Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Amazing Amazonia
Pacanele gratis: Amazing Amazonia
5.0

Pacanele gratis: Amazing Amazonia

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Amazing Amazonia

Descopera frumusetea animalelor din jungla amazoniana la pacanele online Amazing Amazonia, un slot dispus pe o matrice cu 3 randuri X 5 role si 10 linii de plata fixe. Este un slot produs de EGT, realizat in luna iulie a anului 2014, cu un RTP peste medie de piata, de 96.16% si o volatilitate medie, ceea ce duce la un castig maxim de 10.000 X miza totala. Arata excelent din punct de vedere grafic si audio, si merita incercat gratis pe site-ul nostru!

Simboluri

Pe grila de joc vei gasi simboluri carti de joc A, K, Q si J, acestea fiind si cele de valoare mica, dar si simboluri specifice tematicii – Broasca, Soparla, Papagal, Colibri, Castor, Lenes si Leopard – ofera cele mai mari castiguri. Raul Amazon este Wild – le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului (Fluture), iar atunci cand face parte dintr-o combinatie castigatoare, dubleaza premiul.

Pacanele gratis: Amazing Amazonia
Pacanele gratis: Amazing Amazonia

Reguli de joc si gameplay

Acest joc de pacanele vine cu 10 linii de plata fixe, 5 role si 3 randuri, oferind jucatorilor de cazino online posibilitatea de a paria intre 0.20 RON si 200 RON, ceea ce este o gama de pariuri potrivita pentru orice buget. Inainte de a incepe seteaza pariul din butonul “Credit”, iar apoi selecteaza miza potrivita pentru tine. Verifica tabelul de plata si vezi valoarea fiecarui simbol si modul de declansare a functiilor bonus, facand click pe “i”, buton aflat in partea stanga jos a ecranului, langa sunet. Toate castigurile incep cu primul tambur si platesc de la stanga la dreapta pe role consecutive – ai nevoie de minim 3 simboluri identice pentru a realiza o combinatie castigatoare.

Caracteristici Bonus

Bonusul Rotiri Gratuite se declanseaza la obtinerea a 3 sau mai multe simboluri Scatter. Vei primi 20 de rotiri gratuite cu multiplicator x3. Bonusul se poate redeclansa, adaugandu-se 20 de rotiri la cele initiale. In timpul rotirilor gratuite se foloseste un set alternativ de role.

La fel ca la Frog Story si aici avem Jackpot Cards. Mizele jocului sunt de la 0.10 RON la 5.000 RON.

Functia Gamble

Poti juca la dublaj castigurile mici si medii. Cand accesezi functia Gamble, iti va aparea pe ecran o carte cu fata in jos si cele doua variante posibile, Rosu sau Negru. Daca esti norocos, poti intoarce maxim 5 carti si vei avea un castig frumos. In schimb, daca nu vei fi inspirat sa ghicesti culoarea cartii, vei pierde castigul initial, iar runda Gamble se opreste si revine la joc. Poti oricand sa opresti aceasta functie apasat butonul „Colecteaza”.

EGT Interactive a lansat acest joc in 25.07.2014. Amazing Amazonia se joaca pe 5 role si 3 randuri, cu 20 de linii de plata ajustabile. Avand o volatilitate medie spre ridicata si un RTP de 96.16% acest atractiv joc de pacanele iti poate aduce castiguri mari de pana la maxim 10.000 x miza totala.

Cum castigi la slotul Amazing Amazonia?

Cel mai mare premiu intr-o singura rotire este de 10.000 X miza totala, plata posibila in timpul functiei Free Spins, acolo unde exista si un multiplicator de x3. Desigur, se pot obtine si premii mai mari, daca esti destul de norocos si castigi un Jackpot, valoarea lui poate fi chiar si de 6 cifre. De asemenea, ai sansa de a dubla fiecare castig, ceea ce duce la plati suplimentare consistente. Toate simbolurile platesc de la stanga la dreapta, cu exceptia Scatter-ului, pe role consecutive, incepand cu primul tambur, asezate pe o linie de plata activa.

Tabel de plata la pacanele gratis EGT Amazing Amazonia

  • 5 x Leopard = 75 x miza
  • 5 x Lenes = 75 x miza
  • 5 x Castor = 40 x miza
  • 5 x Papagal = 25 x miza
  • 5 x Colibri = 25 x miza
  • 5 x Broasca = 12.5 x miza
  • 5 x Soparla = 12.5 x miza
  • 5 x A, K, Q, J = 10 x miza
Simboluri intalnite in pacanele gratis: Amazing Amazonia
Simboluri intalnite in pacanele gratis: Amazing Amazonia

Jocuri ca la aparate: Amazing Amazonia pe mobil

Jocul de pacanele gratis online Amazing Amazonia de la producatorul EGT foloseste tehnologia HTML5, astfel incat acest slot sa poata fi redat pe dispozitivele mobile Android, iOS sau Windows.  De altfel, EGT este recunoscut pentru calitatea jocurilor de cazino online de pe dispozitivele mobile, avand o grafica moderna si un gameplay perfect pentru ecranele mai mici, iar faptul ca se misca fluid si rapid este un alt plus pentru care sa incerci Amazing Amazonia de oriunde te-ai afla.

Verdict

Amazing Amazonia este un slot interesant, cu o functie de Rotiri Gratuite profitabila – 20 de runde bonus si multiplicator x3, ceea ce duce la castiguri destul de bune. Actiunea din jocul de baza s-ar putea sa fie destul de simpla, cu premii de valoare mica si medie, dar merita incercat, deoarece la aceste jocuri ca la aparate norocul poate “lovi” oricand – exista 4 Jackpot-uri progresive de castigat in mod aleatoriu. Sa nu uitam de functia de dublaj Gamble, o caracteristica de risc, dar care poate compensa rotirile necastigatoare, daca esti destul de inspirat. Incearca Amazing Amazonia gratis pe site-ul nostru, fara sa risti nici un ban din buzunarul tau!