Free cookie consent management tool by TermsFeedCazinourile din Macao redeschise. În același timp, Las Vegas rămâne închis

Cazinourile din Macao redeschise. În același timp, Las Vegas rămâne închis

Coronavirus a pus lacăt pe majoritatea cazinourilor stradale din întreaga lume. Industria jocurilor de noroc din SUA a suferit pierderi enorme în ultima lună, estimate la miliarde de dolari. De asemenea, centrul mondial al cazinourilor tocmai ce a fost închis. Este vorba evident de celebrul Las Vegas, renumit pentru sintagma „orașul care nu doarme niciodată”.

Totuși, se pare că în țara din care a pornit totul – China – lucrurile încep să revină la normal. Este și cazul regiunii Macao, noua capitală mondială a jocurilor de noroc. Fosta colonie portugheză beneficiază de o infrastructură ultra-modernă, iar zgârie-norii nu lipsesc. Turismul reprezintă un atu important al economiei din Macao, anul trecut trecând pe acolo nu mai putin de 108.000 de vizitatori zilnic.

Cazinourile din Macao așteaptă noi vizitatori

Evident, cifrele sunt scăzute cu peste 90% în acest moment. Totuși, e un pas înainte pentru o regiune care supraviețuiește cu ajutorul acestei industrii. Pe lângă turism, Macao are o treime din economie bazată pe încasările de la cazino. În acest moment majoritatea vizitatorilor provin din Hong Kong, care utilizează singura rută disponibila. Este vorba de podul ce face legătura între Hong Kong, Zhuhai si Macao.

Această regiune deține unele dintre cele mai impresionante clădiri din lume. Cazinourile din Macao sunt redeschise acum, iar City of Dreams se numără printre ele. Orașul Viselor reprezinta al 3-lea cel mai mare cazino de pe mapamond, iar construcția sa este una futuristică. Conform celor de la Forbes, cazinoul este înconjurat de două aripi uriașe făcute din oțel masiv.

Bonus de bun venit:
100% pana la 2.000 RON
300 Rotiri Gratuite la NetEnt
Varsta minima 18+
Se aplica T&C
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 60 zile
Condiții de rulaj – 30x la orice joc de cazino
Câștig maxim - 2.500 RON
O ofertă per familie/IP/mail
Termeni și condiții detaliate

Cazinourile din Macao redeschise. În România nu este încă posibil

Starea de urgență din România tocmai ce s-a prelungit cu încă o lună. Acest lucru înseamnă că până pe 14 Mai nu exista vreo posibilitate ca operatorii de cazinouri offline din România să primească din nou clienți. În schimb, există multe platforme online ce continuă sa ofere experiențe unice pentru utilizatori. Puteți accesa jocurile preferate de cazino la Unibet, NetBet, Fortuna, MaxBet, Admiral sau oricare alt operator licențiat de ONJN în România.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash