Free cookie consent management tool by TermsFeedS-a dat Jackpotul de inimă neagră la Superbet. Câștig fabulos!

S-a dat Jackpotul de inimă neagră la Superbet. Câștig fabulos!

S-a dat Jackpotul de inimă neagră la Superbet, iar câștigul este unul cu adevărat fabulos! Unul din cele mai populare cazinouri online din Romania tocmai ce i-a schimbat viața complet unui fericit amator al jocurilor de noroc. Valentine`s Day va reprezenta cu siguranță o zi specială in viața sa, deoarece îi va aduce aminte de un câștig ce se ridică la suma de.. 13.060.897,06 lei.. echivalentul a peste 3 milioane de euro (în momentul redactării articolului).

Miza inițială? 10 lei! Da, ai auzit bine.. Burning Hot i-a adus fericitului câștigător peste 3 milioane de euro, cu doar 10 lei investiți. Povestea sa este una incredibilă. Acesta ieșise cu prietenii să urmărească meciurile de Liga Campionilor, iar euforic fiind dupa obținerea unor castiguri, a decis să își testeze norocul la sloturile online favorite.

Apropo.. dacă tot vorbim despre sloturi online, în luna februarie poti obține 250 de Rotiri Gratuite foarte usor, la slotul Gates of Olympus! Nu trebuie decat sa accesezi LINK-UL SPECIAL si sa te inregistrezi, avand ocazia de a incasa si un bonus de bun venit.

350 Rotiri Gratuite Shining Crown
Cum activezi Superbet bonus fara depunere?
La verificarea contului în perioada 01 Mai - 31 Mai

S-a dat Jackpotul de inimă neagră – ce a declarat castigatorul?

După cum aminteam în paragrafele anterioare, 10 lei au fost suficienți pentru ca cel mai mare jackpot de inimă neagră din istoria țării noastre, să fie acordat. Iată ce a declarat fericitul câștigător:

Prima intrebare e una de încălzire: cu ce te ocupi? 

Sunt agent de vânzări.

Cum ai reacționat când ai câștigat cel mai mare jackpot din România? 

Nu mi-a venit să cred. Nu prea am realizat, după un timp mi-am dat seama. Nu eram sigur ce se întâmplă.

De cât timp joci jocuri de casino? 

Să fie vreo 15 ani.

Cel mai mare Jackpot de inimă neagră din istoria României

Întrebat de ce preferă să joace la Superbet, câștigătorul marelui premiu a declarat: ”Nu prea schimb, sunt mai conservator. La Superbet cred că joc de vreo 10 ani. Am fost mulțumit tot timpul de serviciile Superbet, de cote, de oferte, timpul în care primești bani la retrageri. Sunt fidel să zic așa, nu am nicio altă platformă online.”

Care este jocul tău de cazinou preferat?

Burning Hot în online și Sizzling Hot în agenții. 

Ultima întrebare e cea pe care o așteaptă probabil toți cei care ne citesc: ce vei face cu banii câștigați din acest Jackpot? 

M-am gândit în principiu. Vreau să am grijă de ei, să ii gestionez cum trebuie, să mă folosesc de ei. Probabil o să fie ceva investiții în imobiliare, sunt cele mai sigure. O să îmi plătesc ratele pe care le am la bancă. Asta am de gând să fac. O să investesc in imobiliare o bună parte din ei. 

Superbet, o platformă norocoasă pentru amatorii jocurilor de noroc

Superbet pare să aibă ”lipici” la Jackpot-uri, cel puțin în ultima perioadă. În vara anului trecut, mai exact în luna august, s-a dat jackpotul la EGT, iar suma a fost și ea una demnă de pus în ramă – 9.815.263 lei. Atunci, după doar câteva rotiri la slotul online 5 Dazzling Hot, un fericit client de pe platforma Superbet, a declanșat secvența specială.

Peste 9 milioane de lei au intrat atunci în contul fericitului câștigător.

Jackpot-ul acordat astăzi este al 170-lea de inimă neagră acordat pe platforma online Superbet și cel mai mare – după cum poți vedea și în poza de mai jos.

Ce este un Jackpot?

Cea mai simplă explicație a Jackpotului la cazino este reprezentată de sintagma ”câștig mare”. Practic, aleatoriu, un fericit jucător este ales într-un moment ce nu depinde de vreo varaibilă, și încasează un câștig uriaș. Jackpotul este unul ce crește pe măsură ce jucătorii își încearcă norocul, iar el poate fi declanșat în orice moment, pe orice miză.

Practic, nu există un anumit criteriu pentru acordarea lui sau vreo strategie pentru a putea încasa un jackpot. Tot ce trebuie să faci este să joci în continuare și să ai noroc. Mizele mari sau mici nu influențează acordarea unui jackpot, iar cel mai elocvent exemplu este premiul despre care am vorbit în acest articol. Clientul Superbet nu a avut nevoie de sute de lei investite, ci de 10 lei și o seară magică!

Vrei și tu să îți încerci norocul? Atunci urmează pașii de mai jos pentru șansa ta la un Jackpot:

1️⃣ Apasă pe LINK-UL PROMOȚIONAL și deschide un cont nou la Superbet, în doar câteva minute

2️⃣ Finalizează procesul de verificare KYC și încasează Bonusul de Bun Venit!

3️⃣ GATA! Acum te poți bucura de sloturile favorite, cu rotiri gratuite!

250 Rotiri Gratuite Gates of Olympus
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash