Free cookie consent management tool by TermsFeed

Gentlemen’s Poker Club București vă așteaptă, începând cu 1 noiembrie, seară de seară, să vă bucurați de cele mai bune jocuri de poker live din capitală. Gentlemen’s Poker Club este un nume bine cunoscut timișorenilor, fiind printre primele cluburi de poker licențiate în România (în 2013), iar noua locație din București beneficiază de expertiza de peste 14 ani pe care echipa ACE (Alex Crețu Events) o are în materie de festivaluri de poker. Este suficient să amintim doar cele peste 25 de evenimente PokerFest cu buy-in de 550€ – 1.000€, organizate în diferite orașe din țară.

foto trofee Alex Cretu Events
Trofee ACE

Dacă mai adăugăm și suportul oferit de managementul sălii de jocuri Thor, un lucru devine cât se poate de clar – Gentlemen’s Poker Club București va deveni rapid una din cele mai bune destinații pentru poker live în capitală.

Pentru a marca așa cum se cuvine inaugurarea noului club din capitală, pe 1 noiembrie este deja programat turneul Opening Event KO la care fondul total de premiere garantat este de 50.000 de lei.

Participă la turneul inaugural sau joacă la mesele cash din incintă în seara zilei de 1 noiembrie și vei primi unul din cele 300 de cadouri personalizate pregătite special pentru această ocazie!

Unde se află Gentlemen’s Poker Club București?

Noua locație este amplasată în incinta Magazinului COCOR, pe bulevardul I.C.Brătianu, nr 29-33. În interiorul Gentlemen’s Poker Club București vei descoperi nu mai puțin de 27 de mese de poker, 21 de sloturi, o ruletă electronică cu 5 posturi, acces la pariuri sportive și un bar excelent.

Unde este Gentlemen's Poker Club București
Locatie pe harta Gentlemen’s Poker Club București

Amplasamentul clubului îți permite acces facil din orice punct al capitalei, iar dacă vii cu autoturismul personal, e bine să știi că îl poți lăsa în parcarea COCOR (tariful este de 25 de lei pe zi). În plus, dacă ai mașină electrică, o poți încărca în incinta parcării.

Program non stop și oferte de top la GPC București

  • Evenimente cu premii garantate zilnic cuprinse între 3.000 de lei pentru „Daily Event” și până la 500.000 lei acordați pentru Main-Event-ul lunii „ACE BILLIONS”.
  • Formate de turneu de toate tipurile.
  • Partide de cash cu mize pornind de la cu 1/3 lei și 100 de lei buy-in.
  • Promoții la mesele cash cu premii de peste 100.000 de lei acordați din oră în oră, pe parcursul întregii luni.
  • Echipamente de joc moderne, jackpot Happy-Hours, jackpot-uri progresive atractive și promoții de peste 150.000 Lei la sloturile disponibile.

Cu peste 14 ani de expertiză în domeniul jocurilor de noroc, conducerea clubului promite un loc de întâlnire și socializare pe cât de plăcut, pe atât de sigur și nu stă deloc pe gânduri pentru a vă oferi ocazia de a juca poker de cea mai bună calitate.

Viitorul sună bine

Astfel, pe lângă ofertele listate mai sus, este deja programat chiar și un prim festival, în perioada 25-29 ianuarie 2023. Printre evenimentele organizate alături de partenerii Bulgari de la Smart Poker Tour se numără Main Event-ul de 250.000€ și Highroller-ul de 100.000€.

Mai mult decât atât, a fost deja parafat un parteneriat cu cel mai mare operator de poker Israelian – IPC, grație căruia prezența jucătorilor israelieni la turnee și partide cash va fi ceva obișnuit în Gentlemen’s Poker Club București.

Pe termen ceva mai lung, organizatorii au în plan un Main Event de 500.000€ undeva în 2023, urmând ca în 2024 același eveniment să vină cu un fond de premiere garantat dublu – 1.000.000€.

Regulile clubului creează premiza unei atmosfere perfecte pentru poker

După cum menționam, conducerea noului club promite o atmosferă perfectă pentru poker, iar printre principalele reguli de excelență și conduită stabilite se numără următoarele:

  • Clienții sunt pe primul plan
  • Clubul se adresează atât jucătorilor începători, recreaționali cât și celor profesioniști
  • Ținuta decentă este obligatorie
  • Persoanelor aflate în stare de ebrietate și/sau sub influența substanțelor halucinogene nu le este permis accesul
  • Nu este permisă jignirea, amenințarea, ridicarea tonului sau aducerea de ofense jucătorilor sau angajaților clubului.
Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT