Free cookie consent management tool by TermsFeedTwisted Sister – noul slot lansat de Play’n GO în 2020!

Twister Sister – noul slot lansat de Play’n GO în 2020!

Play`n Go a intrat pe piața gamblingului mondial în anul 1997. La acea vreme, accentul era pus pe cazinouri offline, urmând ca în 2004 compania să facă pasul către online. De atunci, dezvoltatorul suedez a continuat să aprovizioneze utilizatorii cu jocuri disponibile în 30 de limbi diferite. Pentru o scurtă incursiune în istoria companiei Play`n Go, vă invităm să accesați acest articol!

Twisted Sister – noul slot lansat de Play’n GO în 2020!

Dezvoltatorul scandinav a decis să își mărească portofoliul cu un nou joc inspirat din industria muzicală. Twisted Sister este dezvoltat pe tema trupei americane de heavy metal cu același nume.

Mai mult decât atât, jocul are la bază albumul celebru din anul 1984 – Stay Hungry. Acesta este dezvoltat pe 6 rânduri & 6 coloane, iar RTP-ul este de 96.2%. Simbolurile sunt evident în temă cu trupa Twisted Sister și întâlnim pictogramele celor 5 membri. Există și un bonus ce oferă runde gratuite, intitulat ”We`re Not Gonna Take It”. Cele mai mari câștiguri sunt declanșate atunci când utilizatorii întâlnesc 4 scattere wild. Martin Zettergren, oficial Play`n Go, a susținut o declarație de presă cu privire la acest nou slot:

”Twisted Sister are un stil distinctiv, iar această temă muzicală a fost apreciată în trecut de utilizatori. Am încercat să invovăm prin acest nou slot, așadar poate fi puțin complicat la început. Totuși, amatorii jocurilor de noroc vor iubi cu siguranță noul nostru proiect. Fanii trupei vor avea câteva surprize frumoase!”

Cele mai importante sloturi ale celor de la Play’n GO!

Book of Dead este cu siguranță unul din cele mai populare sloturi dezvoltate de compania suedeză. Acest joc este dispus pe 3 linii & 5 coloane, iar RTP-ul este unul destul de mare – 96.21%! Slotul a fost dezvoltat în anul 2014, iar la capitolul simboluri întâlnim evident cărțile de joc de la 10 la A. Totuși, Book of Dead prezintă foarte multe elemente din mitologia egipteană.

Poate și din acest fapt utilizatorii îl plasează în topul preferințelor. Cartea Morților sau zeii egipteni sunt câteva din pictogramele cele mai des întâlnite în acest slot. Evident îl avem și pe aventurierul Rich Wilde, cel care este și imaginea jocului. Cel mai mare atu al jocului îl reprezintă rundele bonus. Acestea sunt declanșate atunci când pe ecranul de joc sunt afișate 3 simboluri Cartea Morților și vin, de regulă, cu câștiguri consistente plus că pot fi re-declanșate de alte 3 simboluri Cartea Morților, chiar și de mai multe ori.

La ce cazinouri poți juca sloturile online de la Play `n Go pe bani reali?

Betano, Unibet și Netbet sunt 3 dintre cazinourile de top din România, unde poți testa pe bani reali sloturile produse de Play `n Go.

Unibet reprezintă un operator cu peste 20 de ani vechime pe piața internațională și cu 20 de milioane de clienți din 10 țări. Acest operator online oferă un bonus de Bun Venit de 100%, în limita a 1000 RON.

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Betano își întâmpină noii clienți cu un bonus de 100%, în limita a 500 RON. De asemenea, poți primi 500 de Rotiri Gratuite, așadar testează chiar acum cazinoul Betano!

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Netbet a pătruns pe piața gamblingului din România în 2015. Acest operator online a continuat să crească în preferințele utilizatorilor, mai ales datorită bonusurilor atractive și promoțiilor constante.

Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Dacă ai găsit informații interesante în articolul „Twisted Sister – noul slot lansat de Play’n GO în 2020!”, nu ezita să ne dai un Like & Share. Mulțumim și baftă la jocuri!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash