Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri pacanele: Rise of Ra
Jocuri pacanele: Rise of Ra
5.0

Jocuri pacanele: Rise of Ra

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTAntic23 Iulie, 201495.97%NUDADA10.000 x

Rise of Ra jocuri pacanele

Daca esti un amator al jocurilor cu o tema istorica, jocul la pacanele Rise of Ra este unul dintre acestea. Perioada Egiptului Antic ne este readusa in atentie datorita acestui slot video scos de firma EGT. Cu 15 linii de plata, este unul dintre putinele sloturi unde toate simbolurile existente evidentiaza intr-un mod cat mai categoric tema. Este o aparitia relativ recenta pe piata jocurilor la pacanele, a aparut in urma cu trei ani, grafica moderna fiind cea care anima atmosfera. Rise of Ra este putin popular tocmai din aceasta cauza, pentru ca este aparut relativ recent.

Simboluri

Datorita unei grafici moderna, ecranul de joc este unul viu colorat, auriul este cel care predomina, fiind si culoarea nisipului, specific Egiptului Antic. Cleopatra, Ra, imaginea faraonului, toate acestea nu au cum sa lipseasca dintre simbolurile care descriu tematica Rise of Ra. Puterea regalitatii si protectia zeilor este si ea reprezentata grafic in jocul Rise of Ra, datorita Ochiului lui Horus. In total sunt 13 simboluri, unele mai importante pentru linia de plata, altele mai moderate. Scarabeul auriu si piramida sunt cele mai importanta. Primul este WILD, substituie toate celelalte simboluri si dubleaza castigul, in timp ce piramida este Scatter.

Jocuri pacanele: Rise of Ra
Simboluri Rise of Ra

Reguli de joc si gameplay

Inainte de a juca Rise of Ra este important sa te informezi asupra jocului. Trebuie sa isi stabilesti dinainte niste limite, buget, pentru ca RTP-ul nu este unul suficient de mare pentru a genera castiguri mari. Pe 5 role verticale si trei tamburi orizontali sunt stivuite 15 simboluri. Nicioadata nu vor fi doua simboluri pe aceeasi rola. In functie de pragul de pariere pentru fiecare miza, castigurile sunt si ele pe masura. Rise of Ra propune 5 mize pentru fiecare pariu in parte, intre 0.15 lei si 3 lei pentru o rotire.

Jocurile gratuite se pot activa daca in aceeasi rotire sunt stivuite trei simboluri Scatter, acestea fiind reprezentate de o piramida aurie, pe care scrie cu verde numele simbolului. Wild-ul este si el cu dublu functie, pe langa faptul ca substituire toate celelalte simboluri, cu exceptia Scatter-ului, dubleaza si castigul pentru linia de plata din care face parte.

Functii speciale

Pentru un jucator de sloturi video pe bani, Rise of Ra este jocul pe care il cauta. Speciala se poate declansa si redeclansa, 15 fiind numarul de jocuri speciale, iar fiecare castig in parte se inmulteste cu 3. WILD-ul poate fi catalogat si el un simbol special prin definitie. Pe langa substituirea celorlalte simboluri, prezenta sa pe o linie de plata.

Speciala se activeaza prin prezenta a trei simboluri Scatter la final de rotire. Exista cate un singur astfel de simbol pe fiecare rola in parte, iar stivuirea lor se poate face pe fiecare rola. Pentru a beneficiat de cele 15 jocuri grauite cu multiplicator x3 ai nevoie de cel putin trei asemenea simboluri si cel mult cinci.

Plati pacanele Rise of Ra

Toate jocurile la pacanele au un nivel minim de pariere si evident, de castig, cat si unul maxim. Rise of Ra este unul dintre sloturile video pe care poti paria de la 0.15 lei pe fiecare rotire si pana la pragul maxim de 3 lei. Platile sunt si ele in stransa legatura cu aceste paguri de pariere. Cea mai mare suma pe care o poti castiga dintr-o singura linie este de 200 000 credite, respectiv 2000 Ron. Ai nevoie de cinci simboluri wild consecutive pe linia de plata.

De asemenea, exista 2 conditii de baza, pentru ca un castig sa fie valid. Intai, simbolurile pe linia de plata trebuie sa fie de la stanga catre dreapta, aceasta este ordinea exacta. In al doilea rand, in functie de simbolul aparut pe aceasta linie de plata, ai nevoie de cel putin doua sau trei.

Jocuri pacanele pe mobil: Rise of Ra

EGT este un provider care s-a adaptat repede cerintelor clientilor de jocuri la pacanele. Rise of Ra este si el un slot video pe care il poti juca pe toate dispozitive mobile. Nu exista restrictie, fiind acceptat atat de dispozitivele care folosesc sistemul de operare Android sau IOS. Astfel spus, Iphone, Ipad, Tableta, pe toate poate rula in conditii optime, cu aceeasi grafica moderna.

Tableta pare dispozitivul cel mai potrivit pentru a juca Rise of Ra. Dimensiunea ecranului iti permite sa vezi perfect ce se intampla pe ecranul de joc. Exista si o mica schimbare fata de varianta clasica de rulare. Daca pe desktop exista meniul fix, in partea de jos, pe varianta mobila poti schimba miza pentru fiecare pariu din partea laterala a ecranului.

Verdict

Dintre toate jocurile acestui provider, Rise of Ra este jocul pe care merita sa il incercati. RTP-ul nu este unul care sa permita castigui foarte mari consecutive, dar exista WILD, care iti dubleaza castigul pe fiecare linie de plata. Speciala se poate redeclansa si acest lucru este important pentru amatorii de jocuri la pacanele. Are parti importante

Sunt si minusuri, unul dintre ele este modalitatea de plata pentru fiecare castig. O parte dintre ele sunt sub pragul de pariere, dar cred ca este o regula general valabila pentru fiecare joc de la zece linii de plata in sus.