Free cookie consent management tool by TermsFeedJackpot Play Pragmatic - ce este si cum poate fi câștigat?

Jackpot Play Pragmatic – ce este si cum poate fi câștigat?

Jackpot Play Pragmatic este cel mai nou jackpot progresiv online oferit de către cei de la Pragmatic, unul dintre cei mai mari furnizori de jocuri de păcănele din lume.

Jocurile de păcănele cu un sistem de jackpot instalat sunt cele mai populare în orice cazino online sau land-based. Jackpoturile sunt atracția principală datorită câștigurilor mari și rapide oferite. Jocul de păcănele perfect are funcții speciale cu rotiri gratuite, Wild-uri, jocuri bonus, iar extra îți oferă șansa obținerii unui jackpot.

Cele mai cunoscute și râvnite jackpoturi sunt Dream Drop(Relax Gaming), Jackpot Cards, Egipt Quest și Bell Link (Amusnet Interactive), Power Jackpot(Pragmatic Play).

Jackpoturile pot fi de mai multe tipuri și, anume: fixe, progresive, must-drop(acestea sunt setate să fie revendicate până la o anumită sumă de bani sau într-o anume perioadă de timp). Se aseamănă prin metoda de declanșare. Toate se declanșează în mod total aleatoriu, la sfârșitul unei runde, după încasarea unui potențial câștig.

Ultima lansare în materie de jackpoturi

Pragmatic Play a adăugat propriului portofoliu de jackpoturi un produs nou foarte atractiv: Jackpot Play. Ce are așa special acest jackpot? Faptul că a fost lansat în cadrul celor mai populare jocuri de păcănele: seria The Dog House, Sweet Bonanza, Sugar Rush, Gates of Olympus, Big Bass Bonanza, Big Bass Splash, Starlight Princess, John Hunter and the Book of Tut, seria Shining Hot, seria Fire Hot, Hot to Burn și altele.

Jackpot Play Pragmatic Play

Mai jos regăsești răspunsurile la întrebările legate despre acest palpitant jackpot.

Ce fel de jackpot este Jackpot Play Pragmatic?

  • Jackpot Play Pragmatic este un jackpot progresiv pe 4 niveluri: Minor, Major, Mega, Grand.

Cum se declanșează Jackpot Play Pragmatic?

  • Jackpot Play se declanșează automat, în mod total aleatoriu, la sfârșitul unei runde.

Cum funcționează Jackpot Play?

  • Jackpot Play se deschide într-un panou de joc alternativ pe o grilă de forma 4×3. Tot ce trebuie să faci este să dezvălui pietre prețioase pentru aflarea premiului obținut. Premiul este acordat la obținerea a 3 pietre prețioase identice.

Ce condiții sunt pentru participare?

  • Jackpot Play nu are nicio condiție de declanșare. Alege jocul preferat cu Jackpot Play instalat și participi automat chiar și pe miza minimă.

Jackpot Play – surpriza toamnei în materie de păcănele

La scurt timp de la lansare, cel mai mare nivel al Jackpot Play, Grand, a fost revendicat de un jucător român în septembrie 2023. Pe o miză de 11 Ron a încasat un premiu fabulos în valoare de peste 3.5 milioane de lei în cadrul jocului de păcănele Hot to Burn Jackpot Play.

Încearcă-ți și tu norocul în cadrul celor mai îndrăgite jocuri de păcănele marca Pragmatic Play. Pe mize mici ai șansa să încasezi premii consistente ușor și rapid!

Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT