Free cookie consent management tool by TermsFeed

Afla ce casa de pariuri ofera 500.000 RON pentru cei care indica gresit rezultatele 1×2 la cele 48 de meciuri din grupele CM Qatar!

Campionatul Mondial din Qatar 2022 incepe in mai putin de 3 saptamani, iar pariorii au in fata o provocare cu adevarat inedita! De aceasta data, pentru a castiga fabuloasa suma de 500.000 RON acestia trebuie sa indice… gresit rezulatele finale!

Este vorba de noua promotie a celor de la Unibet, prin intermediul careia clientii vechi dar si cei noi, sunt invitati sa ghiceasca rezultatele 1×2 ale meciurilor din faza grupelor. Totusi, acestia trebuie sa o faca gresit in acest caz! Iar mecanismul este cu atat mai simplu, cu cat nu este implicata vreo tragere la sorti – premiul fiind revendicat cu ajutorul propriilor forte.

Nu ai inca un cont deschis? Apasa AICI si intra in competitie chiar acum!

Afla ce casa de pariuri ofera 500.000 RON pentru cei care indica gresit rezultatele 1×2 la cele 48 de meciuri din grupele CM Qatar si cum poti intra in competitie!

In primul rand, daca nu ai deja un cont la Unibet, apasa pe imaginea de mai sus. Apoi, completeaza cuponul de pe site-ul operatorului online si anticipeaza GRESIT cele 48 de rezultate din faza grupelor.

Aceasta competitie este destinata fiecarui parior. Cei care vor sa se bazeze doar pe noroc, acum este momentul. In caz contrar, o buna analiza poate ajuta enorm. Esti sigur de victorie Spaniei in fata modestei Japonia? Nu mai sta pe ganduri si mizeaza fie pe un rezultat de egalitate, fie pe un succes din partea niponilor. Nu exista taxe percepute de Unibet, asadar nu este implicat vreun risc financiar pentru tine!

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Pentru participare, poti incasa 22 RON!

Evident, la fel ca fiecare concurs si acesta va avea castigatori si pierzatori. Nu trebuie sa te dezarmezi insa, deoarece simpla participare iti aduce un bonus din partea Unibet – in valoare de 22 RON. Astfel, una din cele mai interesante promotii pentru Campionatul Mondial ii recompenseaza pe toti pariorii.

Bonusul in cauza este acordat pe data de 21 noiembrie, daca realizezi inscrierea pana pe 20 noiembrie, la ora 18:00 – ora locala in Romania. Valabilitatea consta in 7 zile, timp in care poti paria pe evenimentele favorite de la turneul final. Iar din acest punct de vedere, Unibet nu duce lipsa de oferte. Exista deja zeci de piete pre-meci, live sau antepost pentru duelurile de la Cupa Mondiala.

Pariorii au ocazia sa isi construiasca propriul pariu, pot folosi Combo Booster sau se pot retrage oricand dintr-un pariu, prin intermediul functiei Cash Out.

Asadar, pregateste-te pentru ca mai este foarte putin! Inscrie-te in competitia Unibet, urmareste meciurile de la Mondial in perioada 20 noiembrie – 18 decembrie pe televiziunea nationala si incaseaza!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash