Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cine este NextGen?

NextGen reprezintă un nume important pe piața gamblingului mondial. Compania este o sub-diviziune a NYX Gaming Limited. Aceasta a fost achiziționată de NYX în anul 2006, după ce NextGen avea deja o experiență pe piață de 7 ani.

Cine este NextGen? Scurt istoric

O mare parte a istoriei și succesului companiei se datorează celor de la NYX. Deși aceștia intraseră pe piață la începutul anilor 2000, aveau să pornească ascensiunea abia în 2006. NYX reprezintă un dezvoltator important ce oferă operatorilor jocuri de cazino, platforme pentru pariuri sportive sau orice alt sub-domeniu din gambling. În momentul de față, NYX oferă peste 2000 de sloturi pentru 200 de operatori de pe întreg mapamondul.

În 2017, NextGen & NYX au parafat o înțelegere cu PokerStars NJ. Au lansat împreuna 21 de jocuri interactive ce sunt compatibile și pe platformele mobile. Alături de NYX, NextGen a câștigat de-a lungul anilor câteva premii importante:

  • eGaming Review pentru Dezvoltatorului Anului – 2012
  • eGaming Review B2B pentru Dezvoltatorul Anului de Cazinouri RNG – 2013
  • Premiul EGR 2014 B2B – 2014

NextGen reprezintă fără îndoială un nume important în lumea jocurilor de noroc. Nu se află pe treptele podiumului însă compania își continuă ascensiunea. Sub tutela celor de la NYX, aceștia au obținut și vor obține în continuare certificări importante. Fiind o companie destul de mică, NextGen de obicei operează alături de alți dezvoltatori, NYX în cazul de față. În prezent, sediile principale ale companiei se afla în Sydney – Australia.

Cele mai populare sloturi NextGen

NextGen are un portofoliu impresionant de sloturi, iar temele sunt diversificate. Vorbim de teme culinare, diamante strălucitoare sau chiar de creaturi mitice. Vom detalia puțin în cele ce urmează două dintre numele de succes ale dezvoltatorului ce are sediul în Australia: King Kong Fury & Mad Mad Monkey.

King Kong Fury – de la un personaj de film la păcănele

Jocul este centrat pe celebrul personal de film – King Kong. Gorila uriașă a devenit un brand după primul film apărut în 1993. Slotul prezintă celebrele simboluri 9, 10, J, Q, K & A. De asemenea întâlnim personajele Ann Darrow, Tyrrannosaurus Rex și însuși King Kong. Slotul este dezvoltat pe 4 rânduri & 5 coloane, iar RTP-ul este de 96.73%.

Mad Mad Monkey, un alt slot centrat pe animalele sălbatice

Spre desoebire de precedentul, slotul Mad Mad Monkey introduce maimuțe mult mai prietenoase. Alături de ele sunt prezente alunele în coajă, nuca de cocos sau bananele. Evident, alături de aceste simboluri sunt si cele clasice, de la 10 la A. Scatter-ul este reprezentat de simbolul Mad Mad Monkey și declanșează speciala. Jocul este dezvoltat pe 4 rânduri & 5 coloane și are un RTP de 95.00%.

Sunt jocurile oferite de NextGen corecte?

DA. NextGen reprezintă un nume important pe piața gamblingului mondial. Toate jocurile dezvoltatorilor importanți sunt supuse unor verificări, iar NextGen nu face rabat de la regulă. Mai ales după afilirea cu NYX, aceștia și-au dezvoltat nivelul de profesionalism.

Poți juca sloturi NextGen pe mobil?

DA. După cum am precizat și la începutul acestui articol, sloturile dezvoltat de NextGen sunt de ultimă generație. Toate sunt valabile pentru platformele mobile, fie că vorbim de telefoane sau tablete. Bucură-te așadar de jocurile acestui dezvoltat oriunde te-ai afla.

Poți juca sloturile NextGen pe bani virtuali?

DA. La fel ca la majoritatea dezvoltatorilor de sloturi online, ai opțiunea de a juca pe bani virtuali. Testează jocurile ce îți inspiră încredere și amuzament, pentru a te putea obișnui cu simbolurile și butoanele lor. Poți efectua acest lucru la cazinourile afișate de către cazino365.ro la sfârșitul acestui material.

Unde poți juca sloturile online de la NextGen pe bani reali?

NetBet este cazinoul online licențiat ONJN cu cea mai complexă ofertă de jocuri, astfel că, dacă vrei să încerci sloturile online de la NextGen pe bani reali, acesta este numele pe care trebuie să îl ții minte.

La NetBet ai bonus 100% la prima depunere în limita a 2.000 RON. Acest cazino online oferă periodic promoții atractive, precum runde gratuite miercuri, Happy Hour vineri sau câștiguri extra Sâmbătă!

Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Dacă ai găsit informații interesante în articolul „Cine este NextGen?”, nu ezita să ne dai un Like & Share. Mulțumim și baftă la jocuri!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash