Free cookie consent management tool by TermsFeedA câștigat un Jackpot de 229.000$, dar a aflat abia 3 săptămâni mai târziu

Din ciclul poveștilor care încep cu „Ce se întâmplă în Vegas …”, azi vă prezentăm o situație destul de rar întâlnită în lumea jocurilor de noroc. Pe 8 ianuarie 2022 un jucător a câștigat un jackpot de 229.000$ în cazinoul Treasure Island din Las Vegas, dar partea inedită este că nu a aflat acest lucru decât după 3 săptămâni. Cum a fost posibil? Haideți să aflăm.

Conform Nevada Gaming Control Board, a existat o eroare de comunicare a aparatului slot machine la care s-a înregistrat câștigul, astfel că nu a fost afișat mesajul cu premiul de fix 229.368$ pe care trebuia să-l încaseze chiar în acel moment jucătorul respectiv.

Robert Taylor, fericitul câștigător, a fost astfel identificat doar după aproape 3 săptămâni de la înregistrarea câștigului

Taylor locuiește în Arizona, astfel că era demult acasă în momentul în care echipa cazinoului a realizat că a fost acordat un jackpot fără ca aparatul să afișeze mesajul dorit de toți jucătorii de casino.

A urmat imediat o investigație, dar în primă fază cei de la Treasure Island & the Gaming Control Board nu au reușit să stabilească identitatea câștigătorului. Au urmat apoi ore în șir de vizionări ale înregistrărilor din zilele respective din interiorul cazinoului, declarații ale martorilor și multe alte proceduri pentru a se putea stabili cine este câștigătorul premiului Jackpot de aproape 300.000$.

În cele din urmă, eforturile autorităților au dat roade, iar Robert Taylor a fost jucătorul denumit în glumă „one lucky bastard”.

Așadar, după aproape 3 săptămâni, pe 28 ianuarie 2022, Robert a primit notificarea despre câștigul jackpotului, fiind așteptat să-și ridice premiul în zilele următoare.

Cât despre eroarea aparatului slot machine, declarația comisiei Control Board a fost destul de vagă, fără a include detalii amănunțite despre natura erorii de comunicație care a cauzat acest incident cu final fericit, în cele din urmă.

Iată, așadar, o poveste inedită, în condițiile în care mai des auzim de jackpoturi câștigate care nu sunt acordate pe motiv de erori ale jocurilor de păcănele – „void all pays and plays” sau altele precum următorul.

Zilele trecute scriam despre o jucătoare din România care a luat o sumă uriașă la păcănele, dar nu o poate scoate.

Citește articolul aici!

Una peste alta, autoritățile americane din zona jocurilor de noroc au făcut eforturi atât de mari, în cazul lui Robert Taylor, pentru că industria se bazează tocmai pe corectitudinea și legitimitatea tuturor jocurilor de noroc legale.

Astfel, s-a stabilit clar că vei primi un jackpot, indiferent dacă știi că ai lovit unul sau nu.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash