Free cookie consent management tool by TermsFeedPăcănele 2020 Gold Volcano

Păcănele 2020 Gold Volcano

Play`n Go este unul dintre pionierii din lumea cazinourilor, fie că vorbim de offline sau online. Compania activează în domeniu încă din 1997, atunci cand se ocupa de locațiile stradale. Din 2004, acest dezvoltator suedez a făcut trecerea către online, unde continuă să furnizeze multă calitate. Sloturile celor de la Play`n Go sunt celebre, iar cei care vor să afle mai multe despre istoricul companiei, pot accesa acest articol!

Păcănele 2020 Gold Volcano – un nou slot lansat de Play’n GO în 2020!

Dacă tot ne aflăm în cea mai călduroasă lună a anului, dezvoltatorul suedez propune un titlu ”incendiar”. Gold Volcano este gata să erupă în cazinourile online, iar amatorii jocurilor de noroc cu siguranță vor iubi acest tilu.

Grafica este una excelentă, centrată evident pe un vulcan. Slotul are un RTP de 96.2%, iar schema este puțin diferita. Acesta dispune de mai multe linii – în funcție de momentul din joc – după cum urmează: 3-4-5-6-6-5-4-3. Întâlnim simboluri clasice ale cărților de joc, precum romb, trifoi sau inimă. De asemenea, există funcții bonus, precum cea Lava. În momentul apariției substanței fierbinți, este adăugată o linie în plus de simboluri.

Martin Zettergen – oficial Play’n GO – a ținut să facă unele declarații cu privire la noul slot lansat:

”La fel ca titluri precum Nyjah Huston: Skate for Gold sau Rally 4 Riches, încercăm să explorăm teme noi cu ajutorul acestui joc. De asemenea, mereu ne dorim să diversificăm și să oferim experiențe noi pentru clienții companiei noastre. În general, sloturile noastre propun o poveste, nu doar cu ajutorul temei, dar și cu funcțiile de plată și butoanele specifice. Rezultatul? Sloturi inovative precum Gold Volcano.”

Cele mai populare sloturi ale celor de la Play’n GO!

Vom vorbi în cele ce urmează de un titlu celebru al dezvoltatorului suedez. Book of Dead s-a bucurat de un succes imens de-a lungul anilor, fiind un slot online prezent în aproape toate cazinourile offline & online. Acesta este dezvoltat pe 3 linii & 5 coloane, iar RTP-ul său este ridicat – 96.21%. Jocul ca la păcănele cu Rich Wilde în rol principal a apărut în Ianuarie 2014 și a venit cu o grafică de excepție.

Slotul are în componența sa simbolurile clasice ale păcănelelor – 10, J, Q, K & A. De asemenea, întâlnim evident elemente din mitologia egipteană, care stă la baza acestui joc. Utilizatorii se pot bucura de pictograme cu zei egipteni sau Cartea Morților. Trei simboluri ce înfățișează Cartea Morților aduc rundele bonus, care declanșează câștiguri impresionante.

La ce cazinouri poți juca sloturile online de la Play `n Go pe bani reali?

Echipa Cazino365 recomandă cazinoul Unibet. Poți juca sloturile online de la Play `n Go pe bani reali la acest operator online. Mai mult decât atât, te poți bucura de un bonus de Bun Venit atractiv. Deschide acum un cont online și joacă dublul sumei depuse în limita a 1.000 RON. Mai mult decât atât, vei primi 100 de Rotiri Gratuite!

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Dacă ai găsit informații interesante în articolul „Păcănele 2020 Gold Volcano”, nu ezita să ne dai un Like & Share. Mulțumim și baftă la jocuri!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash