Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cine este Novomatic?

Novomatic reprezintă un nume uriaș în industria jocurilor de noroc. Câți dintre noi știm însă cine este de fapt Novomatic? În următorul articol vom face cunoștință cu gigantul austriac, celebru în toată lumea pentru jocuri precum Book of Ra, Sizzling Hot, Lucky Lady’s Charm și multe altele.

Fondată în anul 1980, compania Novomatic își are sediile principale în Austria. Profesorul Johann F. Graf a stat la bazele corporației, care a produs și primele sloturi ADMIRAL. În anii ce au urmat, Novomatic și-a început expansiunea în țări importante ale Europei, precum Germania, Franța, Olanda sau Elveția. La 8 ani de la înființare, Novomatic a făcut un pas uriaș și în Africa de Sud. Anul 2000 a adus noi țări de pe mapamond în portofoliul gigantului austriac, precum Peru sau Marea Britanie. În același an s-a lansat și slotul Dolphin`s Pearl, unul din cele mai populare în zilele noastre.

Anul 2010 a adus achiziționarea Greentube Group!

În anul 2010, Novomatic a făcut o mișcare importantă în online, prin achiziționarea pachetului majoritat Greentube Group. În momentul de față, Greentube operează drept o diviziune interactivă a celor de la Novomatic. Aceștia livrează constant și în siguranță jocurile favorite ale amatorilor de sloturi. Primii pași făcuți de Greentube în sectorul jocurilor, au fost făcuți în anul 1998. Aceștia au lansat atunci jocul 3D Ski Challenge, unul revoluționar înainte de anii 2000.

În prezent, Novomatic operează în 43 de țări de pe glob și are cifre de afaceri estimate la 3 miliarde de euro anual. Sute de jocuri celebre poartă semnătura acestei companii esențiale în industria jocurilor de noroc. Book of Ra și Sizzling Hot reprezintă două dintre numele sonore ale sloturilor produse de Novomatic de-a lungul timpului. Varianta delux a Sizzling Hot a fost lansată pe 18 Februarie 2017. Jocul are un RTP de 95.66% și are o schema de 5*3.

Este una din cele mai clasice teme posibile, iar acest joc îl putem găsi în marea majoritate a cazinourilor online și offline. Simbolurile sunt reprezentate în mare măsura de fructe, precum cireșe, portocale, lămâi, prune, pepeni și struguri. Există și cel mai important simbol – cifra 7! Șeptarii sunt cei mai vânați la Sizzling Hot, de către toți amatorii jocurilor de noroc.

Book of Ra este un alt slot ce nu are nevoie de prea multe prezentări

Inspirat din Egiptul Antic, acest joc produs de Novomatic se numără de un succes uriaș în toate cazinourile. RTP-ul este de 92.3%, iar simbolurile sunt dispuse pe 3 linii X 5 coloane (în varianta originală). Întâlnim simbolurile cărților de joc 10, Q, J, K și A, dar și scarabei, faraoni sau statuete, care oferă premii substanțiale. Cel mai puternic simbol este Exploratorul, iar Cărțile sunt cele care, în număr de minim 3, aduc atât de așteptatele Runde Bonus.

Trei ani mai târziu apare pe piață un alt joc de mare succes, Lucky Lady`s Charm

În 2004, Novomatic a stabilit o cifră record de afaceri – nu mai puțin de 1 miliard de EURO! Expansiunea a continuat, iar în același an compania a achiziționat ASTRA GAMES Ltd. din Marea Britanie. Pe piața din România, Novomatic a intrat în anul 1990. În prezent sunt peste 700 de angajați în țara noastră și 11.000 de echipamente gestionate lunar.

Cine este Novomatic? Despre trecut, prezent și viitor

Novomatic se bucură deja de un istoric de 40 de ani. Nu vorbim așasadar de un nou intrant pe piață, ci de un veteran. Totuși, compania continuă să se adapteze noilor tendințe și deși operează din 1980, mereu prezintă sloturi de actualitate. Trecerea în online și afilierea cu Greentube a deschis noi orizonturi către operatorul austriac. Novomatic accesează și dezvoltă diferite culturi. De la piramidele Egiptului Antic, la perlele oceanului sau la fructe, sloturile Novomatic sunt pentru toate gusturile.

Mai mult decât atât, jocurile dezvoltate de către Novomatic se pot accesa foarte ușor pe telefonul mobil. Compania a continuat să se dezvolte și acum oferă serviciile sale chiar pe tablete sau telefoane. Așadar fie că ești în fața PC-ului sau pe canapea, poți lua oricând o doză de dinamism in cazinourile aprovizionate de Novomatic.

Novomatic cu siguranță va continua să crească de la an la an

Compania austriacă este deschisă către noi colaborări și iși dorește să exploateze noi piețe. Anul 2020 aduce aniversarea de 40 de ani a companiei, iar conducerea pregătește noi soluții pentru piața jocurilor de noroc. Acest an este unul de celebrare pentru companie și în același timp unul de recunoștință față de toți utilizatorii. Jens Einhaus – unul din directorii de vânzare Novomatic a ținut să facă unele precizări la începutul acestui an.

”Avem un portofoliu foarte bine echilibrat în momentul de față. Există o combinație de proiecte noi și jocuri retro, pe care abia așteptăm să le expunem.”

Novomatic rămâne un pilon de rezistență în piața jocurilor de noroc online și offline, cu un portofoliu de jocuri extraordinare. Te invităm să testezi chiar acum celebrele sloturi oferite de dezvoltatorul austriac, chiar aici pe cazino365.ro, în variantă demo.

Unde poți juca sloturile Novomatic pe bani reali?

Pentru a testa cele mai tari sloturi de la Novomatic, îți recomandăm următoarele 3 cazinouri online licențiate ONJN în România:

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash