Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online: Millionaire Genie
Pacanele online: Millionaire Genie
5.0

Pacanele online: Millionaire Genie

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele online: Millionaire Genie

Dorintele tale poti fi indeplinite in jocul ca la aparate Millionaire Genie, un slot cu un Jackpot urias, Rotiri Gratuite, joc Bonus, Wild-uri stivuite si multiplicatori! Lansat de 888 Gaming in decembrie 2013, slotul este structurat pe o grila de joc cu 3 randuri x 5 coloane si 15 linii de plata fixe. Grafica si efectele audio sunt de cea mai inalta calitate, te duc undeva intr-o lume magica, plina de mister – cultura araba. RTP-ul este destul de mic, iar ca volatilitate este ridicat. Cauta Lampa lui Aladin si dorintele tale vor fi indeplinite!

Simboluri

Exista 3 simboluri care iti pot indeplini dorintele, iar acestea sunt Logo-ul Wild Magic (le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia celor doua simboluri speciale), Genie (Scatter – minim 3 declanseaza Free Spins) si Printesa (Bonus – 3 simboluri initiaza jocul bonus). Exista, de asemenea si simboluri specifice tematicii – Carte magica, Cheie, Cobra, Saci cu Aur si o Lampa (este cel mai bine platit). Castigurile cele mai mici sunt oferite de cartile d ejoc A, K, Q si 10, in stil oriental, frumos detaliate.

Pacanele online: Millionaire Genie
Pacanele online: Millionaire Genie

Reguli de joc si gameplay

Millionaire Genie este dispus pe o matrice clasica, cu 3 randuri, 5 coloane si 15 linii de plata fixe castigatoare. Exista o multime de premii, iar 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite, asezate de la stanga la dreapta, incepand cu tamburul din capatul stang, formeaza o combinatie castigatoare. Poti seta redarea automata, pictograma aflata langa butonul de Spin, pentru a juca intre 10 si 100 jocuri, dar va trebuie sa alegi mai intai miza – poti paria intre 0.75 RON si 2.250 RON, pariu care poate fi setat din butoanele + si – aflate in partea stanga jos a ecranului. Nu ramane decat sa descoperi un joc de pacanele online plin de premii magice.

Functii speciale

Free Spins – Runda bonus cu rotiri gratuite este declansata de aparitia simbolului Scatter. Trei sau mai multe simboluri Genie pe oricare dintre role vor declansa free spins. Numarul de rotiri va depinde de numarul de simboluri Genie care apar – poti castiga intre 11 si 20 jocuri gratuite. In timpul functiei, exista, de asemenea, o caracteristica Sticky Wild – simbolurile Wild raman pe grila de joc pe tot parcursul caracteristicii, iar Duhul se muta in pozitii aleatorii pe matrice.

Functia Bonus – Jocul bonus este declansat de aparitia a 3 simboluri Belly Dancer pe tamburii 2, 3 si 4. In runda bonus, Genie ofera 2 dorinte de a colecta bani in plus si de a castiga multiplicatori si rotiri gratuite. Este un joc Pick Me, unde alegerile tale vor stabila castigul total acordat.

Jackpot – In partea de sus a ecranului exista un Jackpot progresiv. Acesta poate fi castigat in mod aleatoriu, la orice rotire, in functie de norocul tau. Daca joci mai mult, cu atat sansele sunt mai mari, iar miza per rotire joaca un rol esential ( cu cat este mai mare, cu atat ai mai multe sanse de a intra in posesia lui, dar asta nu este o garantie).

Plati pacanele online: Millionaire Genie

Rata de castig a jocului de pacanele gratis Millionaire Genie este de 95.02%, dar aceasta poate scadea in functie de miza si bonusurile oferite pana la 93.02%. Este un slot de volatilitate ridicata, ceea ce inseamna ca vor predomina castigurile de valoare mica si medie, dar poti obtine o plata mare mai repede decat te-ai fi asteptat. Castigul maxim este evaluat undeva la 45.000 de monede.

Pacanele online: Millionaire Genie
Plati pacanele online: Millionaire Genie

Ce valoare are fiecare simbol in jocul ca la aparate Millionaire Genie?

  • 5 x Lampa = 1.500 de monede
  • 5 x Sac cu Aur = 800 de monede
  • 5 x Cobra = 500 de monede
  • 5 x Cheie = 300 de monede
  • 5 x Carte = 100 de monede
  • 5 x A = 90 de monede
  • 5 x K = 80 de monede
  • 5 x Q = 70 de monede
  • 5 x J = 70 de monede
  • 5 x 10 = 60 de monede

Desigur, cel mai mare castig posibil este dat de Jackpot-ul progresiv, a carui valoare ajungea la peste 5.000.000 RON la momentul redactarii recenziei.

Jocuri de pacanele online: Millionaire Genie pe mobil

Millionaire Genie este un joc de pacanele online, care poate fi redat pe majoritatea dispozitivelor, nu doar pe versiunea desktop (laptop sau PC), ci si pe mobil sau tableta Android/ Apple, ceea ce inseamna ca poate fi redat din mers, de la serviciu sau de oriunde te-ai afla. Ruleaza perfect pe dispozitivele mobile, gameplay-ul si structura 5 x 3 permit redarea si pe ecranele mai mici ale unui smartphone, astfel incat poti fi sigur ca jocul ca la aparate nu este compromis in nici un fel. Tot ceea ce ai nevoie este o conexiune buna la internet, fara intreruperi, iar distractia vine direct de pe canapeaua ta.

Verdict

Daca esti in cautarea unui joc de pacanele care sa iti poata indeplini dorintele, tocmai l-ai gasit! Este un slot magic, care te duce intr-o aventura distractiva, cu animatii placute, iar punctul forte este un Jackpot progresiv de peste 5.000.0000 RON. Millionaire Genie iti ofera sansa de a deveni milionar, deoarece exista o multime de premii de castigat si jocuri bonus cu potential. Incearca si tu pacanele gratis Millionaire Genie pe site-ul nostru, pe bani virtuali, iar daca simti nevoie sa il testezi pe mize reale, incearca sa o faci la unul din cazinourilor online licentiate ONJN recomandate.