Free cookie consent management tool by TermsFeed⚡Aparate de bruiat păcănelele🎰Există? Funcționează?

Totul despre diverse metode de păcălit păcănelele.

Sunt multe mituri despre jocurile de noroc, iar una dintre poveștile care ridică multe întrebări este cea a unui aparat de bruiaj, care să facă păcănelele să dea premii mari. De la celebrele brichete cu Quartz (cuarț) din anii 90 și până la dispozitive de bruiat păcănele EMP Jammer, care pot interfera cu sloturile, povestea a adunat multe pagini.

⚠️⚠️⚠️ În primul și în primul rând trebuie spus încă de la început că intenția este una total greșită. Și ar fi foarte bine să știi că orice tentativă de influențare a programului unui slot este considerată infracțiune.

Folosirea oricărui dispozitiv de bruiaj te poate costa chiar și libertatea, în cazul în care ești prins. Poate că de-a lungul timpului aceste aparate de bruiat păcănele și-au mai modificat design-ul și pot fi mult mai discrete, însă riscul e mult prea mare raportat la posibilitatea câștigurilor.

Astfel, informațiile despre metode de păcălit păcănelele prezente în acest material sunt oferite în scop pur informativ, pentru cei curioși din fire.

⚡ Telecomanda EMP Jammer ⚡ chiar funcționează?

Aparate de bruiat păcănelele - EMP Jammer
Jammer EMP

Poate că vei auzi oameni care vorbesc despre folosirea unui aparat de bruiaj EMP pentru păcănele 77777 sau alte categorii. Acesta funcționează pe bază de impulsuri electromagnetice, pe care ar trebui să le transmită aparatelor din săli, pentru a le afecta programul pe care îl au implementat.

Aceste aparate de tip telecomandă bruiaj păcănele pot să funcționeze, într-adevăr, dar nu la modul la care te-ai aștepta.

Producerea de impulsuri electromagnetice poate fi foarte periculoasă pentru integritatea ta. E ca și cum ai “purta” un mic fulger în buzunar. EMP-urile pot să interfereze cu diferite dispozitive, doar că mai degrabă le-ar scoate din uz. Iar asta în cazul în care vorbim despre aparate mai vechi, pentru că terminalele de sloturi moderne au protecție la supratensiune.

Niciun calculator modern nu va reacționa la o telecomandă EMP Jammer la modul la care te-ai aștepta. Poate că îl vei supraîncărca și îi vei afecta placa de bază, însă în niciun caz nu vei reuși să îl faci să-ți dea câștiguri.

Situația era diferită în anii 90, în care chiar se puteau genera câștiguri la păcănele cu ajutorul unui simplu Quartz de brichetă. „Hackerii” de atunci introduceau firul în locul cheiței de impulsuri și acea mini descărcare electrică genera un anumit credit. Uneori, însă, aparatul o lua razna și oferea câștiguri care nu erau posibile – gen 5 Ași fără Joker (dubla unul din ei).

Cum arată un dispozitiv de bruiaj pentru păcănele și cât costă

Oferte Jammer păcănele pe OLX

De obicei, un jammer pentru aparatele de sloturi e o cutie de plastic de mărimea unui pachet de țigări. De multe ori vei vedea și o antenă atașată, plus o placă cu circuite și alte fire. Nu prea par ele pregătite pentru vânzare, ci mai degrabă asamblate în vreun garaj pe undeva.

Este greu să stabilești un preț mediu pentru un astfel de dispozitiv. Vânzarea de aparate de bruiaj păcănele e o zonă destul de gri, pentru că folosirea lor în scopul pentru care sunt vândute e clar o ilegalitate, după cum menționam.

Așa că fiecare stabilește un preț pentru dispozitivele jammer păcănele după “cum îl taie capul”. Pe internet găsești tot felul de anunțuri cu astfel de dispozitive, iar intervalul de prețuri este destul de mare.

Poți să le găsești la câteva sute de euro, dar mai sunt unele și care depășesc 1.000-1.500 de euro. În România, prețul mediu este undeva în jurul a 1.000 RON.

Ce poate să facă, de fapt, un aparat de bruiaj păcănele

În niciun caz nu poate să facă lucrul pentru care te gândești să îl cumperi. Un asemenea dispozitiv are capacitatea, în cel mai bun caz, să întrerupă un aparat cu sloturi. Ar apărea o eroare pe ecranul aparatului, iar tu îți vei primi banii înapoi. Dezamăgire mare, dar nu se vor lega simbolurile ca prin magie.

Unele dintre dispozitivele de bruiaj de vânzare de pe net arată ca un “gadget” ultrasecret, ba chiar scot și niște sunete ori un bâzâit. Ai putea avea impresia că ele chiar funcționează. Însă e totul doar pentru “show”, fiindcă niciodată nu vor fi capabile să influențeze rotirile unui joc ca la aparate.

După cum probabil te așteptai, există chiar și tutoriale pe You Tube despre cum să faci un Jammer. Iată un videoclip din 2016 care a adunat nu mai puțin de 3.210.758 de vizionări până în prezent – încă un semn al interesului stârnit de această temă.

Scenarii posibile atunci când folosești un aparat EMP Jammer

Prima situație în care te-ai putea trezi dacă folosești un dispozitiv EMP Jammer nu e tocmai una fericită. Ești reperat de către vreun angajat al cazinoului și este anunțată poliția. Vei fi banat definitiv din acel cazino și vei avea de dat niște declarații la secție. Ca să mai adăugăm ceva dramatism la acest scenariu, ar fi fost și mai rău dacă ai fi câștigat vreun jackpot sau vreun premiu mare. Câștig pe care l-ai fi obținut și fără acel dispozitiv EMP din buzunar, însă acum vei rămâne fără bani.

Eroare la un joc de păcănele
Defecțiune la un joc de păcănele

O a doua situație ipotetică te va duce tot pe minus în cele din urmă. Pur și simplu dispozitivul pe care îl ai asupra ta va interfera cu aparatul din fața ta, dar îl va strica, arzându-i circuitele.

Cu siguranță vei dori să pleci de acolo cât mai repede, înainte ca angajații să-și dea seama de unde au apărut stricăciunile. Poate că nu le vei plăti și pe acestea, dar vei rămâne oricum cu paguba cauzată de cumpărarea unui dispozitiv EMP.

Ultimul scenariu este cel în care nu se întâmplă chiar nimic. Tu apeși pe buton în continuu, dar totul funcționează în mod normal. Rămâi cu un aparat pe care ai dat foarte mulți bani și pe care, realistic, nu ai la ce să-l folosești.

Altă metodă prin care se presupune că poți trișa la aparate

Sunt povești potrivit cărora unii hackeri pot înregistra ecranul de joc și afla ce cărți urmează să dea, prin intermediul unor softuri speciale și cu abilități și mai speciale. Legat de acest lucru, înainte de a da curs unei astfel de oferte, gândește-te ce fel de om ar ști să facă acest lucru și și-ar pune la bătaie serviciile pentru diverse tarife…

E normală curiozitatea legată de un aparat de bruiaj păcănele. Însă folosirea unui astfel de dispozitiv este total ilegală, nerecomandată și nu e justificată de nimic. Nici chiar de faptul că ai pierdut mulți bani la păcănele și cauți o dulce răzbunare.

Pe lângă faptul că aceste aparate nu funcționează în scopul pentru care sunt promovate, vei comite și o infracțiune folosindu-le. Nu recomandăm nimănui să achiziționeze așa ceva, pentru că e o pierdere de bani și poți să te trezești având probleme cu legea.

Toate informațiile prezente în acest material sunt oferite în scop informativ.

  • Nu încercați să confecționați dispozitive EMP Jammer!
  • Nu cumpărați aparate de bruiat păcănele!
  • Nu folosiți dispozitive pentru a trișa la păcănele! Este ilegal și puteți ajunge chiar la închisoare.
  • Nu uitați că vă puteți totuși îmbunătăți șansele de câștig profitând de ofertele bonus fără depunere și rotiri gratuite la păcănele.
25 lei Bonus Free Play
Se aplica T&C
Cum activezi 888 bonus fara depunere?
Varsta minima 18+
319 Rotiri Gratuite Burning Hot
Cum activezi Superbet bonus fara depunere?
La verificarea contului în perioada 01 Aprilie - 30 Aprilie

444 Rotiri Shining Crown
Cod promo 444CROWN -
Cum activezi Betano bonus fara depunere? 100 rotiri la înregistrarea contului 344 rotiri în termen de 14 zile de la verificare
200 Rotiri Gratuite + 20 Lei Speciala Gratis
Cum activezi NetBet bonus fara depunere?
200 Rotiri Gratuite plus freebet 20 lei
Cum activezi Winbet bonus fara depunere?
50 Lei Fara Depunere Cazino
Cum activezi Pokerstars bonus fara depunere?
350 Rotiri Gratuite la Shining Crown, Fără depunere
Folosește codul K_350COROANE și joacă!
Cum activezi Maxbet bonus fara depunere?
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash