Free cookie consent management tool by TermsFeedKindred Group încheie un nou acord cu Kambi

Kindred Group încheie un nou acord cu Kambi și anunță planurile interne pe termen lung privind pariurile sportive. Parteneriatul cu furnizorul B2B de servicii de pariuri sportive Kambi se va derula până la sfârșitul anului 2026.

În plus, Kindred își extinde actuala platformă premiată Kindred Racing (KRP) către o platformă internă completă de pariuri sportive, mutare care reflectă strategia pe termen lung de a deține un control extins asupra produselor oferite clienților și experiența acestora pe platformele companiei.

În prezent, Kindred operează deja cu o combinație de furnizori din toate segmentele de produse și obține 40% din veniturile brute în urma câștigurilor de la pariuri sportive în 2021 derivate din produse proprietare și tranzacții interne.

Kindred Group încheie un nou acord cu Kambi
Kindred Racing Platform

Platforma de pariuri sportive Kindred urmează să combine produse interne și terțe, în vederea asigurării unei experiențe de top pentru clienți, de la un capăt la altul, reducând în același timp expunerea la riscul furnizorilor Grupului. Ca atare, tehnologia și serviciile de înaltă calitate Kambi rămân parte integrantă a ofertei de pariuri sportive, iar Kindred va continua să colaboreze cu Kambi pentru a dezvolta parteneriatul atât în ​​timpul contractului actual, cât și ulterior.

Henrik Tjärnström, CEO Kindred Group a declarat:

 „Pe măsură ce amprenta Kindred se extinde în Europa, America de Nord și Australia, concomitent cu veniturile de pe piețele reglementate la nivel local, analizăm îndeaproape modul în care este configurată oferta noastră de produse. Platforma proprie premiată Kindred Racing, dezvoltată în ultimii opt ani, obține în mod constant performanțe peste așteptări și a înregistrat o creștere semnificativă pe piață de când a fost lansată. Suntem încântați că am făcut acest pas și dezvoltăm o platformă de pariuri sportive completă, asigurând în același timp o colaborare continuă cu partenerul nostru pe termen lung apreciat Kambi pentru următorii cinci ani.

Tot Henrik Tjärnström a mai adăugat:

„Echipa experimentată din spatele platformei Kindred Racing, care a construit-o având în vedere pariurile sportive încă de la început, se află în plin proces de extindere a platformei într-o platformă de pariuri sportive in-house. După achiziția Relax Gaming în 2021, acesta este următorul pas în strategia noastră pe termen lung de a asigura un control mai mare asupra produselor”.

Kristian Nylén, CEO și co-fondator, Kambi Group, a declarat:

„Kambi și Kindred continuă să se bucure de o relație fantastică și mă declar încântat că acest acord vizează colaborarea până în 2026. Kambi se mândrește că este factorul cheie pentru operatori cu viziune (n.r. Kambi este compania care oferă platforma de pariuri sportive și celor de la 888) pe piețele reglementate din întreaga lume și așteptăm cu nerăbdare să sprijinim Kindred cu tehnologia și serviciile noastre modulare de pariuri sportive în următorii cinci ani.”

În prezent, sunt aproximativ 200 de angajați în departamentul pariuri sportive Kindred și este de așteptat ca numărul să se dubleze în perioada următoare. Pariurile sportive interne oferă un potențial semnificativ de îmbunătățire a profitabilității în viitor prin eficiență operațională, o ofertă de produse extrem de scalabilă și localizată, precum și capacitatea de a controla pe deplin tranzacțiile vizate și considerentele experienței clienților.

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Kindred Group are în portofoliu 9 branduri, iar în România este prezent prin flagship-ul companiei, Unibet, și Vlad Cazino – primul cazino online cu specific românesc, lansat în 2018 special pentru jucătorii din România.

Este unul din operatorii de gambling de top, cu peste 30 milioane clienti în țări din SUA, Europa și Australia și aproximativ 1.600 de angajati, fiind o companie listată și la bursa Nasdaq Stockholm Large Cap.

Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash