Free cookie consent management tool by TermsFeedJocul ca la aparate Corsair Queen - Cazino365
Jocul ca la aparate Corsair Queen
5.0

Jocul ca la aparate Corsair Queen

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
SynotAventura15 ianuarie 201994.84%NUDADA1.200 x

Urca in Corabie si cauta comoara Piratilor de peste 1.000 X miza totala pe rotire! Jocul ca la aparate Corsair Queen este un slot cu 5 role X 3 randuri si pana la 40 linii de plata in Free Spin. Aventura vine cu Wild-uri lipicioase, joc de noroc Gamble si multe Rotiri Gratuite. In timp ce te plimbi pe mare, te bucuri de design modern, coloana sonora vibranta si recompense la tot pasul. Joaca gratis Corsair Queen de la Synot pe pagina noastra!

Simboluri – Jocul ca la aparate Corsair Queen

Simbolurile din jocul ca la aparate Corsair Queen include cartile de poker A, K, Q si J, dar si simboluri specifice tematicii: Sticla, Busola, Harta si Corabie. Femeia Pirat este simbol Wild, in timp ce Scatter-ul este reprezentat de un Cufar cu aur – vezi mai jos cat castigi la pacanele Corsair Queen.

Reguli de joc si gameplay

Corsair Queen este un joc ca la aparate simplu, cu un gameplay usor de controlat. Exista linii de plata fixe, deci nu trebuie sa iti face griji cu privire la acest lucru, 3 randuri si 5 coloane. Pentru a forma o combinatie castigatoare ai nevoie de 3, 4 sau 5 simboluri potrivite asezate de la stanga la dreapta, incepand cu tamburul stang pe o linie de plata activa. Mizele per rotire sunt pentru orice buzunar – click pe pariul dorit (plus sau minus). Pentru a vedea valorile fiecarui simbol si cum activezi bonusuri la pacanele, click pe cele 3 linii din stanga jos. Sa inceapa distractia!

Caracteristici bonus

Atunci cand simbolul Wild pica complet stivuit pe rolele 2, 3 si 4, vei activa runda bonus cu rotiri gratuite. Vei castiga 5 rotiri gratuite, in timp carora Wild-ul ramane blocat in pozitie – fiecare Wild complet pe role acorda o rotire gratuita suplimentara. De asemenea, grila de joc se extinde si vei juca cu 40 de linii de plata.

Jocul ca la aparate Corsair Queen

Exista si functia de dublaj. Dupa o combinatie castigatoare, poti alege sa iti dublezi premiul, daca ghicesti ce culoare are cartea intoarsa cu fata in jos (rosu/negru). Poti continua sau poti opta pentru injumatatire premiu. Retine ca daca selectia ta nu este corecta, pierzi suma riscata.

Cum castigi la pacanele Corsair Queen?

Castigi atunci cand minim 3 simboluri de acelasi fel aterizeaza pe o linie de plata activa (20 in jocul de baza si 40 in Free Spins), asezate de la stanga la dreapta, pe role adiacente, incepand cu prima. Corabia acorda cele mai mari recompense, in timp ce cartile de poker ofera premii mai mici. Wild-ul te va ajuta sa obtii mai multe plati, deoarece le inlocuieste pe toate celelalte. Cele mai mari castiguri pot fi revendica in Rotiri gratuite, deoarece Wild-urile sunt lipicioase.

Tabel de plata – Jocul ca la aparate Corsair Queen

  • 5 x Corabie = 20 x miza
  • 5 x Harta = 15 x miza
  • 5 x Busola = 10 x miza
  • 5 x Sticla = 10 x miza
  • 5 x A, K = 5 x miza
  • 5 x Q, J = 4 x miza
Jocul ca la aparate Corsair Queen

Jocul ca la aparate Corsair Queen pe mobil

Poti incerca jocul de pacanele online Corsair Queen pe toate dispozitivele mobile, cum ar fi telefoane mobile si tablete Android/Apple. Arata excelent si pe un smarthone cu ecranul mai mic, gameplay-ul si structura 5 x 3 sunt complet optimizate, slotul fiind redat excelent de oriunde te-ai afla. Sfatul nostru este sa te asiguri ca ai o conexiune de calitate la internet pentru a evita eventualele neplaceri/intreruperi. Incearca-l de oriunde te-ai afla! Daca ti-a placut acest slot de la furnizorul Synot, cu siguranta vei aprecia si urmatoarele titluri de jocuri: Reel Sheriff, The Wild Job.

Jocul ca la aparate Corsair Queen – Verdict

Corsair Queen este un slot distractiv si atractiv din punct de vedere vizual – jocurile de pacanele cu pirati sunt mereu o provocare. In schimb, slotul nu impresioneaza ca bonusuri – exista doar Free Spins cu Wild-uri expandabile, mult prea putin (poate daca exista un multiplicator, ar fi fost mai profitabil). Incearca si tu aparate online gratis Corsair Queen pe pagina noastra si vezi daca merita sa il joci si pe bani reali intr-un cazino online licentiat ONJN!