Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Big Buffalo Badlands - Cazino365
Pacanele gratis: Big Buffalo Badlands
5.0

Pacanele gratis: Big Buffalo Badlands

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
SkywindAnimale si natura19 mai 202296.5%DADANU5.000 x

Joaca pacanele gratis Big Buffalo Badlands si poti beneficia de bonusuri de top, precum rotiri gratuite, multiplicatori sau castiguri in cascada. O rotire norocoasa iti poate aduce pana la 5.000 X miza totala pe rotire! Este un slot de la Skywind, cu tematica animale, ce are loc pe o grila cu 5 randuri X 6 role, unde te vei intalni cu Bivoli, Reni, Lupi sau Vulturi. Joaca slotul Big Buffalo Badlands pe Android, iOS sau desktop!

Simboluri

Big Buffalo Badlands este un joc de pacanele cu animale. Astfel, pe role vei gasi Reni, Lupi, Pume, Vulturi si Bivoli. Nu exista carti de poker – au fost inlocuite cu 5 simboluri Pietre pretioase de diferite culori. De asemenea, exista si Wild, dar si Scatter (Moneda de aur) – activeaza Free Spins. Citeste in continuare recenzia noastra pentru a afla valoarea fiecarui simbol si cum se declanseaza bonusurile.

Reguli de joc si gameplay

Big Buffalo Badlands este un slot simplu de jucat si controlat. Toate comenzile sunt in partea dreapta a ecranului – exista butoane pentru setare miza, joc rapid, mod automat si tabel de plata – aici vei descoperi cum poti activa functiile bonus si ce valoare are fiecare simbol. De asemenea, in partea stanga a rolelor exista butoanele pentru a cumpara rotiri gratuite si caracteristica Double Chance. Sa inceapa aventura alaturi de animalele salbatice!

Caracteristici bonus

Simbolul Wild le inlocuieste pe toate celelalte simboluri, in afara de Scatter. Pe langa asta, acesta vine si cu multiplicatori de x1, x2, x3 sau x5. Daca sunt mai multi intr-un castig, valorile lor se inmultesc.

Cu 4, 5 sau 6 simboluri Scatter vei activa runda bonus cu rotiri gratuite. In functie de numarul de Scatter prezente pe role, vei obtine un premiu de 3x, 5x sau 100x miza totala si 12, 15 sau 18 rotiri gratuite. In timpul functiei, multiplicatorii Wild sunt de x2, x3, x5, x7, x9, x12 sau x15.

La pacanele Big Buffalo Badlands poti cumpara speciala pentru a putea obtine runda bonus cu rotiri gratuite. Pentru o plata de 100x miza totala, la urmatoare rotire, pe role vor ateriza 4, 5 sau 6 simboluri Scatter, iar functia Free Spins se activeaza. De asemenea, pentru a creste sansele de a initia bonusul, poti opta pentru optiunea Double Chance – pariul total va creste cu 5 fise pentru fiecare rotire.

Pacanele gratis: Big Buffalo Badlands

Cum castigi la pacanele Big Buffalo Badlands?

Minim 8 simboluri asezate oriunde pe grila, pe role consecutive, formeaza un castig. Apoi, se activeaza functia Castiguri in Cascada, ceea ce face ca simbolurile castigatoare sa dispara, iar in locul lor vor cadea altele noi – astfel, poti incasa premii dintr-o singura rotire. Castiguri mai mari pot fi revendicate pentru 12-13 simboluri, in special in bonusuri, acolo unde exista multiplicatori mai mari.

Cat plateste maxim fiecare simbol?

  • 12-13 Bivoli = 800 de monede
  • 12-13 Vulturi = 400 de monede
  • 12-13 Puma = 300 de monede
  • 12-13 Lupi = 250 de monede
  • 12-13 Reni = 200 de monede
  • 12-13 Bijuterii pretioase = intre 50 si 150 de monede
Pacanele gratis: Big Buffalo Badlands

Jocuri ca la aparate Big Buffalo Badlands pe mobil

Jocul de pacanele online Big Buffalo Badlands pe mobil functioneaza excelent si poate fi redat pe toate dispozitivele mobile, precum pe un smartphone sau pe o tableta. Grafica si animatiile raman aceleasi – se vad clar si pe ecranele mai mici, jocul fiind complet optimizat. Calatoreste in America Centrala de pe canapeaua ta, atat de pe aplicatia de mobil sau direct in brower pe mobil!

Pacanele inspirate din natura si animale salbatice

Daca esti pasionat de natura si comorile sale florale cat si a faunei salbatice, aici ai cateva recomandari de jocuri pe care le poti incerca pe pagina noastra gratis:

Verdict

Exista multe jocuri ca la aparate cu aceasta tema, iar Big Buffalo Badlands se numara printre cele mai bune. Exista multe bonusuri, cum ar fi rotiri gratuite, wild-uri cu multiplicator, castiguri in cascada si, de asemenea, poti cumpara “speciala”. Poate nu este cel mai bun slot din punct de vedere vizual, insa imaginile sunt superbe. Cu siguranta, este un joc ce merita incercat – premiul cel mare poate fi de pana la 5.000 X miza totala pe rotire.

Ce este jocul „Big Buffalo Badlands” și ce bonusuri oferă?

„Big Buffalo Badlands” este un joc de pacanele cu tematică de animale sălbatice, care oferă bonusuri atractive, cum ar fi rotiri gratuite, multiplicatori sau câștiguri în cascada. Poți câștiga până la 5.000 X miza totală pe o singură rotire.

Cum se câștigă la „Big Buffalo Badlands”?

Pentru a câștiga la acest joc, ai nevoie de minim 8 simboluri identice așezate oriunde pe grilă, pe role consecutive. Se activează funcția de „Câștiguri în Cascadă,” în care simbolurile câștigătoare dispar și sunt înlocuite cu altele noi. Cele mai mari câștiguri se obțin atunci când obții 12-13 simboluri într-o singură combinație.

Pot juca „Big Buffalo Badlands” pe dispozitive mobile?

Da, „Big Buffalo Badlands” este disponibil pe dispozitive mobile precum Android, iOS și desktop. Grafica și animațiile rămân la fel de impresionante și pe ecranele mai mici.