Free cookie consent management tool by TermsFeedUn șofer de taxi a fost filmat jucând la păcănele online în timpul cursei

Un șofer de taxi din Vaslui a reușit să dea un nou sens termenului Cazino Mobil, după ce a fost filmat jucând la păcănele online chiar în timpul unei curse (Sizzling Hot Deluxe de la Novomatic pare a fi jocul, în cazul în care ești curios).

Potrivit observatornews.ro, taximetristul a continuat să joace la păcănele online pe durata cursei, încălcând astfel legea din 2019 potrivit căreia nu ai voie să utilizezi un dispozitiv mobil, fie el telefon sau tabletă, în timp ce conduci un autoturism.

Sursa video – You Tube Mehedințiul Meu

Șoferul pasionat de jocuri de noroc riscă acum o amendă care poate depăși 1.000 RON și 4 puncte de penalizare. Pentru taximetriști autoturismul este biroul sau chiar a doua casă, astfel că este de înțeles faptul că fiecare dintre ei se pot bucura de hobby-urile preferate între două curse, însă, fără doar și poate, orice activitate trebuie să înceteze în momentul în care mașina pleacă de pe loc, indiferent cât de plăcută ar fi.

Alt taximetrist avea 10 tablete și telefoane deschise în același timp

Întâmplarea vine la scurt timp după ce un alt taximetrist, de această dată din Cluj, a devenit viral pe internet datorită faptului că avea nu mai puțin de 10 device-uri pornite în același timp – majoritatea rulau aplicații GPS.

Cireașa de pe tort a fost faptul că, potrivit clientei care a postat întâmplarea pe Facebook, aparatul POS nu funcționa, astfel că nu a putut să plătească cursa cu ajutorul unui card. Șoferul a menționat că aparatul POS nu avea nicio problemă, însă clienta sa nu avea bani pe card.

Mă jur că în toată viața mea de călător cu taxiul nu am văzut așa ceva. Exact 10 ecrane pe care urmărește fluxul de informații are omul. E fuckin’ Mediafaxul. Mi-e și frică dacă mai poate fi atent la drum. Plus muzica din boxe.”, a fost comentariul Geaninei Simion, femeia care a postat imaginea devenită virală pe internet.

Sursa foto: Facebook – profil Geanina Simion

Că tot a venit vorba de taximetriști și de păcănele … ție care reclamă de la NetBet ți-a plăcut cel mai tare? Taxi, Nunta sau Șantier?

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash