Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cum să câștigi la ruletă – sfaturi de baza

Cum să câștigi la ruletă: ponturi și informații de care are nevoie orice jucător. Inventată în secolul XVII de celebrul matematician Blaise Pascal, ruleta a fost introdusă în cazinouri la finalul secolului XVIII. Este în continuare un joc extrem de popular, foarte complex, care poate deveni urât pentru cei care îl abordează fără cunoștințe sau fără o strategie solidă.

Așadar, am decis să redactez acest material, în care voi oferi mai multe ponturi și informații care ar trebui să te ajute să îți sporești șansele de câștig. Îți recomand să citești și alte articole din ghidul de ruletă pentru a înțelege pe deplin acest joc fascinant.

Un aspect pe care trebuie să-l reții încă din start este faptul că poți juca și gratis la ruletă, activând unul din bonusurile fără depunere la cazinourile live online din Romania. Ai lista completă aici. Alege câte vrei, respectă instrucțiunile și bucură-te de jocuri de cazino fără să riști bani de la tine!

bonus ruleta live superbet online

ACTIVEAZA 1200 LEI BONUS LA RULETA>>> CLICK AICI!

Mulți oameni au impresia că există o modalitate prin care pot câștiga de fiecare dată la ruletă. Ei bine, acest lucru este imposibil, deoarece vorbim totuși de un joc de noroc, în care de fiecare dată casa va fi în avantaj. Prin intermediul acestui material nu o să te învăț doar cum să câștigi la ruletă, dar îți voi da și câteva sfaturi astfel încât să reduci pierderile și să eviți un adevărat dezastru. Trebuie să ții cont de foarte mulți factori, așa că hai să vedem despre ce este vorba.

Cum să câștigi la ruletă – top sfaturi de care să ții cont

Joacă de fiecare dată doar atât cât îți permiți să pierzi

Este un sfat de care trebuie să ții cont atunci când iei parte la orice joc de noroc. Administrarea corectă a banilor într-un joc de ruletă este vitală, așa că ar trebui să fie prima regulă de care trebuie să ții cont cu strictețe atunci când dorești să începi o sesiune.

Raportat la venitul tău, dar și la cheltuielile tale lunare, calculează-ți cu atenție banii pe care ți-i permiți să îi pierzi la ruletă. Până la urmă, vorbim de un joc de noroc, în care nimic nu este garantat, de aceea ar fi foarte bine să „investești” doar o sumă care, în cazul în care pierzi, nu te va afecta în viața de zi cu zi.

Este foarte important să știi câți bani plasezi pe un pariu, în funcție de cotă, dar și de șansele de reușită pe care le are acesta. Stabilind aceste lucruri, vei evita pariurile haotice, astfel că îți vei forma un stil de joc sănătos. Trebuie de asemenea sa știi ca poți juca ruleta live online cu dealeri reali.

Nu intra la jocul de ruletă fără un plan bine pus la punct

Pe lângă faptul că trebuie să stabilești un buget fix, este foarte important să ai și un plan înainte de a începe o sesiune. Este recomandat să îți impui anumite limite, atât de pierdere, cât și de câștig. Nu juca niciodată la recuperare, iar de asemenea, nu te întinde niciodată mai mult decât ar trebui și încearcă să te mulțumești cu orice câștig.

betano bonus cazino ruleta

JOACA CU BONUS DE 1000 LEI LA BETANO. CLICK AICI!

De exemplu, dacă ai intrat cu un bankroll de 300 RON și ai avut parte de o sesiune nefericită, este foarte posibil să îți dorești să recuperezi investiția. Ei bine, aceasta este o greșeală de începător. Din momentul în care ai decis să joci la ruletă, ți-ai asumat că poți pierde acei bani. Așadar, nu juca la disperare și nu te baza niciodată pe faptul că îi vei putea recupera printr-o nouă investiție. Nu spun că nu există șansa să reușești, însă o astfel de abordare nu este una sănătoasă și ar putea declanșa o serie de eșecuri care pot duce la un dezastru în bugetul tău.

De asemenea, setează-ți și un target atunci când vine vorba de câștiguri. Poate părea o idee ciudată, însă este foarte benefică, deoarece din cauza dorinței de a avea cât mai mult, ai putea sfârși tragic. De exemplu, dacă ai stabilit de la bun început că vrei să îți dublezi balanța, este indicat să te oprești atunci când ți-ai atins obiectivul. Nu urmări „bubuielile” de moment și încearcă să gândești totul pe termen lung.

Alege ruleta europeană pentru un avantaj al casei mai “prietenos”

Cum să câștigi la ruletă - diferente ruleta americana vs europeana

De-a lungul anilor, jocul de ruletă a evoluat, fiind introduse în cazinouri mai multe versiuni, fiecare având mici modificări, atât din punct de vedere al pariurilor și al regulilor de joc, cât și din punct de vedere al avantajului casei.

Ruleta europeană este cea mai populară în rândul jucătorilor. Este deseori confundată cu ruleta franceză, datorită faptului că ambele mese au un singur lăcaș verde, sau un singur 0. Există însă o diferență între avantajul casei la cele două jocuri. Datorită regulilor “La Partage” și “En Prison”, la ruleta franceză avantajul este de 1.35%, în timp ce la versiunea europeană este de 2.70%. Poate părea o diferență mică, însă, de fapt, este una considerabilă.

Ruleta americană ar fi cea pe care ar trebui să o eviți. Din cauza faptului că are două buzunare verzi (0 și 00) și un total de 38 de numere pe roată, are un avantaj al casei mult mai mare, de 5.26%.

Ce înseamnă de fapt acest avantaj al casei? Ei bine, din perspectiva jucătorului reprezintă un dezavantaj. Așadar, tu ar trebui să cauți întotdeauna să reduci cât mai mult aceste cifre, pentru a avea o șansă cât mai bună de câștig, de aceea este indicat să joci la primele două versiuni de ruleta – europeană sau franceză.

Testează o strategie de joc înainte să o pui în aplicare

Este foarte important pentru tine să înțelegi că nu ai cum să câștigi la ruletă fără o tactică. Mulți jucători experimentați au dezvoltat de-a lungul anilor diferite strategii, care sunt folosite și în ziua de astăzi. Există nenumărate sisteme de joc, unele mai simple, altele mai complicate, însă pe noi ne interesează să fie cât mai profitabile. O strategie nu doar că necesită o selecție de pariuri, dar are nevoie și de un plan de gestionare a banilor.

Una dintre cele mai populare, dacă nu chiar cea mai populară strategie de joc, este Martingale. Aceasta implică dublarea mizei pariurilor tale până în momentul în care iți asiguri un profit de o unitate. În general, aceasta este aplicată pe pariurile even money (cu plata de 1:1), și anume roșu/negru, par/impar sau număr mare/mic. De exemplu, dacă pariezi 10 RON și câștigi, primești 20 RON, astfel că ai un profit de 10 RON. Dacă pierzi primul pariu, ești nevoit să îl dublezi pe următorul, iar în cazul în care câștigi, vei avea tot un profit de 10 RON, deoarece ai pariat în total 30 RON.

Cum să câștigi la ruletă aplicând cele mai cunoscute strategii

Pare o metodă sigură la prima vedere, însă necesita o balanță solidă, având în vedere faptul că, în condițiile în care pornești de la 10 RON, în doar șase pași poți ajunge la o cheltuială totală de 630 RON. Acum trebuie să iți pui întrebarea: merită o așa investiție pentru un profit atât de mic?

Nu există o strategie care să îți garanteze profit, însă sunt, cu siguranță, metode de joc care iți măresc șansele de câștig. Toate necesită disciplină, iar acesta ar trebui să fie cuvântul cheie atunci când joci la ruletă.

Răbdare, răbdare, răbdare!

Dacă vrei să îți crești șansele, trebuie să iei în calcul un alt factor – răbdarea! Cum să câștigi la ruletă dacă ești un jucător hazardat? Anterior am vorbit despre disciplină, despre managementul bankroll-ului, dar și despre faptul că nu trebuie niciodată să joci haotic. Ei bine, în jocul de ruletă este vital să ai răbdare. Nu exagera niciodată cu mizele sau cu pariurile tale și încearcă să joci de fiecare dată extrem de calculat. De asemenea, atunci când nu ești sigur pe un pariu, este indicat să aștepți – roata de ruletă nu pleacă nicăieri. Caută să pui siguranța pe primul loc, iar în acest mod vei diminua pierderile, dar în același timp îți vei procura și șanse mult mai bune de profit.

Cum să câștigi la ruletă – Concluzii

După cum menționam, jocul de ruletă este unul extrem de complex, iar acesta implică foarte mulți factori. Este extrem de important să ții cont chiar și de cel mai mic detaliu, pentru că doar în acest mod poți să îți crești șansele de câștig la ruletă. Documentează-te, extrage cele mai bune idei, pune bazele unui plan, impune-ți niște reguli și ține cont cu strictețe de acestea.

Cum pot sa câștig garantat la ruleta?

NU poți câștiga garantat la ruleta! Jocul de ruleta este un joc de noroc si la fel ca toate jocurile de noroc pot duce la pierderi de bani importate. NU exista o strategie pentru a câștiga garantat la ruleta. Exista sfaturi si strategii pentru a iți îmbunătăți felul in care joci la ruleta. Totuși, oricât de bine ai juca, casa va avea avantaj mereu asupra jucatorilor ceea ce înseamnă ca pe termen lung vei pierde!

Care sunt cele mai bune variante de ruleta sa le joc?

In linii mari toate jocurile de ruleta au același principiu de funcționare. Trebuie sa fii atent la regulile casei, la limita de pariere dar si la alte condiții. Ruleta europeana in varianta clasica este unul dintre cele mai bune jocuri de ruleta. In ultimul timp au apărut si alte variante, mai volatile, dar care oferă si câștiguri uriașe. Poti încerca aceste variante la unul dintre cazinourile online unde poți chiar incasa si un bonus fără depunere de bun venit!

Unde pot juca ruleta live in Romania?

Numarul cazinourilor terestre care ofera experienta autentica cu dealeri live este destul de mic. Poti juca ruleta live in cazino real in Bucuresti, Brasov si Constanta. Poti de asemenea juca de oriunde la cazinourile online care ofera ruleta live cu dealeri reali.

Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT