Free cookie consent management tool by TermsFeedAircash Abon este noua metodă de depunere introdusă de NetBet - primul site de pariuri sportive și cazino ce a fost licențiat în România

Aircash Abon este noua metodă de depunere introdusă de NetBet – primul site de pariuri sportive și cazino ce a fost licențiat în România

NetBet este fără doar și poate un etalon în industria jocurilor de noroc din România. Vorbim despre primul site de pariuri sportive și cazino ce a primit o licență din partea ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). Operatorul continuă să își îmbunătățească serviciile, iar vara începe pentru clienții NetBet România cu o veste excelentă.

Metodele de plată s-au diversificat, iar acum utilizatorii își pot alimenta contul online cu ajutorul Aircash Abon. Această companie de plată electronică deține licențe de operare pe teritoriul Uniunii Europene. Alimentarea contului este realizată prin intermediul unor vouchele cu o valoare stabilită.

Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Aircash Abon este noua metodă de depunere introdusă de NetBet – primul site de pariuri sportive și cazino ce a fost licențiat în România

Această metodă de plată nu este încă populară printre amatorii jocurilor de noroc din România, însă este una ușor de utilizat. Clienții nu au nevoie de un cont bancar sau un card bancar. Cu ajutorul voucherelor Abon, contul pentru păcănele sau orice alt joc de casino online poate fi încărcat cu următoarele sume:

  • 25 RON
  • 50 RON
  • 100 RON
  • 150 RON
  • 200 RON
  • 300 RON
  • 500 RON

Clienții trebuie să se deplaseze într-o locație fizică și să achiziționeze un astfel de voucher, cu bani cash. Voucherele Abon pot fi găsite în puncte precum SelfPay, PayPoint, Qiwi/StartPay sau Epin. Mai mult decât atât, în peste 100.000 de locații la nivel european se pot efectua plăți online simple și sigure.

Voucherele Abon nu percep un anumit comision, iar metoda de plată este una flexibilă și sigură. Dacă vrei și tu să îți alimentezi contul la NetBet, atunci consultă lista locațiilor fizice de pe site-ul companiei Aircash. Se efectuează o plată în numerar, pe baza căreia vei primi un bon. Pe acel bon este imprimată suma respectivă și un cod ce este compus din 16 cifre. Apoi tot ce ai de făcut este să accesezi contul de client din cazinoul online NetBet și la depunere să selectezi metoda Aircash Abon.

Ultimul pas este introducerea codului unic inscripționat pe bon, iar instant banii vor apărea în contul de jucător. Evident, tot ce îți mai rămâne de făcut este să te bucuri de sutele de sloturi online disponibile, de la furnizori importanți din domeniu.

Aircash stă la baza acestei metode de plată prin intermediul voucherelor Abon – ce au o valoare stabilită. Instrituția emitentă de monede electronice autorizate deține o licență emisă de către Uniunea Europeană, ce este inclusă în registrul Uniunii Europene al instrituțiilor de profil la Autoritatea Bancară Europeană.

Cine este NetBet?

Brandul NetBet a intrat pe piața din România în anul 2015, atunci când a primit o licență de funcționare emisă de către ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). În prezent, operatorul funcționează cu licența L1160651W000195.

La capitolul metode de depunere, NetBet România este un lider de piață. Clienții își pot alimenta contul online prin intermediul cardului bancar, al transferului bancar, Paysafecard, Skrill, Neteller, Smith & Smith, Trustly, OktoCash și mai nou Aircash. NetBet are o experiență uriașă pe mapamond și s-a impus rapid pe piața locală a pariurilor sportive și cazinoului. Printre caracteristicile ce definesc acest operator online se numără portofoliul extins de sloturi, promoțiile și ofertele constante dar și atenția oferită jocului responsabil.

Compania se orientează mereu către nevoile clientului și continuă să aducă îmbunătățiri platformei online. Piața jocurilor de noroc de pe teritoriul României este una reglementată, fiind un etalon în industrie – la nivel european. Românii pasionați de jocuri de noroc pot găsi o sursă de divertisment de nota 10 în cadrul platformei NetBet România. Toți clienții pot sta liniștiți în ceea ce privește siguranța datelor personale, dar și a tranzacțiilor de bani.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash