Free cookie consent management tool by TermsFeedMâna sus cine știe unde merge Viorel Lis de ziua lui!

Fostul primar al Capitalei împlinește 78 de ani pe 19 martie, iar în 2022 soția sa îl va readuce aproape de una din pasiunile sale – jocurile de păcănele. Viorel Lis este unul din cei mai cunoscuți jucători de păcănele din România, hobby-ul său fiind mediatizat multă vreme în presă.

La 78 de ani puține persoane mai sunt în formă, iar Viorel Lis se confruntă și el cu probleme de sănătate destul de serioase, așa că nu a mai ieșit de mult timp din casă. Astfel, soția sa, Oana Lis, a fost cea care a venit cu această idee pe care fostul edil o va aprecia, cu siguranță.

„Pe 19, de ziua lui, îl scot pe Viorel la păcănele, moartea lui! Nu a mai ieșit săracul din casă de nu mai știe când!”, a declarat Oana Lis pentru Click.

În legătură cu problemele de sănătate, Oana a declarat în urmă cu câteva luni, în emisiunea Exclusiv VIP: „Viorel a făcut parestezii pe picioare. Nu mai poate să meargă bine, din cauza statului în casă. L-a afectat foarte tare pandemia asta. Nu prea mai poate să iasă, merge foarte greu”.

În pandemie, Lis mergea și 70 de kilometri pentru a juca la păcănele

Conform unui articol publicat de playtech.ro în ianuarie 2021, Viorel Lis călătorea săptămânal în jur de 70 de kilometri dus-întors pentru a ajunge aproape de jocurile ca la aparate preferate. Asta pentru că sălile din București erau închise, iar restricțiile erau mai slabe în localități învecinate cu capitala, precum Bolintin-Vale.

Viorel Lis – adeptul unui joc responsabil

Când vine vorba despre jocuri de noroc, unii caută (în mod eronat) mereu câștigurile și ajung să piardă astfel sume mari, iar alții joacă pur și simplu de distracție, așa cum ai merge la un film, la un restaurant, la meci sau în oricare alt loc în care să te relaxezi. Conform spuselor soției sale, Viorel Lis face parte din ultima categorie și a tratat mereu pasiunea sa așa 100% corect, practicând un joc responsabil:

Viorel și Oana Lis – sursa foto: Instagram

„Viorel are o vorbă: până la 70 de ani ţine de tine să fii sănătos şi în viaţă. După această vârstă, fiecare zi e un dar de la Dumnezeu. Faptul că suntem în viaţă e adevăratul câştig.

Trebuie să ne bucurăm de fiecare zi, iar pentru soţul meu păcănelele sunt o distracţie. Nu mergem acolo ca să câştigăm, nici nu ne lăsăm acolo toţi banii, ca să rămânem cu întreţinerea neplătită şi să mâncăm covrigi când ne întoarcem acasă.

Păcănelele sunt nişte cheltuieli prestabilite, alocate distracţiei, aşa cum te duci la un restaurant şi dai bani ca să te simţi bine”, declara Oana Lis anul trecut.

Evident, oricât de detașat ai privi jocurile de noroc, te simți mult mai bine când distracția este însoțită și de ceva câștiguri.

Printre cele mai mari sume câștigate de Viorel Lis la aparate se numără un premiu de 1.200 RON obținut în 2011, de care însă nu s-a putut bucura decât pe jumătate, deoarece acasă a fost nevoit să plătească un „impozit” de 50% soției sale.

În încheiere, îi urăm multă sănătate lui Viorel Lis și îl invităm să se bucure de jocurile preferate gratis pe site-ul cazino365.ro! Vorba reclamei, online va fi mereu mai simplu, iar aici avem și o listă cu bonusuri fără depunere la cazinourile legale în România.

Daca e ziua ta si sotia/prietena nu iti ofera un astfel de cadou, atunci poti sa consulti lista cazinourilor online care ofera un bonus de ziua ta.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash