Free cookie consent management tool by TermsFeedTrei români au spart peste 30 de săli de păcănele din nordul Italiei

Trei români au spart peste 30 de săli de păcănele din nordul Italiei. După multe luni de cercetări, cei 3 au fost arestați și închiși în Penitenciarul „Lo Russo e Cutugno” din Torino.

La finalul lunii iunie, carabinierii italieni au arestat trei români care reușiseră să dea aproximativ 30 de spargeri în sălile de jocuri de noroc amplasate pe autostrăzile din regiunea Piemont, Italia.

Potrivit informațiilor publicate de autoritățile italiene, gașca românilor este acuzată acum de tâlhărie, spălare de bani, furt multiplu și posesie de bunuri sustrase. Mare parte din jafurile comise de cei 3 infractori români au fost înregistrate de sistemele de supraveghere video ale locațiilor respective.

Video You Tube cu spargerile comise de banda românilor

Din filmări se vede clar cum cei români mascați foloseau o dubiță pe post de „berbec”, ca să pătrundă în locațiile vizate. Țintele lor erau terminalele de păcănele și aparatele de schimbat bani aflat în sălile de jocuri din pitoreasca regiune Piemont din nordul Italiei cu capitala la Torino.

În comunicatul Poliției de Stat italiene se precizează că hoții nu s-a limitat doar la obținerea de bunuri și bani, ci chiar au devastat unele dintre locații, provocând pagube semnificative.

În prezența altor persoane, cei 3 români nu au ezitat să aibă un comportament violent și amenințător susțin anchetatorii italieni.

Printre spargerile atribuite celor 3 infractori se numără și o lovitură comisă pe data de 23 mai într-o sală de jocuri din zona de serviciu Beinasco Sud, amplasată pe nodul de autostradă Torino-Pinerolo, precum și una din data de 9 iunie la Genola, un oraș din provincia Cuneo.

Mai mult decât atât, la o altă spargere ce a avut loc în noaptea de 25 mai, cei  3 români au folosit un autobuz școlar și abia apoi o dubă pentru a sparge vitrinele locațiilor.

Cei 3 români sau fost reținuți pe data de 21 iunie, după aproximativ 30 de spargeri reușite, anchetatorii fiind pe urmele lor timp de câteva luni. În prezent, ei se află închiși la Penitenciarul „Lo Russo e Cutugno” din Torino.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash