Free cookie consent management tool by TermsFeedBetano, sponsorul principal al show-ului fenomen Love Island România

Betano, sponsorul principal al show-ului fenomen Love Island România

Love Island este un show de televiziune extrem de cunoscut și de apreciat în peste 25 de țări, iar acum, acesta a ajuns și în România. Formatul show-ului include 10 concurenți (5 fete și 5 băieți), care urmează să trăiască izolați într-o vilă de lux din Tenerife.

Participanții sunt obligați să formeze cupluri și să rămână alături de partenerul ales, pentru a câștiga marele premiu în valoare de 50.000 de euro. De asemenea, publicul participă activ în cadrul emisiunii, având posibilitatea să-și voteze concurenții preferați.

În acest fel, mai mulți concurenți sunt eliminați pe rând, fiind înlocuiți de alții, în scopul de a forma cupluri și de a avea o șansă la premiu. La final, publicul va vota pentru ultima dată, pentru a alege cuplul câștigător.

Betano activează Modul Distracție în Love Island

În calitate de sponsor principal, Betano a pregătit foarte multe surprize, pe lângă marele premiu de 50.000 de euro. În fiecare săptămână, sponsorul generos le-a pregătit concurenților numeroase surprize. Mai mult, Modul Betano este activ și pe paginile de Social Media, unde distracția nu se încheie niciodată.

Sponsorizarea Love Island România reprezintă primul parteneriat de acest calibru, cu un show de entertainment, pe care Betano îl inițiază la nivel global. Formatul propune o abordare fresh și interactivă asupra show-urilor televizate de dating în care am simțit încă de la început potențialul de entertainment. Tocmai această dinamică ne-a permis să „activăm modul Betano” și să aducem din universul de brand ceea ce știm să livrăm cel mai bine – distracția, printr-o comunicare cross-chanel, care oferă consumatorilor noștri și fanilor emisiunii experiențe îmbunătățite în toate touchpointurile.

Roxana Dinescu, Senior Marketing Manager, Betano România
Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

În plus, dacă bănuiești deja care vor fi favoriții din acest prim sezon, îți poți încerca norocul și paria pe platforma Betano, în categoria de pariuri speciale, secțiunea divertisment. Poți face pronosticuri fie pe cuplul câștigător, fie individual, pe câștigătorul din partea băieților sau pe câștigătoarea din partea fetelor.

cote pariuri cuplul castigator - Love Island 2023

Poți urmări Love Island România de luni, de la ora 23:00 și de marți până vineri, de la ora 23:30 pe Pro TV și în fiecare zi a săptămânii pe VOYO.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash