Free cookie consent management tool by TermsFeedSuperbet încheie orice colaborare cu Daniel Pancu, după derapajele acestuia

Superbet, unul din cei mai apreciați operatori de pariuri sportive și jocuri de noroc din România, a renunțat la colaborarea cu Daniel Pancu, în urma interviului acordat de acesta în Fanatik, în care își exprima admirația față de Ramzan Kadîrov, fostul său patron de la Terek, conducător al Ceceniei și principal aliat al lui Vladimir Putin în războiul declanșat în Ucraina. Cei de la Superbet au reacționat rapid, delimitându-se în mod cât se poate de clar de declarațiile halucinante ale fostului fotbalist.

Daniel Pancu și Florin Răducioiu – Instagram

Comunicatul oficial Superbet:

În urma unor declarații publice care contravin în totalitate valorilor brandului Superbet, conducerea companiei anunță încheierea oricărei colaborări cu Daniel Pancu, începând chiar de astăzi, 5 martie a.c. Ne delimităm cu fermitate de orice fel de declarații care, din ignoranță sau rea voință, nu țin cont de dramele trăite de poporul ucrainean. La fel de ferm ne delimităm de felul în care Daniel Pancu face referire la modul de a înțelege tradițiile cecene, asociindu-le cu acte de violență împotriva femeilor. 

Toate campaniile în care este utilizată imaginea fostului nostru ambasador Daniel Pancu au fost oprite de la difuzare. Din considerente tehnice, pot exista unele întârzieri în implementarea acestei decizii, dar toți partenerii noștri din media ne-au asigurat că vor pune în practică hotărârea noastră în cel mai scurt timp. 

Echipa Superbet este fondată pe un set de valori fundamentale, incompatibile cu ura și violența, de orice fel. Toate declarațiile lui Daniel Pancu sunt un derapaj major de la acest set de valori.”

319 Rotiri Gratuite Burning Hot
Cum activezi Superbet bonus fara depunere?
La verificarea contului în perioada 01 Aprilie - 30 Aprilie

Interviul lui Daniel Pancu pentru Fanatik

Alături de Florentin Petre și Andrei Mărăgăritescu, Daniel Pancu a jucat în Cecenia în sezonul 2008-2009, la echipa Terek Groznî. Patronul formației era Ramzan Kadîrov – conducător al Ceceniei și principal aliat al lui Vladimir Putin în războiul declanșat în Ucraina – se pare că nu mai puțin de 12.000 de soldați ceceni sprijină armata rusă în acest moment.

Ramzan Kadîrov – sursa Instagram

Întrebat despre perioada petrecută în Cecenia, Daniel Pancu a venit cu niște răspunsuri revoltătoare, mai ales în contextul actual, în care toată lumea este cu ochii ațintiți spre războiul din Ucraina.

  • Despre Ramzan Kadîrov: „Dintre toți liderii pe care i-am întâlnit, m-a impresionat cel mai mult. … Îl respect enorm pe Ramzan Kadîrov. Problemele cu războiul mă depășesc și nu vreau să fac comentarii politice. Eu vorbesc despre Ramzan ca om. … Spune multe faptul că e la putere de 15-16 ani! Nu e deloc întâmplător! Dar repet, mi-a lăsat cea mai puternică impresie dintre toți marii lideri pe care i-am întâlnit în viața asta! Pur și simplu m-a fermecat! …. Ne-a spus că el a luptat în război și a omorât ruși. Ăsta nu mai e niciun secret! Vorbea de mii de oameni pe care i-a ucis! El are centura neagră la karate la vreo două categorii.
  • Întrebat despre ce l-a surprins cel mai tare la ceceni, Daniel Pancu a spus: „Acolo poți să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu așa ceva, dar mi se pare că ei își păstrează niște tradiții cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viață! Nu putem să mai fim niciodată ca ei. Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs. Chiar dacă bisericile sunt din ce în ce mai populate, copiii noștri au alte exemple în viață și altă educație. Îmi pare rău să spun lucrul ăsta, dar suntem foarte departe de ei!

Kadîrov este un personaj extrem de controversat, fiind acuzat de-a lungul timpului de diverse răpiri, asasinări politice, tortură și încălcări flagrante ale drepturilor omului. Printre cele mai controversate măsuri implementate în Cecenia se numără limitarea drepturilor femeilor și campaniile împotriva persoanelor LGBTQ.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash