Free cookie consent management tool by TermsFeed

Prima vizită într-un cazinou – ponturi pentru o experiență distractivă. Din ce în ce mai mulți români aleg locuri exotice pentru a petrece vacanțele. Pe lângă plajele cu nisipuri fine, petrecerile extravagante și vizitarea obiectivelor turistice, pe agenda multor turiști se află și o incursiune într-unul dintre cazinourile locale. Pentru cei aflați la prima experiență de acest gen, este bine de știut că pentru o amintire de neuitat trebuie să ții cont de unele aspecte. Ele nu vor garanta câștiguri la jocurile alese, dar vor pregăti terenul pentru pentru relaxare și distracție. În continuare, îți oferim câteva ponturi de care să ții cont pentru a avea parte de o experiență cât mai plăcută în cazinourile offline.

Stabilește un buget pentru experiența de cazino

Prima vizită într-un cazinou – ponturi pentru o experiență distractivă - bugetul este foarte important
Stabilește și respectă un buget!

Indiferent că îți propui să mergi o singură dată sau de mai multe ori în cazinou, trebuie să stabilești un buget alocat acestei experiențe. Poate, pentru unii, acest aspect nu prezintă importanță, dar cum jocurile de noroc sunt imprevizibile, iar unele dintre ele necesită abilități care se dezvoltă după o practică îndelungată, respectarea bugetului de jocuri garantează că viața cotidiană nu este afectată, iar pentru cei aflați în călătorie asigură atingerea obiectivelor stabilite inițial.

Sunt multe voci care susțin că nu trebuie să riști mai mult de 10% din bugetul total, dar pentru a fi sigur că nu periclitezi activitățile curente, este bine să aloci acestei activități exact atâția bani cât îți permiți să pierzi, chiar dacă procentul este mai mic decât  cel recomandat. Stabilirea unui bankroll este foarte importantă atât pentru cei care își propun o singură vizită în cazinou, cât și pentru cei care își construiesc o strategie pentru a juca mai des, inclusiv pentru cei care aleg cazinouri online.

Din trările personale, dar și ale altor membri ai comunității Cazino 365, o idee bună ar fi să consideri că banii dedicați jocurilor de noroc nu îți mai aparțin din momentul alocării. Nu este suficient să stabilești un buget. Este foarte important să nu îl depășești, în condițiile în care, prin definiție, suplimentarea s-ar face cu bani care îți trebuie pentru alte activități.

După ce ai construit un buget și ai stabilit jocul unde vrei să pariezi, trebuie să stabilești și o strategie legată de mizele plasate. Cei mai mulți dintre specialiști recomandă ca mizele plasate să aibă o valoare cuprinsă între 3 și 5 % din buget. Personal, consider că aceste valori sunt ideale pentru jocurile de poker, ruletă sau blackjack, dar pentru sloturi ar trebui să te asiguri că poți iniția cel puțin 100 de rotiri.

Alege cu atenție jocurile

Prima vizită într-un cazinou – ponturi pentru o experiență distractivă
Jocuri în cazino offline

Dacă prima ta vizită este într-un cazino terestru, alegerea jocurilor este o afacere relativ simplă, deoarece oferta acestora este una limitată. Mai mult, în acestea este greu de evaluat marja casei. Pentru a-ți oferi șanse cât mai mari pentru a câștiga, trebuie să știi că blackjackul, ruleta și zarurile sunt construite pe modele matematice cu un procent de întoarcere către jucător echitabil. În ceea ce privește pokerul, pentru a juca îți trebuie anumite cunoștințe și abilități care fac diferența, cu atât mai mult cu cât partenerii din cazino sunt mult mai experimentați decât prietenii cu care joci la final de săptămână.

Este drept că fiecare își dorește să vadă cum este într-un cazino, să simtă energia și ritmul acestuia, să absoarbă sunetele specifice și să guste din luxul și strălucirea pe care le emană. Măcar o dată în viață trebuie să încerci această experienșă. Dacă vrei să joci mai des, îți recomandăm să faci acest lucru în cazinourile online licențiate. Aici vei beneficia de o ofertă mult mai bogată de jocuri. În plus, ai șansa de a afla detalii tehnice despre fiecare.

Cele mai multe cazinouri online pun la dispoziția jucătorilor o gamă largă de jocuri de noroc: pariuri sportive, poker, loto, bingo, sloturi online sau jocuri de masă cu dealeri reali organizate din cazinouri foarte cunoscute. În ceea ce privește păcănelele, în cazinourile online este anunțat RTP-ul fiecărul joc, vei putea accesa jocuri cu jackpoturi incredibile și vei putea profita de promoțiile oferite și turneele de cazino.

Nimic nu este gratis în cazinouri

Nimic nu e gratis, mai ales în cazinouri

Revenind la cazinourile terestre, în cele mai julte cazuri băutura este din partea casei. Venit pentru a te distra, vei aprecia din plin această oportunitate. Nu uita totuși zicala „Ferește-te de darurile de la greci!”, o aluzie la cunoscutul Cal Troian care a dus la căderea unei cetăți considerate de necucerit. Băutura nu este practic gratis deoarece ea are rolul de te face să iei hotărâri care nu sunt bine cântărite. Acest lucru se va reflecta în sumele pariate, pariurile plasate și, în mod cert, în conturile cazinoului.

Asta nu înseamnă cu trebuie să refuzi ospitalitatea gazdelor. Ai mers la cazinou cu gândul să te destinzi, să trăiești o experiență plină de adrenalină și suspans. O să reușești acest lucru dacă vei consuma băutură cu moderație în timp ce joci, amânând petrecerea pentru mai târziu, când ai șansa să celebrezi un câștig consistent.

Pauzele lungi și dese … cheia marilor succese

Nu uita de pauze!

O altă strategie a cazinourilor clasice este aceea de a te ține cât mai mult „în priză”, mizând pe faptul că deciziile luate atunci când ești obosit sunt mai hazardate. Pentru aceasta, în cazinouri nu vei întâlni ceasuri care să te informeze în legătură cu trecerea timpului. Chiar dacă ai ceas la mână sau în telefon, este puțin probabil să le consulți, dacă nu îți propui acest lucru în mod clar.

Pe de altă parte, nu trebuie să uiți că jocurile de noroc au în spate modele matematice care avantajează casa. Practic, cu cât joci mai mult, cu atât cresc șansele să se adune pierderi. Trebuie să știi să te retragi de la masa de joc, mai ales atunci când obții câștiguri la început de sesiune. În mod normal, după unele câștiguri consistente, nu prea mai ai de câștigat dacă vei rămâne la masa de joc. O recomandare ar fi să îți stabilești o limită de câștiguri, așa cum ar trebui să faci și cu pierderile.

Fii atent la eticheta cazinoului (regulile interne)!

Atenție la codul vestimentar în cazinourile de lux!

Pentru a afla regulile cazinoului trebuie să te informezi de pe site-urile cu recenzii, să apelezi la experiența apropiaților sau să soliciți informații de la gazde. Oricum, în majoritatea cazinourilor trebuie să fii atent cum folosești telefonul. În general, nu poți face fotografii în incinta cazinourilor, iar utilizarea telefonului la masa de joc poate trezi suspiciunea serviciilor de supraveghere. Pot urma avertismente supărătoare sau poți fi rugat să părăsești cazinoul în cazul în care recidivezi.

La masa de blackjack nu este suficient să cunoști doar comenzile verbale. Este necesar să-ți însușești și limbajul semnelor (cele mai cunoscute: lovești masa cu degetele când ceri carte și fluturi mâna peste cărți când stai). Atenție trebuie acordată și vestimentației. Dacă unele cazinouri au o politică relaxată în acest sens, este posibil ca altele să solicite un anumit cod vestimentar.

Respectă întotdeauna indicațiile dealerului deoarece el este cel care conduce masa de joc! Ține de respectul de sine să fii politicos și profesionist cu personalul și să manifești generozitate atunci când câștigi.

Mulțumim pentru timpul acordat articolului „Prima vizită într-un cazinou – ponturi pentru o experiență distractivă”! Ne-ar ajuta mult un like & share la orice articol.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash