Free cookie consent management tool by TermsFeedOfertă de 2.7 miliarde de dolari pentru Kindred - compania ce deține Unibet și Vlad Cazino

Ofertă de 2.7 miliarde de dolari pentru Kindred – compania ce deține Unibet și Vlad Cazino

FDJ (La Française des Jeux) – gigant din industria de gambling franceză – a oferit o sumă uriașă pentru achiziționarea Kindred Group, companie ce are în portofoliu și brandurile Unibet și Vlad Cazino, licențiate ONJN în România. Suma înaintată de FDJ este de 27,95 miliarde de coroane suedeze (aproximativ 2,67 miliarde dolari).

Ambele părți au confirmat luni, 22 ianuarie, zvonul, FDJ spunând că intenționează să „creeze un campion european pe piața jocurilor de noroc” și să devină al doilea cel mai mare operator de pe continent, odată cu preluarea Kindred. Oferta pentru Grupul Kindred este de 130 de coroane (12,4 USD) per acțiune în numerar. Aceasta reprezintă o primă de aproximativ 24% față de ultimul preț al acțiunii de vineri, potrivit unei declarații Kindred.

FDJ se autoproclamă unul dintre cei mai mari operatori din industria internațională de gambling, oferind o gamă largă de jocuri de noroc, de la loterie și jocuri de poker până la pariuri sportive și curse de cai. Compania este listată la Bursa de la Paris.

Nils Andén, CEO Kindred:

„Sunt încântat de anunțul tranzacției de astăzi între FDJ și Kindred, care crează un operator european de jocuri de noroc de top, cu capabilități financiare și strategice pentru a-și extinde în continuare amprenta globală”

Acordul ar oferi grupului francez acces la baza de clienți a Kindred, care constă în peste 30 de milioane de utilizatori în Europa, America de Nord și Australia. Astfel, FDJ ar putea să-și extindă în mod semnificativ afacerile internaționale, cota sa actuală din veniturile brute obținute din jocuri de noroc din străinătate urmând să crească de la 6% la aproximativ 20%, în cazul în care tranzacția ar fi finalizată.

De asemenea, ar ajuta FDJ să-și consolideze rapid prezența digitală, cu o creștere estimată a ponderii veniturilor brute din jocuri de noroc online de la 14% la 29% după fuziunea propusă, conform declarației.” Oferta a fost susținută în unanimitate de ambele consilii de administrație, potrivit FDJ.

Kindred și-a îndemnat luni acționarii să accepte oferta de licitație, care va fi lansată oficial investitorilor pe 19 februarie și va fi valabila timp de până la nouă luni, înainte de a se confrunta cu aprobările de reglementare.

VLAD CAZINO

Lansat în anul 2018, Vlad Cazino este primul cazino online cu specific românesc și s-a remarcat de-a lungul timpului prin abordarea inedită, plină de umor și provocări. Vlad Cazino oferă aceleași servicii de top precum Unibet, cu excepția platformei de pariuri sportive și poker.

Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

UNIBET

Unibet – flagship-ul Kindred – oferă și în România pariuri sportive, cazino online, poker, bingo și alte jocuri de noroc. Este una din cele mai vechi și populare alegeri pentru jucătorii din țara noastră, grație serviciilor de top oferite, expertizei oferite de un grup cu „ștate vechi” pe piața de gambling (peste 25 de ani).

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash