Free cookie consent management tool by TermsFeed

TOP Sloturi Big Bass – cele mai bune sloturi cu și despre pescari!

Dorim să începem prin a îți ura fir întins și câștiguri uriașe! Astăzi vom arunca un ochi asupra unor sloturi cu o tematică mai aparte, care au atins un nivel de popularitate impresionant. Vorbim, desigur, despre sloturile Big Bass, sau și mai simplu – sloturi cu și despre pescari. Atmosfera relaxantă specifică acestor sloturi și animațiile jucăușe au făcut din sloturile Big Bass un adevărat fenomen printre jucătorii pasionați de păcănele.

Totodată, această tematică are un potențial enorm, pentru că nu piața nu este încă suprasaturată. Din fericire, nici producătorii de sloturi nu ne inundă cu prea multe sloturi cu pescari, lâsându-ne timp să ne bucurăm de fiecare joc care apare. Astăzi vom arunca un ochi asupra celor mai bune sloturi Big Bass. Dar inainte sa incepem trebuie sa stiti ca in fiecare Miercuri aveti sansa sa incasati 50 de rotiri gratuite la jocurile de tip Big Bass

50 rotiri gratuite la big bass betano

Big Bass Bonanza – cel mai popular joc cu pescari

Ni se pare greu de crezut că Pragmatic Play știa în 2020 când a lansat acest slot că o să ajungă la nivelul uriaș de popularitate la care se află acum. Succesul se datorează simplității și graficii jocului, cât și potențialului de a oferi câștiguri enorme. Cu un RTP considerabil de 96.71%, Big Bass Bonanza este pregătit să ofere fiecărui pescar care se aventurează în universul acestui slot câștiguri frumoase.

350 Rotiri Gratuite la Shining Crown, Fără depunere
Folosește codul K_350COROANE și joacă!
Cum activezi Maxbet bonus fara depunere?

Starul principal al acestui joc este cu siguranță runda bonus. Acest lucru se datorează faptului că nu există alte funcții speciale în jocul de bază. Pentru a declanșa funcția de rotiri gratuite, trebuie să obții între 3 și 5 simboluri Scatter. În funcție de numărul de scattere prinse, vei fi recompensat cu 10, 15 sau chiar 20 de rotiri gratuite. În runda bonus, simbolul wild care este determinat de pescar, apare și colectează peștii care au o sumă de bani atribuită. Dacă nu prinzi simbolul, atunci valoare în bani a peștilor nu o vei primi în balanță. Totodată, dacă nimerești 4 Wild-uri până să se încheie runda specială, vei beneficia de mai multe rotiri gratuite, prelungind astfel runda bonus.


Dacă nu ai încercat Big Bass Bonanza, noi credem că ratezi multe. Este fără probleme unul dintre cele mai bune jocuri de la Pragmatic Play.

Slot gratuit Big Bass Bonanza
Încearcă gratis Big Bass Bonanza

Big Bass Splash – încă un slot de succes cu pescari marca Pragmatic Play

Pragmatic Play a fost aproape să intre în cercul vicios în care au ajuns alți producători de sloturi. Mai exact, au încercat să replicheze succesul Big Bass Bonanza. Din fericire, Big Bass Splash a fost și încă este un succes. De ce? Pentru că Pragmatic Play a adăugat un factor care face orice joc ca la aparate să fie mai bun – câștiguri mai mari.

Grafică rămâne totuși destul de asemănătoare. Jocul se întâmplă sub apă, pe o planșă de 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată. RTP-ul este 96.71%, același ca la Big Bass Bonanza. La Big Bass Splash poți și să achiziționezi o specială, așadar nu trebuie să fii norocos ca să prinzi 3 scattere. În acest joc poți câștiga de 5.000 de ori suma pe care ai pariat-o.

Chiar dacă din punct de vedere al funcțiilor sau al graficii Big Bass Splash nu se diferențiază enorm de Big Bass Bonanza, tot rămâne un joc care merită încercat. Până la urmă, cine nu-și dorește să prindă un pește cât mai mare? În Big Bass Splash, câștigurile pot ajunge la sume mult mai considerabile față de predecesorul său.

foto Big Bass Splash
Câștigă marea captură în Big Bass Splash

Christmas Big Bass Bonanza

Deja putem observa un șablon, nu-i așa? Pragmatic Play a simțit succesul Big Bass Bonanza și a decis că o variantă de Crăciun ar funcționa perfect cu acest slot. Și cine suntem noi să spunem că nu? Până la urmă, ne putem imagina că acest joc ca la aparate este inspirat de pescuitul la copcă! Nu este neapărat ceea ce au avut în minte producătorii, deoarece Christmas Big Bass Bonanza dă impresia că a fost creat pentru jucătorii care iubesc slotul original și vor să îl încerce și pe acesta, dar în timpul sărbătorilor.

Dar, până la urmă, indiferent de varianta pe care o alegi, poți câștiga sume frumoase la ambele. Christmas Big Bass Bonanza vine la pachet cu un RTP de 96.71% și se desfășoară precum originalul pe o tablă de 5×3. Volatilitatea jocului se încadrează între medie și ridicată, adică este posibil să ai nevoie de răbdarea pe care ai avea-o și la pescuit, dacă vrei să prinzi niște câștiguri frumoase.

Dacă suntem sinceri, putem spune că Christmas Big Bass Bonanza nu este neapărat un joc rău de sloturi, mai ales când îl comparăm cu alte sloturi de Crăciun.

Păcănele Christmas Big Bass Bonanza
Păcănele de Crăciun Christmas Big Bass Bonanza

Big Bass – keeping it reel – un joc mai greu decât originalul.


Pragmatic Play a decis că vrea să facă niște schimbări la jocul de bază, iar așa s-a născut Big Bass – keeping it reel. De data aceasta, producătorii au decis să-i scadă RTP-ul jocului, ajungând la o rată de 96.07%. Desigur, nu este o diferență foarte mare, dar poate să-și facă simțită prezența. Totodată, acest joc are o volatilitate mult mai ridicată decât sloturile menționate mai sus. Ai grijă la mizele pe care le pariezi – nu vrei să te lași descoperit.

Trebuie menționat faptul că acest slot oferă o posiblitate de câștig dublă față de Big Bass Splash. Mai exact, ai șansa de a îți umple portofelul cu 10.000x suma pariată! Este impresionant, cu siguranță, dar volatilitatea ridicată și RTP-ul mai mic pot să te golească de bani până să nimerești acel big win. Este important să joci responsabil.

Big Bass Bonanza Keeping it Reel demo
Big Bass Bonanza Keeping it Reel gratuit la un click distanță

Big Bass Bonanza Megaways oferă numeroase modalități de câștig

”Ce-ar să folosim tehnologia Big Time Gaming și să o aplicăm la unul dintre cele mai populare sloturi ale noastre?” Suntem siguri că așa au gândit cei de la Pragmatic Play, iar rezultatul acestui gând este Big Bass Bonanza Megaways. Compania fost inteligentă când s-au gândit la această fuziune, deoarece Big Bass Bonanza Megaways face pe plac atât jucătorilor pasionați de jocul original, cât și celor interesați de sloturi megaways.

200 Rotiri Gratuite + 20 Lei Speciala Gratis
Cum activezi NetBet bonus fara depunere?

În comparație cu celelalte jocuri Big Bass care au adus schimbări unor funcții, Big Bass Bonanza Megaways păstrează caracteristicile jocului original. Mai exact, beneficiezi de un RTP de 96,71% și de aceeași sumă maximă pe care o poți câștiga – 4.000x suma pariată de tine. Nu este cel mai revoluționar slot, dar este unul dintre cele mai bine gândite. Chiar dacă tehnologia megaways este standard, tot adaugă un plus valoare jocului original și îl face atrăgător pentru jucătorii pasionați de megaways.

imagine Big Bass Bonanza Megaways
Big Bass Bonanza Megaways free

Bigger Bass Blizzard – Christmas Catch, mai mult Crăciun, mai puține câștiguri.

Din păcate, această versiune a Big Bass Bonanza nu aduce nimic nou, nici măcar față de Christmas Big Bass Bonanza. Câștigul maxim rămâne la fel de scăzut, 4.000x suma pariată de tine, și nu este adăugată nici o funcție în plus. Este singurul joc la care se simte puțin lăcomia celor de la Pragmatic Play, deoarece doar i-au schimbat puțin interfața și grafica, dar funcțiile ce fac un slot să rămână în istorie sunt absente.

Poți totuși să beneficiezi de RTP-ul uzual de 96.7%, și de funcția specială ce a făcut din jocul original un succes nemaivăzut. Dacă ești în căutare de experiențe noi, nu le vei găsi la Bigger Bass Blizzard. Recomandăm sloturile menționate anterior. Dacă totuși ești curios de această lansare, îi poți da o șansă.

Pacanele Bigger Bass Blizzard Christmas Catch
Joacă gratuit Pacanele Bigger Bass Blizzard Christmas Catch

Cazinouri recomandate la care poți încerca TOP Sloturi Big Bass chiar acum

Bonus de bun venit:
100% pana la 2.000 RON
300 Rotiri Gratuite la NetEnt
Varsta minima 18+
Se aplica T&C
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 60 zile
Condiții de rulaj – 30x la orice joc de cazino
Câștig maxim - 2.500 RON
O ofertă per familie/IP/mail
Termeni și condiții detaliate
Bonus de bun venit:
1.200 RON
300 Rotiri Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi și Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
100% pana la 2400 RON
600 Rotiri Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x (depozit + bonus)
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT