Free cookie consent management tool by TermsFeedBT susține fotbalul românesc

BT susține fotbalul românesc

Fotbalul din România pare să aibă un viitor strălucit în momentul de față. Naționala U21 condusă de Adrian Mutu se pregătește de debutul la EURO 2021, în compania Olandei. Banca Transilvania a dorit să își arate susținerea pentru puștii României. Astfel, BT a devenit partener pincipal pentru reprezentativele U15, U16, U17, U18, U19 și U21 ale tricolorilor.

BT susține fotbalul românesc

După ce Betano a stabilit parteneriate cu sportivii români ce ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice, acum BT susține fotbalul românesc. Cele 6 reprezentative sunt menite să asigure viitorul fotbalului de pe teritoriul țării noastre. Fotbaliști precum Radu Drăgușin sau Dennis Man au făcut deja pasul cel mare în Serie A și acum vor să dea o mână de ajutor la națională.

Banca Transilvania a transmis mesajul ”Să creștem curajos, România!”, susținând sporturi precum fotbalul, baschetul, auto-moto sau tenisul. În legătură cu noul parteneriat, Omer Tetik (Director General Banca Transilvania) a declarat:

„Banca Transilvania se implică în fotbal, dar de fapt nu ne implicăm doar în fotbal, ci investim în viitor, în naţionalele U21. Nu suntem «o bancă», ci banca antreprenorilor români, iar antreprenorii şi băietii de la tineret seamănă. Toţi au trecut de juniorat, trag tare şi au foamea succesului, pe care îl obţin cei cu gândul la muncă şi investesc în rezultate. La antreprenori şi la tineret important este să vedem că România creşte curajos. Să creştem curajos, România!”

Răzvan Burleanu – președintele Federației Române de Fotbal – a făcut și el unele comentarii cu privire la înțelegerea cu Banca Transilvania:

“Este o adevărată mândrie să aducem în familia fotbalului românesc un partener precum Banca Transilvania, liderul de piață din domeniul bancar din România și cea mai mare bancă din Europa de Sud-Est. Un brand național important vine alături de tricolorii U21 înainte de marea provocare din cariera lor, turneul final din Ungaria și Slovenia.”

Cine este Banca Transilvania?

BT reprezintă una din cele mai mari bănci de pe teritoriul României. Grupul bancar a luat naștere în anul 1993 – la Cluj Napoca. În acest moment compania activează pe 4 linii de afaceri:

  • IMM
  • retail
  • corporate
  • Divizia pentru Medici

Banca Transilvania a fost primul nume românesc din domeniu care a deschis o sucursală în Italia – mai exact la Roma.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”BT susține fotbalul românesc”, îl poți distribui unui prieten. Îți mulțumim! HAI ROMÂNIA!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash