Free cookie consent management tool by TermsFeedCazinourile din Scoția se redeschid

Cazinourile din Scoția se redeschid

Industria jocurilor de noroc a avut mult de suferit în 2020, începând cu luna Martie. Cazinourile și casele de pariuri stradale s-au închis și astfel s-au înregistrat pierderi de miliarde de dolari în acest domeniu. Țările din occident încearcă însă să revină la normal, iar Franța a făcut deja mișcări în luna Iunie. Acum, la mai bine de 5 luni de la izbucnirea pandemiei, o altă țară importantă a Europei a redeschis industria jocurilor de noroc.

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Cazinourile din Scoția se redeschid

Data de 24 August este cea la care amatorii jocurilor de noroc din Scoția se pot bucura din nou de locațiii offline. Această decizie a venit la o săptămână după ce Anglia a redeschis cazinourile. Începând cu jumătatea lunii August, primul-ministrul Nicola Sturgeon a anunțat faza a 3-a a izolării. Este o nouă decizie cu care se încearcă revenirea la normal în Scoția, evident cu măsuri de precauție pentru a nu pune în pericol sănătatea oamenilor.

”Pericolul cauzat de virus continuă și trebuie să fim precauți. Chiar dacă cifrele fluctuează, sănătatea angajaților este pe primul plan. Sper ca redeschiderea acestor servicii să aducă un plus economiei noastre, care este oricum afectată.” – a declarat Michael Dugher, oficial al Guvernului.

Conform noii legislații, autoritățile locale pot acționa ferm în cazul unor neregularități. Orice încălcare a măsurilor de siguranță într-o locație va rezulta în închiderea cazinoului sau casei de pariuri. Ținând cont de faptul că în ultimele 3 săptămâni numărul cazurilor tinde să crească, autoritățile nu vor să clacheze cu aceasta nouă decizie. Autoritățile din Anglia au lăudat inițiativa Scoției, care încearcă să le urmeze modelul. Rămâne de văzut care vor fi efectele acestei decizii și cum va fi primită de către clienți.

Ce sume aduce industria jocurilor de noroc în România?

În momentul de față, industria jocurilor de noroc din România oferă nu mai puțin de 45.000 de locuri de muncă. Ținând cont de faptul că acești oameni au rămas peste 3 luni fără loc de muncă, sumele pierdute de domeniul industriei de noroc au fost imense. Segmentul despre care vorbim produce încasări de aproximativ 2 milioane de euro, la bugetul de stat. Vorbim aici de venituri, taxe, impozite, fie ele directe sau indirecte.

Industria offline funcționează la parametrii normali, începând cu data de 15 Iunie 2020. Momentan nu există probleme cu încălcarea protocoalelor și a normelor de siguranță.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Cazinourile din Scoția se redeschid”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash