Free cookie consent management tool by TermsFeed

Măști și aparate distanțate – mai multe măsuri de prevenție la redeschiderea cazinourilor

Nimic nu va mai fi la fel după încheierea pandemiei! Auzim această frază zilnic și, cel mai probabil, chiar așa se va întâmpla. Lucrurile vor fi diferite pentru toată lumea, inclusiv pentru toți amatorii de jocuri de noroc ce preferă mediul offline, fie că vorbim de pariuri sportive, cazinouri sau poker.

COVID-19 va aduce o schimbare majoră în cazinourile offline de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Nu se știe exact când și cum se vor redeschide cazinourile peste ocean. Un lucru este cert, vor avea loc schimbari drastice..

Măsuri de prevenție la redeschiderea cazinourilor

Autoritățile din SUA pregătesc o serie de măsuri de prevenție, pentru sănătatea angajaților și a clienților. Pentru a evita eventuale neplăceri, fiecare client se va supune unui set de reguli. Iată printre cele mai importante decizii care se preconizează a fi luate:

  • scanarea temperaturii la intrare/ieșire
  • doar o jumătate din sloturi vor fi funcționale
  • bariere de plexiglas între sloturi și clienți

Mai mult decât atât, toți angajații, dealerii, chiar și cei care fumează, vor fi obligați să poarte măști de protecție. Se va merge și mai departe, iar angajații vor curăța cu dezinfectanți aparatele sau butoanele de la lift, după ce sunt atinse de clienți.

Sunt măsuri ce, la prima vedere par greu de respectat, însă aceastea sunt mai mult decât necesare. Totuși, SUA este departe de a redeschide cazinourile în momentul de față. Se estimează încă 2-3 luni fără gambling offline pe teritoriul țării.

Măștile nu par a fi o problemă. Există însă și alte incoveniente.
cazino masca protectie

Măștile de protecție nu par a fi o problemă mare. Acestea au fost adoptate deja la nivel mondial, de către toți oamenii.

De altfel, cazinourile din Macao au fost redeschise, iar normele amintite mai sus sunt deja utilizate acolo. Utilizatorii pot juca liniștiți, atât timp cât poartă mască și sunt atenți la indicațiile autorităților. În Asia, economia pare să își revină la normal, încetul cu încetul. Există însă unele probleme pe teritoriul Statelor Unite, iar normele trebuie gândite în detaliu.

Jim Allen – președintele Hard Rock Casino a făcut unele declarații pe această temă, conform celor de la ABCNews. Acesta nu își face griji în privința măștilor, ci în cea a sloturilor. Spre exemplu, cum va putea juca împreună un cuplu, dacă sloturile vor fi distanțate? Sau cum se vor igieniza suficient jetoanele care sunt utilizate constant și se plimbă de la client la client? De altfel, banii pot fi și si purtători de microbi. Mai mulți conducători de cazinouri offline din Las Vegas au ridicat astfel de probleme și așteaptă noi decizii ale autorităților.

Măsuri de prevenție în România!

Momentan nu există astfel de propuneri pe teritoriul țării noastre. Pe data de 15 Mai se va încheia starea de urgență, iar unele măsuri vor fi relaxate. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu industria jocurilor de noroc din România. Ce măsuri de prevenție vor fi luate? Cum vor fi respectate? Până la aflarea acestor răspunsuri, puteți juca online cele mai bune sloturi – CLICK AICI!

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash