Free cookie consent management tool by TermsFeedDiamond Link Mighty Sevens – noul slot lansat de Greentube în 2020!

Diamond Link Mighty Sevens – noul slot lansat de Greentube în 2020!

Greentube este parte a NOVOMATIC Interactive, o companie de tehnologie din industria gamblingului mondial. Aceștia continuă sa evolueze constant, iar la începutul anului au introdus și criptomonedele în portofoliul de jocuri. Greentube reprezintă un furnizor important de conținut pentru cazinourile online de pe mapamond, printre care și cele din România!

Diamond Link Mighty Sevens este un slot dezvoltat pe 3 linii & 5 coloane. RTP-ul său este de 95% – unul destul de ridicat – iar liniile de plată sunt nu mai puțin de 25. Greentube oferă deja o selecție de peste 300 de sloturi online, însă acest nume este așteptat cu nerăbdare de către jucători. Diamond Link reprezintă o adiție importantă a companiei cu sediul central în Viena. Mai mult decât atât, slotul este unul dezvoltat și pentru platforma de mobil, așadar adăugăm un plus important.

Drept simboluri le întâlnim pe cele clasice ale păcănelelor. Vorbim aici de cireșe, lămâi, struguri sau pepeni. De asemenea, există simbolul BAR și cel WILD, alături de clasicul și mult râvnitul șeptar! Compania a anunțat noul joc la sfârșitul lunii Iunie, iar utilizatorii au pornit deja în căutarea câștigurilor.

Cele mai populare sloturi ale celor de la Greentube!

Compania a produs de-a lungul timpului sloturi ce s-au bucurat de un succes uriaș. Este vorba de Sizzling Hot sau Book of Ra, doua titluri celebre ale celor de la Greentube / Novomatic. Cele două sloturi au o dispunere pe 3 linii & 5 respectiv 6 coloane, iar RTP-ul lor este de 95.66% și 92.3%. Rămâne de văzut dacă și Diamond Link: Mighty Sevens se poate bucura de un asemenea succes printre utilizatori.

Sizzling Hot nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind celebrul joc ca la păcănele prezent în toate sălile offline. Fructele și stelele reprezintă simbolurile clasice, iar cifra ”7” este piesa de rezistență. De partea cealalta, Book of Ra explorează alături de aventurierul Indiana Jones, Egiptul Antic. Întâlnim aici simbolurile cărților de joc, alături de statuete, scarabei sau faraoni. De asemenea, este prezentă pictograma lui Indiana Jones, care este și cea mai valoroasă.

La ce cazinouri poți juca sloturile online de la Greentube pe bani reali?

Poți juca sloturile online de la Greentube pe bani reali la majoritatea cazinourilor licențiate pe de ONJN în România.

UnibetBetano și Netbet reprezintă trei operatori recomandați de către echipa cazino365. Bonusurile acestor 3 cazinouri online sunt de 100% la prima depunere, alături de multe rotiri gratuite. Nu mai sta pe gânduri și deschide acum un cont pentru a te bucura de cele mai tari oferte!

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Diamond Link: Mighty Sevens – noul slot lansat de Greentube în 2020!”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți mulțumim și îți dorim mult noroc!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash