Free cookie consent management tool by TermsFeedPragmatic Replay – acum poți să revezi și să distribui câștigurile la pacanele

Pragmatic Replay – acum poți să revezi și să distribui câștigurile la pacanele

Dacă păcănelele se numără printre jocurile tale preferate, sunt șanse foarte mari să-ți fi dorit, măcar o dată, să revezi sau chiar să distribui pe rețelele de socializare rotirile care ți-au adus premii impresionante. Acum, poți face asta la cele mai populare sloturi online de la Pragmatic Play, grație noii funcții denumite, cât se poate de sugestiv, Pragmatic Replay.

Cel mai nou instrument de la Pragmatic Play îți permite să revezi și chiar să distribui rapid pe rețelele de socializare rotirile ce îți aduc premii impresionante la sloturile acestui producător de top.

Cum poți utiliza funcția Pragmatic Replay

pragmatic replay
Pragmatic Replay la Book of Tut

Pentru a activa noua funcție lansată de Pragmatic Play, trebuie să apeși butonul Reluare (Replay) inclus în meniul din colțul din dreapta sus al jocurilor echipate cu această funcție, să optezi pentru Cel mai recent câștig sau Cel mai mare premiu care l-ai câștigat vreodată la slotul respectiv și să alegi una din cele două opțiuni:

  •  Urmărește – dacă vrei să revezi câștigul
  •  Link – dacă vrei să generezi un link prin intermediul căruia să poți distribui pe rețelele de socializare runda câștigătoare.
Funcția Pragmatic Replay
Funcția Pragmatic Replay

De menționat faptul că pe reluări nu va apărea soldul, iar, deocamdată, doar cele mai populare sloturi de la Pragmatic Play (Wolf Gold, John Hunter & Book of Tut, The Dog House Megaways) sunt echipate cu această funcție, însă lista acestora va fi extinsă în viitor.

Cu ocazia implementării funcției – pe 26 noiembrie 2020, concomitent cu lansarea slotului Christmas Carol Megaways – Yossi Barzely, Chief Business Development Officer la Pragmatic Play, declara:

„Suntem mereu în căutarea de noi modalități prin care să îmbogățim experiența de joc a utilizatorilor noștri, iar Pragmatic Replay va adăuga cu siguranță un plus sloturilor noastre. Suntem foarte încântați că putem lansa această funcție. Noul instrument va aduce comunitatea iGaming mai aproape și le va oferi jucătorilor șansa de a distribui și de a se bucura împreuna de cele mai frumoase momente.”

Pe piața jocurilor de noroc începând cu 2015, Pragmatic Play lansează lunar jocuri de cazino foarte apreciate (sloturi, live casino, bingo), bucurându-se de o ascensiune rapidă în topul celor mai buni dezvoltatori de conținut pentru cazino.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash