Free cookie consent management tool by TermsFeedSorin Constantinescu - invitat special la Midnight Poker TV Show, pe 17 martie

Singurul show de poker televizat din România, Midnight Poker TV Show, continuă în serile de joi la B1TV, iar ediția programată pe data de 17 martie se anunță a fi una cu adevărat specială.

Asta deoarece printre cei 7 participanți se va număra și Sorin Constantinescu, Expert al industriei de gambling, fost Consilier al Guvernului României în domeniul jocurilor de noroc, Președinte al AOCR (Asociația Organizatorilor de Cazino din România), Președinte al Gaming Consulting și o prezență pe cât de obișnuită, pe atât de agreabilă, la cele mai mari turnee de poker live organizate de PokerFest în Europa de Est și nu numai.  

Sorin Constantinescu va participa în premieră la emisiunea organizată de 888poker în colaborare cu B1TV, declarând că va onora cu mare plăcere invitația și că, indiferent de poziția pe care se va clasa, va dubla premiul obținut și îl va dona pentru o cauză umanitară.

„Îmi face mare plăcere să accept invitația 888poker de a juca în următoarea ediție Midnight Poker TV Show … Cine mă cunoaște, știe cât de mult îmi place să stau alături de alții la o masă de poker.

Sunt practic de o viață în lumea pokerului alături de @pokerfestro și, în acest timp, am întâlnit oameni de toate felurile.

Cel mai mare câștig al meu în turnee și evenimente de poker este legătura umană. Mă consider extrem de norocos că am avut ocazia să stau alături de cei mai mari jucători profesioniști, de mari vedete din lumea divertismentului, de sportivi și de tineri ambițioși.

Toată lumea care va intra la masa televizată de joi va avea un premiu asigurat. Cât mă privește pe mine, indiferent de locul pe care voi termina, voi dubla câștigul pe care îl voi avea și banii vor fi donați pentru o cauză umanitară.

Vă aștept la o seară de poker!”, a declarat Sorin Constantinescu în cadrul unei postări pe profilul personal de Facebook.

Detalii despre show-ul TV marca 888poker

Fiecare dintre edițiile Midnight Poker TV Show vine cu un fond de premiere total de 7.700 de dolari și are formatul unui mini-turneu cu durata de 4 ore și 7 participanți – 6 jucători calificați din sateliții online plus un invitat special. Partea frumoasă este că niciunul dintre cei 7 participanți nu pleacă acasă cu mâna goală, cel mai mic premiu, 200 de dolari, fiind acordat primului jucător eliminat din concurs.  

Sorin Constantinescu se alătură, astfel, unei liste impresionante de invitați speciali la show-urile 888poker televizate, din care nu lipsesc vedete autohtone precum Mihai Morar, Flick Domnul Rimă, Elena Ionescu, Cătălin Moroșanu sau Codin Maticiuc.

Actualul sezon Midnight Poker TV Show a debutat pe data de 3 februarie și se va încheia pe 21 aprilie, așa că mai sunt încă 5 ediții la care vă puteți califica prin intermediul sateliților online care rulează în serile de vineri la 888poker. Mai multe detalii despre campania 888poker în acest material.

Structura premiilor acordate la fiecare dintre edițiile Midnight Poker TV Show este următoarea:

  • Locul 1: 3.000 USD
  • Locul 2: 2.000 USD
  • Locul 3: 1.000 USD
  • Locul 4: 750 USD
  • Locul 5: 500 USD
  • Locul 6: 250 USD
  • Locul 7: 200 USD

Dacă nu ai cont la 888, îți poți deschide unul de pe bannerul de jos și primești 88 de rotiri gratuite fără depunere.

25 lei Bonus Free Play
Se aplica T&C
Cum activezi 888 bonus fara depunere?
Varsta minima 18+
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash