Free cookie consent management tool by TermsFeedKindred a semnat un parteneriat cu Ajax

Kindred a semnat un parteneriat cu Ajax

Kindred Group, unul din pionierii industriei internaționale de gambling, a semnat un parteneriat cu cel mai important brand al fotbalului din Olanda – Ajax Amsterdam. Noul parteneriat a fost posibil după ce Kindred s-a licențiat pe piața olandeză în data de 8 iunie 2022 și își propune câteva obiective îndrăznețe, printre care prevenirea pariurilor pe meciuri trucate și promovarea jocului responsabil.

Parteneriatul a fost stabilit prin intermediul operatorului online Unibet – flagship-ul companiei. Cu ocazia semnării actului de colaborare, Lennart Kessels – Manager General Kindred Group Olanda – a declarat:

”Suntem mândri de acest parteneriat cu Ajax. Urmează să investim în Unibet Impact – un program unic bazat pe parteneriate cu echipe profesioniste și de amatori din fotbal. Unibet Impact își propune să ofere pariorilor un mediu mai sigur.”

De asemenea, Menno Greelen – directorul comercial al celor de la Ajax – se declară mulțumit de parteneriatul cu Kindred Group. Clubul își dorește să sprijine programul inițiat de Unibet.

După cum declară acesta, Unibet se distinge printr-o gamă de produse de cea mai înaltă calitate, de care suporterii celor de la Ajax se pot bucura acum. Scopul este unul comun, iar inițiativele urmează să vină din ambele părți.

Kindred Group în România

Kindred Group reprezintă unul din cele mai branduri de pe piața jocurilor de noroc din lume. Compania operează în Europa, America de Nord și Australia, găzduind peste 30 de milioane de clienți.

Nu mai puțin de 2.000 de oameni lucrează momentan pentru Kindred Group. Compania este listată la Nasdaq Stockholm și face parte din Asociația Europeana de Jocuri și Pariuri (EGBA). Mai mult decât atât, vorbim despre un membru fondator în Asociația Internațională de Integritate a Pariurilor. Pe teritoriul României, Kindred Group este prezent prin intermediul a doi operatori online:

  • Unibet
  • Vlad Cazino

UNIBET este un operator ce împlinește în 2022 nu mai puțin de 25 de ani în industria jocurilor de noroc. În prezent, clienții noi sunt întâmpinați la Unibet cu un bonus cazino de 100% până în 1.000 RON + 333 Rotiri Gratuite la 20 Super Hot. Oferta de jocuri Unibet conține sute de sloturi online de la provideri precum Pragmatic Play, EGT, NetEnt, Quickspin sau Yggdrasil, zeci de mese de ruletă, blackjack și baccarat live, poker, bingo și pariuri sportive online.

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

VLAD CAZINO a apărut pe piață în februarie 2018, fiind primul cazino online cu specific românesc. Probabil toți iubitorii de păcănele din România l-au cunoscut deja pe celebrul vampir Vlad – imaginea operatorului.

Dacă vrei să te bucuri de un bonus de până la 1.500 RON + 400 de Rotiri Gratuite la 20 Hot Blast, îți poți deschide un cont online la Vlad Cazino de bannerul de mai jos. Selecția de jocuri este una excelentă, similară cu cea oferită de Unibet, cu excepția camerei de poker online și a secțiunii de pariuri sportive.

Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash