Free cookie consent management tool by TermsFeedPăreri GGPoker: Află de ce este cel mai în vogă site de poker online!
Am jucat la GGPoker și ne-a plăcut. Vezi detalii despre cel mai nou site de poker online legal în România!

Păreri GGPoker: Am deschis cont și am testat „produsul”. Află de ce este cel mai în vogă site de poker online! 100% legal în România. Oferta de jocuri, detalii despre depuneri și retrageri, cum deschizi și verifici contul, funcții speciale și alte informații utile.

Păreri GGPoker – principalele argumente pro

  • Ambasadori de top: Daniel Negreanu, Jason Koon, Dan Bilzerian, Elky, Feodor Holz
  • Platformă de ultimă generație
  • Un număr incredibil de promoții
  • Milioane de dolari în turnee non stop
  • 75.300 de jucători conectați la ora realizării recenziei
  • Cea mai mare densitate de Pești (Fish)
  • SnapCam, Poker Craft, Smart Hud, Smart Betting și alte funcții speciale
  • Stacking – poți cumpăra o parte din acțiunile jucătorilor favoriți sau vinde acțiuni proprii pentru a împărți costurile participării la turnee
Atuuri GGPoker
Din noiembrie 2021, cel mai în vogă operator de poker online la ora actuală, GGPoker, supranumit și „casa lui Daniel Negreanu”, este licențiat ONJN pe 10 ani în România și vine cu oferte excelente.

Imediat ce s-a deschis pentru piața din România, am deschis cont și am jucat, iar acum îți oferim păreri GGPoker, pentru a-ți face o idee despre oferta acestui operator de poker online fantastic.

E suficient să arunci o privire pe site-ul playgg.ro și vei realiza rapid că ai ajuns în „Paradisul” jucătorilor de poker, cu o mulțime de oferte precum Clasament Zilnic de 20.000$ la Holdem, Clasament Zilnic de 20.000$ la Omaha, Happy Hour, Luna de miere a începătorilor, Serii săptămânale de 4 milioane de dolari, Battle Royal, Spin & Gold 6 MAX cu până la 2 milioane de dolari în premii și multe altele.

GGPoker este operată de compania WindGG, creată de GGN Europe Ltd și Skywind Holdings și funcționează în deplină legalitate în baza Licenței nr. L1213892W001345, emisă de Comitetul de Supraveghere din cadrul ONJN valabilă din data de 01.11.2021 până la data de 31.10.2031.

Marco Trucco, Head of Europe la GGPoker, declara că prezența în România este parte a procesului de expansiune în piețele reglementate din punct de vedere legislativ. Astfel, jucătorii din România au acum acces la cel mai bun software din industria pokerului online.

GGpoker face parte din rețeaua GGNetwork, care include skin-uri precum MBP – Macau Billionaire Poker, 138Poker, Tian Long Poker, Latina Poker și Poker Ok.

Vrei 50 de lei gratis la poker online? Click pe imagine!

Merită să deschizi cont la GGPoker?

Cu siguranță, DA. Când printre ambasadorii unei camere de poker se numără și legende ale pokerului precum canadianul cu origini române Daniel Negreanu, e clar că te poți aștepta la servicii de top și chiar așa și este.

Daniel Negreanu a părăsit Poker Stars la finalul anului 2019 (după 12 ani) și a ales GGPoker.

Pe lângă oferta complexă de jocuri de poker cash și turnee, GGPoker este o cameră de poker online extrem de atractivă datorită numeroaselor promoții create pentru toate buzunarele și funcțiilor speciale descrise mai jos.

Am „scanat” și câteva forumuri de poker online internaționale pentru a afla păreri GGPoker cât mai reale și putem spune că în marea lor majoritate sunt pozitive. Jucătorii începători se bucură de oferte atractive și mize foarte mici, cei de nivel mediu au șansa de a-și îmbunătăți jocul rapid și ușor, iar „rechinii” se bucură de o densitate mare de „pești” – se spune că GGPoker este locul în care sunt cei mai mulți jucători slabi de poker la ora actuală.

Cum deschizi cont la GGPoker

  1. Apeși butonul roșu Sign Up (Înregistrare)
  2. Introduci adresa de mail, alegi o parolă și bifezi căsuța „Am peste 18 ani…”. Eventual și căsuța „Doresc să primesc oferte bonus de la GGPoker”
  3. Apeși butonul roșu Continuă și verifici adresa de mail – cauți codul de verificare din 6 cifre primit pe mail, îl introduci și apeși Trimitere

Acum, contul tău GGPoker este înregistrat.

Pentru a juca este necesar să descarci și să instalezi softul de poker pe device-ul tău. Dacă ai nevoie de ajutor, poți trimite mail pe adresa suport@playgg.ro.

După ce instalezi softul, apeși butonul roșu Conectare (este în partea dreaptă) și introduci adresa de mail + parola stabilită. Poți selecta să-ți fie salvate datele, astfel încât să nu le introduci de fiecare dată când te loghezi. La prima logare trebuie să îți alegi și un Nickname (poerclă) cu care vei apărea la mesele de joc. Alege-l cu grijă deoarece nu poate fi schimbat. Poți, de asemenea, selecta și un avatar din cele disponibile.

Una peste alta, procesul de înregistrare a unui cont este foarte simplu, deci adăugăm încă o bilă albă la capitolul păreri GGPoker.

Joacă poker online la Unibet!

Verificarea contului la GGPoker

Verificarea oricărui cont deschis la jocuri de noroc online este obligatorie prin lege. La GGPoker verifici contul astfel. Apeși butonul Casierie și vei vedea un mesaj „Este necesară verificarea contului! Vă rugăm să vă verificați Cont. Faceți click aici”.

Cu un click pe linkul indicat, se va deschide formularul în care introduci datele personale. Vezi că la adresă este posibil să fie nevoie să apeși butonul Enter Manually (nu recunoaște decât adrese din localități mari). Odată ce ai finalizat și acest pas, va mai fi nevoie doar să trimiți o fotografie / scan a CI.

Apasă pe Contul meu (pictograma din colțul dreapta-sus cu avatarul ales) – Verify ID – butonul verde Manage – Proceed – trage documentul de verificare în secțiunea Drops files (poate fi CI, Pașaport sau Permis de conducere, dar de regulă e bine să trimiți CI). La mine nu a mers să aduc poza în zona specificată, așa că am rezolvat apăsând pe linkul roșu „select files to upload”.

Dacă ai urcat foto CI, selectează Carte de Identitate în căsuța alăturată în care se specifică tipul de document trimis. La final, apasă butonul roșu Încarcă și vei primi în câteva secunde mesajul că Documentele trimise sunt în curs de verificare. Te întrebi cât durează verificarea contului la GGPoker? În nici 5 minute contul meu a fost verificat cu succes – am primit confirmarea pe mail. Așadar, păreri GGPoker foarte bune și la aspectul verificare cont.

Poți juca poker online în rețeaua iPoker la NetBet!

Ce bonus de bun venit ai la GGPoker?

În acest moment, poți alege Bonusul de bun venit la GGPoker. La o primă depunere de minim 20$ ai de ales între:

  • Recompense de până la 100$ – Free Tickets și Cash valabile în primele 6 zile
  • Bonus de 100% până la 600$ – deblochezi câte 5$ pe măsură ce joci și acumulezi puncte

În calitate de jucător nou la GGPoker, te poți bucura de Luna de miere pentru noii veniți – 30 de zile în care poți revendica recompense instant și participa la misiuni speciale. Nu uitați că trebuie să inițiați manual promoția Luna de Miere pentru a participa la oferte.

Luna de Miere la GGPoker

În funcție de numărul de misiuni Luna de miere încheiate, vei primi următoarele recompense:

  • 3 misiuni – 4 x Spin & Gold $0.25 ticket
  • 5 misiuni – 2.50$
  • 7 misiuni – 5 x Spin & Gold $1 ticket
  • 15 misiuni – T12.50$
  • 20 misiuni – 20.00$
  • 25 misiuni – T110$
  • 30 misiuni – 150$

Ce poți juca la GGPoker?

  • TEXAS HOLDEM CASH pe mize pornind de la 0.02$ / 0.05$ și până la 5$ / 10$
  • OMAHA CASH pe mize 0.01$ / 0.02$ și până la 5$ / 10$
  • TURNEE DE POKER MTT și SIT & GO pentru toate gusturile și buzunarele

Promoții GGPoker

Bad Beat Jackpot – fond de premiere de milioane de dolari pentru cele mai tari bad beat-uri.

Premii incredibile la Bad Beat GGPoker

Turnee Flipout 100.000$ zilnic pentru anumiți jucători selectați în funcție de spectaculozitatea mâinilor și de bad beat-uri.

Superoferte la GGPoker

Fish Buffet – pe măsură ce joci poker, acumulezi puncte și te califici pentru premii extra

Fish Buffet – recompense GGPoker

Turnee Flip & GO fulger cu intrare dublă – se joacă în Fază Flip și Fază GO. Sunt 8 faze FLIP în fiecare oră (La :00, :05, :10, :25, :35, :40, :45, si :50 minute). Faza GO are loc în fiecare oră, la 5 minute după fix.

Buy-in & Fond de premii garantat (GTD)

  • 20.00 USD    $1.000 – $8.000
  • 3.00 USD      $600 – $1.750
  • 0.50 USD      $250 – $500
  • 0.05 USD      $40 – $100
Turnee Flip & Go la GGPoker

Turnee Spin & Gold 6 max – câștigi până la 100.000x buy-in-ul la turnee hyper turbo cu intrare de la 0.25 la 200$

Formatul 6 Max oferă buy-in-uri de 1$, 10$, 50$ și premii de până la 200.000x buy-in

Joacă în turnee rapide care îți pot aduce premii de până la 200.000 de ori mai mari!

În plus, sunt o mulțime de curse cu premii extraordinare – le poți vedea direct pe site.

 Funcții speciale la GGPoker

SnapCam – poți înregistra și arăta jucătorilor de la masă videoclipuri de maxim 15 secunde, în care îți poți arăta bucuria sau tristețea declanșate de mâinile jucate.

Poker Craft – poți vizualiza orice sesiune de joc și ai acces la statistici prețioase, care te vor ajuta să-ți analizezi și îmbunătățești jocul. Nu există jucător profesionist de poker care să nu petreacă ore bune studiind propriul său joc în afara timpului pe care îl petrece jucând efectiv.

Smart Hud – Află statistici detaliate apăsând oriunde pe avatarul sau simbolul Smart HUD din dreptul unui adversar

Asigurare All-in – îți poți asigura jetoanele pe care le pui în pot la un All-in

Smart Betting – poți primi sugestii în privința sumelor pe care ar trebui să le mizezi în anumite situații din timpul jocului.

Cum depui și care este depunerea minimă la GGPoker

Deocamdată, poți depune la GGPoker folosind un card bancar VISA sau MasterCard. Depunerea minimă este 10$, iar cea maximă 50.000$. Sumele apar în dolari, dar poți selecta RON în căsuța din dreapta și vei vedea paritatea (de exemplu, 10$ = 44 RON în acest moment).

Dacă ești la prima depunere, nu uita să selectezi bonsul de bun venit. Desigur, poți renunța la el, selectând varianta „Fără bonus, mulțumesc!”

Cum retragi și cât durează până intră banii pe card

Pentru a scoate bani de la GGPoker, trebuie mers la Casierie – Retragere și ales cardul dorit (cel cu care ai și depus). Poți scoate orice sumă cuprinsă între 20 și 50.000 de dolari, cu un comision de 1% și taxă de 1% (ca și la alte camere de poker sau cazinouri online).

În funcție de banca emitentă și de verificarea contului cu succes, retragerile la GGPoker durează de regulă între 1 și 3 zile.

Tot în Casierie ai acces și la Istoricul Tranzacțiilor, în cazul în care ești interesat.

După cum menționam în introducere, din noiembrie 2021 GGPoker este legal 100% în România, având licență de funcționare ONJN pe o perioadă de 10 ani. După câteva zile de utilizare, putem spune că avem doar păreri GGPoker pozitive, cu o singură excepție. Cu atâtea oferte disponibile este posibil să te ia valul și să joci la prea multe turnee deodată, ceea ce nu este recomandat jucătorilor începători și de nivel mediu.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash