Free cookie consent management tool by TermsFeed

O româncă a câștigat 318.000 RON la cazino online, dar nu îi poate scoate. După cum probabil știți deja, câștigurile mari la cazinouri nu apar prea des în viață, însă din păcate există și situații în care poți câștiga o sumă uriașă, dar nu poți scoate banii.

Motivul este cel mai des întâlnit în astfel de situații – depunere cu cardul altei persoane.

Este și cazul româncei care, potrivit ziare.com,  a câștigat de curând un jackpot online de 318.000 RON, însă nu poate încasa premiul deoarece agenția online la care a câștigat premiul a refuzat plata invocând articolul din regulament care prevede faptul că „titularul contului trebuie să depună fonduri în contul său de joc folosind metodele de plată ce se află pe numele său”.

Presupun că știați acest lucru, însă este o ocazia bună să ne reamintim acest lucru și să evităm astfel de scenarii pe viitor, deoarece toate se termină cam la fel de prost când vine vorba de retrageri.

Citește și: A luat Oscar-ul la NetBet Casino: 1.684.667 RON la Jackpot Cards EGT câștigat de o clujeancă

Câștigătoarea premiului de 318.000 RON a deschis un proces la Judecătoria Constanța, prin care a dat în judecată compania de jocuri de noroc care i-a refuzat plata. Femeia a cerut să fie declarată abuzivă clauza care prevede ca titularul unui cont să fie și titularul cardului aferent contului și a cerut să-i fie plătiți banii câștigați, deoarece „la momentul alimentării contului în vederea realizării jocului, pârâta a permis ca plata să fie efectuată de pe cardul PaySafe care nu era deţinut de titularul contului de joc”. Mai mult decât atât, „în cazul câştigurilor mai mici, pârâta a procedat la remiterea premiilor câştigate, chiar dacă alimentarea contului s-a realizat cu un instrument de plată care nu era emis pe numele reclamantei”.

În cadrul procesului, compania de jocuri de noroc a declarat că „sunt neadevărate susţinerile reclamantei în sensul că atunci când a avut câştiguri mai mici, i-au fost remise”. „Societatea nu a cunoscut faptul că depunerile sumelor de bani în contul de joc „K1611″ proveneau din cardul bancar al logodnicului său.

Judecătoria Constanța și-a declinat competența în favoarea Judecătoriei Năvodari, iar dacă aceasta va declina, la rândul său competența, dosarul va ajunge la Curtea de Apel Constanța.

În concluzie, deschideți doar conturi reale la cazinouri legale în România, pe numele vostru, verificați-le (aveți aici detalii) și efectuați depuneri și retrageri doar cu carduri personale. În caz contrar, știți la ce vă puteți așteptați.

Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT