Free cookie consent management tool by TermsFeedBetano este noul sponsor oficial EURO 2024

Betano este noul sponsor oficial EURO 2024

Betano este noul sponsor oficial EURO 2024, parteneriatul fiind anuntat de curand. Amatorii de pariuri sportive de pe „Batranul Continent” se vor putea bucura de cele mai bune cote, oferte si pariuri pentru marele Campionat European. Competitia este programata vara viitoare.

Intre 14 iunie si 14 iulie 2024, spectacolul se muta pe teritoriul Germaniei. Acolo, cele mai in forma nationale ale Europei – printre care si Romania – se dueleaza pentru marele trofeu. Betano (L1170664W000663 ONJN, 18+, Joacă Responsabil!) devine prima companie de pariuri ce colaboreaza cu UEFA, in vederea unui asemenea eveniment de mare anvergura!

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Betano a colaborat deja cu FIFA

Inainte de parteneriatul cu UEFA anuntat in acest an, Betano a avut deja o colaborare cu FIFA, in 2022. Este vorba despre Cupa Mondiala din Qatar, ce a avut loc la finalul anului precedent. Si atunci, operatorul online detinut de Kaizen Gaming a stabilit o borna, devenind prima casa de pariuri ce a colaborat cu FIFA pentru un Campionat Mondial.

Aceasta noua intelegere are drept scop principal unificarea microbistilor si amatorilor de pariuri sportive, aducandu-le acestora una din cele mai performante platforme online din Europa si nu numai. CEO-ul si Fondatorul Kaizen Gaming – George Daskalakis – a declarat:

„Suntem încântați să fim în parteneriat cu UEFA la EURO 2024. Această colaborare este o nouă premieră pentru industrie și exprimă pasiunea noastră pentru fotbal, precum și angajamentul nostru comun către inovație și excelență. Suntem foarte bucuroși să facem parte din această sărbătoare fotbalistică. Așteptăm cu nerăbdare să îmbunătățim experiența generală a fanilor, oferind divertisment inegalabil prin intermediul jocului responsabil, în timpul acestui Campionat European extrem de așteptat.”

Directorul de Marketing al EUFA – Guy-Laurent Epstein – se declara si el foarte incantat de noul parteneriat, pe care il priveste cu ochi buni:

„Suntem încântați să avem Kaizen Gaming și brandul său Betano drept partener oficial al UEFA EURO 2024. Betano este un operator digital de pariuri sportive de top, cu accent pe tehnologia de ultimă oră și jocul responsabil. Credem că expertiza lor în industrie și afinitatea pentru fotbal reprezintă o potrivire excelentă pentru turneu.”

Betano, un lider de piata

Betano este una din cele mai populare case de pariuri online ce activeaza pe teritoriul Romaniei. Operatorul face parte din grupul Kaizen Gaming – un lider de pe piata in industria de GameTech. Grupul si-a extins granitele si a facut pasul in afara Europei, ajungand in America Latina, in Africa sau chiar America de Nord. Nu mai putin de 2.300 de angajati se ocupa de serviciile companiei.

In anul 2023, la una din cele mai prestigioase gale din domeniu – EGR Operator Awards – Kaizen Gaming a primit 5 distinctii, stabilind un records:

  • Operatorul de Pariuri Sportive al Anului
  • Campania de Marketing a Anului
  • Cea Mai Buna Platforma de Pariuri Sportive Mobila
  • Cel Mai Bun Operator de Pariuri Live
  • Cel Mai Bun Produse Dezvoltat In-House

PARIAZA PE EURO 2024 CU 500 RON BONUS!

*Va rugam sa rețineți ca in acest articol sunt inserate linkuri de afiliere. Este posibil sa primim un comision, fără alte costuri pentru voi, in cazul in care veți deschide un cont folosind aceste linkuri. Iti poti arata sustinerea fata de comunitatea noastra daca alegi sa deschizi astfel cont la cazinourile de top. De asemenea poti recomanda prietenilor tai sa foloseasca linkurile noastre.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash