Free cookie consent management tool by TermsFeedPokersStars și Oracle Red Bull Racing oferă recompense epice

PokersStars și Oracle Red Bull Racing oferă recompense epice

Oracle Red Bull Racing, alături de PokerStars pregătesc fanilor curselor o serie de premii de primă clasă. Grand Prix-ul Marii Britanii se apropie, fapt pentru care comunitatea a început deja să ”fiarbă”.

Amatorii jocurilor de noroc au motive de bucurie, deoarece le sunt pregătire drop-uri la cazino si freeroll-uri cu tematică de Formula 1.

PokersStars și Oracle Red Bull Racing oferă recompense epice

Pe data de 30 Iunie, înainte de startul Marelui Premiu din Marea Britanie, nu mai puțin de 1 milion de dolari sunt puși în joc de către PokerStars. Această sumă poate lua forma rotirilor gratuite și a bonusurilor la cazino. Pentru a putea profita de promoție, clienții eligibili trebuie să deschidă Cufărul PokerStars!

PokerStars Casino va introduce un nou format al clasamentului pentru Cursele de cazino. Această schimbare are loc începând cu următorul weekend, atunci când are loc Marele Premiu al Austriei.

Cursele de cazino urmează să aibă fonduri de premiere de 100.000 de dolari, dublu față de cel de acum. Jucătorii se pot întregistra gratuit fie prin lobby-ul Curselor de cazino, fie prin widget-uri.

Bonus de bun venit:
100% pana la 2.000 RON
200 Rotiri Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 28 zile
Condiții de rulaj – 1 punct de eliberare pentru 1 RON
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Embrace the Race și Pitstop Drops, de la curse la cazino

Embrace the Race este numele noului freeroll, reprezentat de steagul în carouri – cel care anunță finalul unei curse la Formula 1. La cazino însă, acesta nu este nici pe aproape un sfârșit. Din 25 Iulie, în fiecare început de săptămână, jucătorii care au jucat Sunday Million Duminică, pot câștiga o intrare la acest freeroll. Premiile se ridică la valoarea de 50.000 de dolari.

Un alt concept preluat de PokerStars din acest sport este cel de oprire la boxe – Pitstop Drops. Un jucător ales în mod întâmplător poate beneficia de un bonus instant, în valoare de 20.000 de RON. De asemenea, dacă echipa Orable Red Bull Racing reușește să câștige cursa din ziua respectivă, premiul se dublează! Pentru că viteza caracterizează acest sport, jucătorul are la dispoziție doar 15 minute pentru a revendica bonusul!

Tom Warren – Director Marketing PokerStars, a declarat recent:

”Embrace the Race vine să ne consolideze din nou viziunea de a oferi comunității momente epice de neuitat– și odată cu uriașele emoții generate de startul iminent al Marelui Premiu al Marii Britanii în sezonul F1, este absolut normal să începem cu un drop masiv de 1 milion USD. Aceste noi recompense sunt doar începutul, căci vor urma multe altele pe tot parcursul sezonului 2022.”

Acesta nuanțează faptul că PokerStars și Oracle Red Bull Racing își propun să aducă experiențe unice clienților lor și iubitorilor de curse F1.

Cine este PokerStars?

PokerStars este cel mai important nume din industrie, atunci când vine vorba de poker-ul online. Platforma a apărut în 2001 și de atunci se numără printre preferințele clienților la nivel mondial.

Nu mai puțin de 200 de miliarde de mâini au fost jucate până acum pe platforma PokerStars, mult peste orice alt nume din acest domeniu. Zilnic sunt organizate sub tutela PokerStars turnee ce se bucură și de o securitate online ridicată.

În ultimii ani, PokerStars au intrat și pe piața pariurilor sportive și a jocurilor de cazino. Dacă secțiunea de pariuri nu este deloc una impresionantă, cea de cazino e din ce în ce mai bună, iar cursele cu premii de 1.000.000 de dolari apar destul de des.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash