Free cookie consent management tool by TermsFeedPremiile EGR B2B 2020

Premiile EGR B2B 2020

În contextul evenimentelor din acest an, gala EGR B2B 2020 a trebuit mutată în mediul online. Evenimentul a avut loc între 21 și 23 Iulie, timp în care s-au înfruntat cei mai buni 12 operatori online din industria gambling-ului. Marele câștigător al acestei ediții a fost Evolution Gaming!

Premiile EGR B2B 2020 – Evolution Gaming a câștigat al 11-lea premiu de ”Furnizor de Live Cazino”!

Evolution Gaming a fost fondată în anul 2006, iar de atunci compania a continuat să evolueze. Până în 2020, acest producător de sloturi online reușise în doar 13 ani să cucerească de 10 ori mult râvnitul premiu. Sfârșitul lunii Iulie a adus în visteria companiei a 11-a ceritificare pentru compania suedeză. La finalul ceremoniei, CEO-ul Evolution Gaming Group AB – Martin Carlesund – a susținut o declarație de presă:

”Ultimele 12 luni ne-au găsit la Evolution muncind pete limită. Compania a încercat să depășească toate barierele în domeniul cazinourilor live. Constant, Evolution a continuat să dezvolte și să introducă noi produse pentru clienți. A fost un an dificil pe plan global, însă împreună putem depăși toate piedicile. Am introdus în ultima vreme un număr record de noi jocuri – 12 la număr!”

Evolution Gaming a realizat jocuri ce s-au bucurat de succes instant în acest an. Vorbim aici de sloturi precum Mega Ball sau Crazy Time. De asemenea, compania suedeză a introdus jocuri de masă noi precum:

  • Lightning Baccarat
  • Speed Blackjack
  • Power Blackjack

Cele 3 se adaugă mesei Lightning Roulette, ce s-a bucurat de un succes fantastic în toate colțurile lumii. O poți tasta și tu la NetBet, cu un bonus de bun venit fantastic!

Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Tot în această vară, Evolution a început construcția unui nou studio în Pennsylvania. La finalul declarației de presă, CEO-ul companiei a declarat:

”Vorbesc în numele tururor când spun că Evolution este mândră de acest premiu. Am dovedit din nou faptul că pe primul plan pentru noi sunt clienții. Încercăm mereu să livrăm produse de calitate, de care amatorii jocurilor de noroc se pot bucura! Angajații companiei au fost loiali în toată această perioadă, iar premiul este al lor. Sincerele mele mulțumiri tuturor!”

Premiile EGR B2B 2020 – Criteriile acordării primului loc!

Premiile EGR B2B sunt acordate sub tutela gigantului britanic Deloitte. Pentru categoria certificărilor cazinourilor live se țin cont de următoarele aspecte:

  • dezvoltarea produselor
  • interfața pentru utilizatori
  • inovații
  • înțelegerea nevoilor clienților
  • respectarea jurisdicției

Evolution Gaming a excelat în toate aceste 5 domenii, fapt pentru care compania se bucură de noi premii. În plus, nordicii au reușit să mai adauge câteva certificări în CV. Aceștia au câștgat ”Furnizorul de Cazino Live al Anului” și ”Jocul Anului – MONOPOLY Live” la gala Gaming Intelligence Awards. Tot în categoria cazinourilor live, Evolution Gaming a încheiat pe primul loc la EGR Nordics Awards.

evolution gaming
Un an plin de premii pentru Evolution Gaming!

Deși ultimele 12 luni au fost greu încercate de problemele globale, compania suedeză a excelat pe toate planurile. Munca și-a spus cuvântul, iar utilizatorii continuă să aprecieze acest furnizor de jocuri de cazino online.

Cu mici excepții, mai toți operatorii de cazino online licențiați în România utilizează serviciile Evolution Gaming în secțiunile de Live Casino.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Premiile EGR B2B 2020”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți Mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash