Free cookie consent management tool by TermsFeed888poker va folosi pungi biodegradabile pentru fise la următoarele turnee live

888 a anunțat la începutul lunii mai un nou parteneriat cu furnizorul de soluții ECOSEC. Acordul are în vedere utilizarea de pungi biodegradabile ECOSEC pentru a păstra în siguranță jetoanele de poker la toate evenimentele viitoare 888LIVE, începând chiar cu 888poker LIVE Barcelona, serie de turnee programată în perioada 12-23 mai 2022.

Astfel, 888poker înlocuiește pungile de jetoane clasice folosite până în prezent cu pungi ECOSEC biodegradabile, fabricate dintr-o polietilenă cu densitate scăzută (Low Density Polyethylene – LDPE) și care are în compoziție un aditiv care face plasticul oxo-biodegradabil. Spre deosebire de plasticul convențional, pungile biodegradabile ECOSEC se descompun în aproximativ 2 ani, față de 500 de ani.

Ar fi grozav dacă aceste ambalaje pentru jetoane nu ar fi necesare în timpul turneelor de poker live ce durează mai mult de o zi, însă eliminarea lor nu este posibilă din mai multe motive:

  • Previn discrepanțele în contabilizarea fiselor
  • Reduc timpul necesar pentru împachetarea jetoanelor la finalul fiecărei zi de joc
  • Asigură o redistribuire rapidă a jetoanelor la mese la startul zilei următoare (au numele jucătorilor trecut pe ele)
  • Previn împrăștierea virusurilor, bacteriilor și altor germeni

În cazul în care nu știați, de cele mai multe ori pungile folosite pentru păstrarea fiselor în timpul turneelor de poker live nu sunt reciclate. Astfel, sunt aruncate la gunoi, ajungând în cele din urmă să polueze solul sau apele. Ele reprezintă un pericol pentru fauna sălbatică și pot crea emisii dăunătoare.

Noile ambalaje vor fi inscripționate cu sigla 888poker și 888poker LIVE, iar codurile QR prezente pe pungi vor permite jucătorilor să distribuie pe rețelele de socializare progresul în turnee cu tag-uri #888poker și #888pokerAgainstPlasticPollution.

În comunicatul de presă emis, cei de la 888 precizează că este pentru prima oară când un brand major din lumea pokerului folosește astfel de pungi biodegradabile la evenimente live.

Pungile biodegradabile pentru jetoane vor fi folosite la toate evenimentele 888LIVE programate în acest an, precum și în anii următori, sprijinind compania în demersul către atingerea de emisii de carbon zero până în anul 2030 – parte a pilonului „Made Greener”.

Decizia luată de 888 de a înlocui pungile de jetoane clasice cu produse biodegradabile va avea ca rezultat eliminarea a aproximativ 130 de kilograme de plastic și va veni și în sprijinul campaniei ECOSEC Poker Against Plastic Pollution, care colaborează cu organizații de caritate în scopul plantării de copaci care să ajute la diminuarea efectelor poluării.

Target-ul 888 și ECOSEC pentru următoarele 12 luni este înlocuirea a nu mai puțin de 1 milion de pungi din plastic, ceea ce ar însemna mai puțin cu 12 tone de plastic care, nereciclate, ar putea polua solul și apele timp de sute de ani.

Shai Tabibian, SVP – Head of the B2C la 888, despre noul parteneriat cu ECOSEC:

„Suntem mândri că 888 va fi primul operator de poker important care colaborează cu ECOSEC, în vederea unei inițiative extrem de progresive. Considerăm că astfel de parteneriate, precum acesta, sunt cât se poate de benefice pentru noi, organizatorii de evenimente, și în special pentru mediu, fiind cruciale în eforturile noastre de a minimiza impactul negativ asupra mediului. ”

„Pungile de jetoane din plastic sunt folosite de mulți ani, iar speranța noastră legată de viitor este că acesta este începutul unei noi ere în industria de gambling, una și mai prietenoasă cu mediul înconjurător.”

Karim Louis, CEO la ECOSEC, a declarat:

„Campania Poker Against Plastic Pollution a demarat după ce am început să particip la festivaluri de poker. Astfel, am reușit să înțeleg că pungile pentru jetoane sunt esențiale pentru păstrarea în siguranță a jetoanelor în timpul turneelor de poker live și că organizația din care fac parte ar putea ajuta mult industria de gambling să conștientizeze la un nivel superior importanța protejării mediului înconjurător.”

„Aceste noi pungi biodegradabile reprezintă o invenție îndrăzneață, care le va permite jucătorilor de poker să posteze pe rețelele de socializare informații despre progresul lor în turneele de poker, contribuind în același timp la protejarea mediului înconjurător de efectele nocive ale plasticului. Așteptăm cu nerăbdare să livrăm în premieră aceste noi produse celor de la 888 și să continuăm colaborarea la evenimentele viitoare”, a adăugat Louis.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash