Free cookie consent management tool by TermsFeed
Ești vaccinat? Ai 50 RON la pariuri!

Cum iei bonusul Superbet Pariem pe Vaccin. Intră în lupta contra COVID-19 cu 50 RON gratis la pariuri!

Ingenioși din fire, cei de la Superbet au decis să ofere un bonus de 50 RON (în pariuri gratuite) tuturor clienților ce s-au vaccinat contra COVID-19 sau urmează să o facă în perioada următoare. Campania „Pariem pe Vaccin” se derulează până pe data de 30 octombrie.

Așadar, dacă deții un certificat care confirmă vaccinarea contra COVID-19, urmează pașii de mai jos și primești gratuit 50 RON la pariuri.

Cum iei bonusul Superbet Pariem pe Vaccin – pas cu pas

1. Ai nevoie de un cont în Clubul Superbet. Dacă nu ai cont la Superbet, poți deschide unul acum de pe bannerul de mai jos. Durează 2-3 minute

Bonus de bun venit:
1.200 RON
300 Rotiri Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi și Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

2. Mergi în Clubul Superbet – Bonusul “Pariem pe vaccin” și bifează căsuța „Sunt de acord ca Superbet să îmi prelucreze informațiile personale legate de vaccinarea împotriva COVID-19 pentru scopul menționat mai sus” – o vei vedea în partea de jos a paginii. Nu uita să salvezi acceptul de pe butonul verde Salvează.

3. Imediat ce apeși Salvează, ți se va solicita să acorzi permisiune device-ului de pe care ești conectat pentru a folosi camera să scaneze codul tău QR de pe certificat. Vezi că trebuie să ții hârtia cu codul destul de aproape de cameră (eu am făcut de pe laptop).

4. După ce este scanat cu succes codul QR, vei primi mesajul de mai jos. Apasă butonul galben folosește și vei vedea cele 5 coduri voucher X 10 RON. Le poți folosi în orice agenție Superbet în 30 de zile de la emitere pe Sport, Live, Loto sau Virtuale (trebuie să le ai la tine când mergi în agenție).

Alte informații despre campania Superbet

  • Dacă ești vaccinat, dar nu ai certificat, îl poți genera aici
  • Bonusul 50 RON se acordă sub forma a 5 vouchere de 10 RON pe care le poți folosi în orice agenție Superbet. Cele 5 vouchere sunt pariuri gratuite – miza e din partea casei. Pariezi ca și cu banii tăi, doar că miza nu se întoarce la câștig. Exemplu: Plasezi un bilet cu cota 7.00 pe care folosești un voucher de 10 RON. Dacă îți iese biletul, primești 60 RON bani reali (miza 10 RON se oprește). Dacă biletul nu e câștigător, pierzi 10 RON de la Superbet, nu din banii tăi.
  • Voucherele sunt valabile 30 de zile de la emitere
  • Ai grijă să scanezi codul QR de pe certificatul de vaccinare propriu!
  • Oferta e valabilă o singură dată per client

Spune-le și prietenilor Cum iei bonusul Superbet Pariem pe Vaccin 50 RON! Like & Share la articol. Baftă la pariuri!

Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT