Free cookie consent management tool by TermsFeedArthur’s Fortune – nou slot lansat de Yggdrasil în 2020!

Arthur’s Fortune – nou slot lansat de Yggdrasil în Iunie 2020!

Yggdrasil reprezintă una din cele mai importante companii dezvoltatoare din domeniul gamblingului. Este un liant perfect între mitologia nordică și jocurile de păcănele. Acest dezvoltator a luat naștere în 2013 în Suedia, însă a avut parte de o extindere rapidă. În acest moment, compania are sedii în Polonia, Malta și Gibraltar. Pentru a afla cine este Yggdrasil, vă invităm să accesați acest articol!

Arthur’s Fortune – nou slot lansat de Yggdrasil în Iunie 2020!

Arthur’s Fortune invită utilizatorii să facă o incursiune în istoria Marii Britanii. Jocul se centrează pe Regele Artur și cavalerii mesei rotunde, o poveste celebră pe mapamond. Slotul este dezvoltat pe 3 rânduri & 5 coloane, iar RTP-ul este de 96.20%. Jucătorii vor întâlni în acest joc simbolurile clasice ale jocurilor ca la aparate, de la 10 la A.

În plus, Arthur’s Fortune oferă simboluri centrate pe legenda amintită mai sus. Întâlnim pictograme ale lui Sir Lancelot, Guinevere și regi ai mesei rotunde. Regele Artur este cel mai valoros simbol, iar 5 astfel de pictograme oferă 25 x miza. Jucătorii sunt transpuși în interiorul castelelor britanice și încearcă să vâneze comorile de aur. Există și bonusul lui Merlin, care plătește excelent. Jonas Strandman – oficial Yggdrasil – a făcut unele declarații de presă cu privire la noul slot:

”Arthur’s Fortune le oferă utilizatorilor o imagine de ansamblu asupra epocii regilor curajoși și a vrăjitorilor. Jocul are foarte multe opțiuni și oferă diversitate. Are un modul old-school, combinat cu o grafică modernă. Vorbim așadar despre un slot ce ar trebui să fie pe placul tuturor! Trebuie menționat faptul că TOATE simbolurile pot deveni Wild, cu puțin de noroc. De asemenea, există posibilitatea unui câștig de 10.000 x miza.”

Cele mai importante sloturi dezvoltate de Yggdrasil

Fiind o companie suedeză, Yggdrasil are o afinitate față de sloturile centrate pe mitologia nordică. Vikings Go Wild & Vikings go to Hell reprezintă două dintre cele mai importante nume ale acestui dezvoltator. Cele două sloturi sunt dispuse pe 4 rânduri & coloane și au un RTP de 96.03% respectiv 96.10%. În ambele jocuri întâlnim vikingi, arme sau cufere de aur, imagini simbolice pentru mitologia nordică. Această serie de sloturi Vikings a deschis apetitul amatorilor jocurilor de noroc pentru compania Yggdrasil.

La ce cazinouri poți juca sloturile online de la Yggdrasil pe bani reali?

Unibet, NetBet și Vlad Cazino sunt 3 cazinouri importante din România, unde poți testa pe bani reali sloturile online Yggdrasil.

Unibet își întâmpină clienții noi cu un bonus de 100% la prima depunere. Promoțiile acestui operator online sunt dese, iar în fiecare Miercuri are loc un turneu cu premii însemnate.

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Cazinoul Netbet se poate lăuda cu o experiență de peste 15 ani pe piața gamblingului. În România acest operator a pătruns în 2015, iar de atunci își întâmpină clienții cu bonusuri, promoții și concursuri atractive.

Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Deși a fost lansat abia în 2018, Vlad Cazino se bucură de un succes fantastic. Tematica inedită, oferta completă de jocuri și expertiza oferită de Kindred Group, companie din al cărei portofoliu face parte, sunt doar câteva dintre motivele ce stau la baza succesului înregistrat de acest prim cazino online cu specific românesc.

Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Arthur’s Fortune – nou slot lansat de Yggdrasil în 2020!”, ne poți ajuta cu un LIKE și SHARE. Îți mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash