Free cookie consent management tool by TermsFeed
John Hunter and the Book of Tut Gratis Demo Online
5.0

John Hunter and the Book of Tut Gratis Demo Online

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Pragmatic PlayEgipt06.05.202094.5%DaDaNu5000X

Lansat în luna mai a anului 2020, jocul ca la aparate John Hunter and the Book of Tut aduce foarte mult cu unul dintre cele mai populare sloturi, Book of Ra. Sunt câteva detalii interesante, specifice providerului Pragmatic Play, iar unul dintre ele este grafica superioară.

Acțiunea slotului are loc pe 3 linii X 5 role, cu 10 linii de plată neajustabile. Slotul dispune de RTP 96,5%, iar volatilitatea este ridicată. Miza minimă pe care poți juca este 0.40 RON, dar jocul are mai multe niveluri de plată și ajunge până la o miză maximă de 400 RON per rotire.

Simboluri John Hunter and the Book of Tut Gratis

În privința simbolurilor, pe cele cinci role vei întâlni zece elemente diferite, fiecare dintre ele având un rol foarte bine determinat. Cartea de Aur este simbolul cu dublu rol, acesta fiind atât Scatter, cât și Wild, substituind pe linia de plată toate celelalte simboluri obișnuite. John Hunter, căutătorul de comori este unul dintre cele mai importante simboluri care dau și numele slotului. Pe linia importanței lor, urmează Faraonul, Pisica de Aur și Scarabeul. A, K, Q, J și 10 sunt simboluri considerate obișnuite, pe care amatorii de păcănele le vor recunoaște cu lejeritate.

Simboluri John Hunter and the Book of Tut Gratis
Simboluri John Hunter and the Book of Tut Gratis

Reguli de joc și gameplay John Hunter and the Book of Tut Demo

Este important să personalizezi slotul înainte de a efectua o primă rotire. Din partea de jos a ecranului, de pe tabloul de comandă poți selecta valoarea mizei care, așa cum am specificat anterior poate fi diferită, cu valori cuprinse între 0.40 și până la 400 RON. Accesul către această funcție se face selectând – sau + din jurul butonului declanșator (cerc cu săgeți).

Același panou de comandă oferă posibilitatea de activare a Jocurilor Automate. Cel puțin 10 și cel mult 100 la o singură activare. În timpul acestora poți selecta numărul exact de rotiri, cât și suma din balanță la care rotirile să se oprească. O rotire completă în jocul ca la aparate John Hunter and the Book of Tut înseamnă stivuirea a câte trei simboluri pe fiecare dintre ele cinci role.

Funcții speciale John Hunter and the Book of Tut Gratis

Minimum trei simboluri Scatter (simbolizate la John Hunter and the Book of Tut de Cartea Aurie) declanșează 10 Jocuri Gratuite. Scatterul poate fi stivuit pe fiecare rolă în parte, iar patru sau cinci simboluri vor declanșa tot 10 rotiri gratuite. Este o funcție redeclanșabilă fără un număr maxim de jocuri. Înaintea Rotirilor Gratuite este ales aleatoriu un simbol expandabil. Simbolul special se extinde pe verticală, acoperind toate cele trei poziții ale rolei. Acesta plătește conform tabelului de plăți, iar expandarea lui se produce dacă sunt suficiente simboluri la finalul unei rotiri. În funcție de importanța acestui simbol, ai nevoie de cel puțin două sau trei pentru a câștiga.

Pragmatic Play vine cu o funcție inedită și permite activarea contracost a specialei. Costul unei speciale este de 100 X miza (2 RON miza = 200 RON cost specială).

Plăți păcănele John Hunter and the Book of Tut Online

Plata este un element important în fiecare slot. John Hunter and The Book of Tut are RTP 96,5% și volatilitate ridicată. Înseamnă că este un joc cu potențial, unde vei putea câștiga până la 5.500 X miza dacă în timpul Rotirilor Gratuite simbolul expandabil este de top și învăluie întreg ecranul. În jocul de bază ai ocazia să câștigi cel mult până la 500 X miza și pentru asta e nevoie de linie completă cu simbolul John Hunter. O linie de Wild îți va aduce de până la 200 X miza, iar cel mai puțin vei putea câștiga cu o linie de 10, Q și J, respectiv 10 X miza.

Jocuri păcănele pe mobil: John Hunter and the Book of Tut Demo

Pragmatic Play are experiență și este un provider care a răspuns repede cerințelor de pe piață. Astfel, sloturile acestui producător sunt accesibile atât în varianta clasică, pe PC/laptop, cât și pe dispozitivele mobile. Sistemul de operare nu mai este un impediment. Windows, IOS sau Android, sunt compatibile cu fiecare slot Pragmatic Play accesibil la oricare cazino online.

Sănătatea ochilor este importantă, iar dacă joci la cazino online si preferi dispozitivul mobil îți recomandăm să folosești tableta. Dimensiunea acestui dispozitv este potrivită pentru desfășurarea unei astfel de activități.

Verdict

Aduce foarte mult cu Book of Ra, unul dintre cele mai populare sloturi, dar dispune de grafică superioară și un RTP semnificativ mai mare. Dacă ești adeptul unor jocuri cu funcții bonus sau pur și simplu îți place să vânezi funcțiile speciale sau cauți plăți foarte mari atunci slotul John Hunter and the Book of Tut este slotul pe care trebuie cel puțin să îl testezi.