți cei 132.000 de euro la păcănele, acolo unde au și găsit-o cei de la Mediaset împreună cu Fabrizio.

Într-un final, după ce a spus că se sinucide dacă Fabrizio nu o angajează pentru a reuși să plătească suma împrumutată, Ancuța a încercat să mai obțină un alt împrumut de la Fabrizio.

Nu putem să nu notăm faptul că cifra 7, adică atâtea înmormântări câte a inventat protagonista acestui material, este cel mai căutat simbol la păcănele.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash