Free cookie consent management tool by TermsFeedPrietenii si Fanii s-au întâlnit sa onoreze viata lui Doyle Brunson!

Prietenii si Fanii s-au întâlnit sa onoreze viata lui Doyle Brunson!


Doyle Brunson a fost cu siguranță unul dintre cei mai mari jucători de poker din istorie. El a murit la vârsta de 89 de ani, anunțul cu privire la deces fiind făcut de reprezentanții familiei. Prietenii și fanii au adus un omagiu legendarului jucător prin povești și amintiri ,aducând în lumină viața și realizările acestuia.
Astfel, întreaga lume a pokerului s-a adunat pentru a sărbători cariera celui care a fost supranumit „Nașul Pokerului”, datorită performanțelor pe care le-a obținut de-a lungul anilor.
” Viața nu ar trebui să fie o călătorie către mormânt, cu intenția de a ajunge în siguranță cu un trup frumos și bine păstrat, ci mai degrabă să aluneci într-un nor de fum, complet epuizat, total obosit și să strigi cu voce tare: „Wow! Ce aventură!”


Acest citat, atribuit lui Hunter S. Thompson, cuprinde abordarea față de modul în care DoyleBrunson a ales să trăiască iar prietenul și agentul lui Doyle, Brian Balsbaugh, a deschis ceremonia cu aceste cuvinte emoționante. Mulțimea adunată în cazinoul Jubilee Theater din Horseshoe Las Vegas, a inclus prietenii lui Brunson, personalitățile marcante ale pokerului dar și o mulțime de fani, toți dorind să îl onoreze pe cel poreclit „Texas Dolly”.


După ce Balsbaugh a dat startul festivității, Dewey Tomko, Mori Eskandani, Gabe Kaplan, Lyle Berman, Daniel Negreanu și Phil Hellmuth au urcat pe scenă pentru a-și împărtăși propriile cuvinte și mai multe secvențe video au fost derulate pentru a evidenția viața lui Brunson atât la masa de joc, cât și în afara ei.
Hellmuth a reamintit abilitatea continuă a lui Brunson de a-l blufa :”Acest om m-a blufat în anii ’80. Acest om m-a blufat în anii ’90. Acest om m-a blufat în anii 2000. În anii 2000, a fost înregistrat, așa că am putut să văd toate aceste bluffuri nebunești pe care mi le-a făcut. Când am aflat că filmez cu el în decembrie, mi-am spus că tipul ăsta nu mă va mai blufa. Îi voi câștiga respectul astăzi.”


„Am avut A Diamond Q Heart și am făcut raise”, a spus Hellmuth.”Pe flop au venit A Club 10 Spade 8 Heart . Doyle a dat call, pe turn a venit 2 Heart  și pe river 5 Heart , Doyle a dat all-in 25.000 de dolari. M-am gândit, am tot ezitat și în cele din urmă am aruncat carțile iar acest om, la vârsta de 89 de ani, m-a păcălit încă o dată [cu  K Club  și  J Club]. Bravo, Doyle. O să-mi lipsești, “ dar “nu sunt sigur că o să-mi lipsească faptul că am fost blufat.”


Negreanu a vorbit despre impactul incomparabil pe care l-a avut Brunson asupra pokerului, mai ales în turneele începând cu sfârșitul anilor’70.”Termenul de legendă este folosit în stânga și în dreapta, în ceea ce mă privește, destul de ușor”, a spus Negreanu. „Există mulți ‘legendă’ în lumea pokerului. Dar există doar o adevărată legendă. Și aceea este Doyle Brunson.” Jucând alături de Brunson pe parcursul carierei sale, Negreanu a remarcat că a fost uimit de capacitatea continuă a lui Brunson de a se adapta în orice situație la masa de joc.

„Îmi amintesc că mi-am zis în sinea mea:’Devine tot mai bun’.Juca mâini și făcea lucruri pe care nu le mai văzusem niciodată, de parcă ar fi avut mereu trucuri noi în mânecă.”, a spus Negreanu.
Când i-a venit rândul pe scenă, Kaplan, actor, comentator și jucător de poker de lungă durată, și-a amintit cum s-a îndrăgostit de jocul de poker și cum a dezvoltat o frumoasă prietenie cu Brunson într-o călătorie în Las Vegas.

„Mi-a scris o dedicație frumoasă în carte”, a spus Kaplan. „Și a spus: Această carte o vând cu 100 de dolari, dar vreau să o primești gratuit, un cadou pentru începerea prieteniei noastre…Această carte de 100 de dolari, în ultimii 40 de ani m-a costat 35 de milioane de dolari.”
În încheierea programului, fiul lui Doyle, Todd, a folosit un amestec de sentimentalism cu câteva glume specifice lui. Todd a menționat câteva persoane din mulțimea adunată, printre care și  pe Hellmuth, pe care l-a „acuzat” că i-a furat atenția de la tatăl său prin câștigarea unei brățări WSOP cu trei ore înainte de ceremonie.

Pe măsură ce încheia discursul său plin de umor adresat comunității de poker, Todd a descris cum a crescut în Texas, cum s-a mutat în Las Vegas și părțile vieții tatălui său pe care le-a putut vedea de aproape. Todd și-a exprimat aprecierea față de toți cei care s-au prezentat pentru a aduce un ultim omagiu tatălui său.

„Mulțumesc tuturor celor care ați venit,tatăl meu ar fi fost încântat să vadă această prezență.” a spus Todd.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash