Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cine este Play`n Go?

Play`n Go este fără îndoială unul din cele mai cunoscute nume din industria jocurilor de noroc. Gigantul suedez își continuă expansiunea an de an, lansând periodic jocuri atractive (în general sloturi video), cu o tematică bine diversificată. În acest articol vom face o mică incursiune în istoria companiei și vom descoperi portofoliul lor.

Play`n Go – istoric

Play`n Go este o companie suedeză, lansată în anul 1997. În acea vreme, industria cazinourilor online reprezenta mai mult o fantezie, punându-se accentul pe cazinourile stradale. Deși a început cu munca în offline, Play`n Go a devenit pe parcurs unul din cei mai mari dezvoltatori de jocuri online de pe mapamond. Din 2004 compania și-a început munca în online. Astăzi, jocurile gigantului suedez sunt disponibile în 30 de limbi diferite, atât pe PC, cât și pe telefoane mobile sau tablete. Sediile companiei sunt în Växjö, Suedia.

De ce sunt atât de populare jocurile de la Play`n Go?

În primul rând, compania oferă multă varietate

Play`n Go încearcă mereu sa inoveze și să aducă pe piață produse atractive pentru orice amator al jocurilor de noroc. Iar aici nu este vorba doar de numeroasele sloturi lansate până acum. De-a lungul timpului, compania a dezvoltat versiuni noi și pentru clasicul Carribean Stud Poker. Mai mult decât atât, au nu mai puțin de 8 versiuni pentru Blackjack. Grație jocurilor puse la punct de Play`n Go, te poți bucura de preferatele tale și pe internet, într-o multitudine de variante.

Sloturile oferite de Play`n Go sunt user friendly și foarte ușor de jucat

Mulți utilizatori se plâng de unele jocuri complicate, care au multe funcții ce îngreunează totul. Nu se întâmplă la fel si la Play`n Go, care dezvoltă mereu sloturi extrem de atractive, dar foarte simple! De asemenea, sloturile dezvoltate de această companie excelează prin rotiri gratuite și runde bonus. Este evident că utilizatorii sunt atrași de aceste funcții, iar Play`n Go știe să puncteze la acest capitol. În plus, sloturile de la Play`n Go stau foarte bine și la capitolul RTP (Return To Player).

Play`n Go se adresează oricărui utilizator de pe mapamond, oferind jocuri în peste 30 de limbi diferite

Este o deschidere de piață largă, astfel ca fiecare amator al jocurilor de noroc să se poată bucura de sloturile lor. Așadar, fie că vorbim de latini, est-europeni sau occidentali, Play`n Go nu face diferențe și se adresează oricărui jucător. Printre principalele limbi ale sloturilor Play`n Go se numără rusa, româna, spaniola, germana, suedeza, engleza, portugheza sau greaca. Dezvoltatorul suedez este compatibil însă și cu următoarele limbi: ebraică, cehă, norvegiană, franceză, bulgară, turcă, finlandeză, poloneză, olandeză, italiană și estoniană. Iată, deci, încă un motiv pentru care din ce în ce mai mulți jucători știu Cine este Play`n Go.

Nu în ultimul rând, securitatea și corectitudinea sunt la ordinea zilei pentru Play`n Go

Compania lucrează zilnic să mențină un nivel maxim de securitate și corectitudine, iar acest lucru este demonstrat din plin de cei peste 15 ani de activitate în domeniu, fără niciun fel de suspiciuni.

Sunt jocurile oferite de Play’n GO corecte?

DA. Toate sloturile de la dezvoltatori de top sunt verificate de mai multe ori până ajung pe piață, astfel încât să fie corecte 100%. Cei de la Play’n GO oferă jocuri de cea mai bună calitate, astfel că ele se regăsesc la cei mai importanți operatori de cazino online.

Poți juca sloturile Play’n GO pe bani virtuali?

DA. Poți face asta aici, pe cazino365.ro, sau la cazinourile online recomandate (vezi la finalul articolului). Jucându-le pe bani virtuali vei ști exact la ce să te aștepți de la ele, așa că nu e greu de înțeles de ce mulți le joacă virtual. Ulterior, unii fac pasul către mize reale, alții nu. Alegerea îți aparține.

Poți juca sloturi Play’n GO de pe mobil?

DA. Jocurile de top lansate de cei de la Play n GO funcționează fără probleme pe dispozitivele mobile, așa că de ce nu încerci chiar acum? Deschide cont la oricare din cazinourile online de mai jos și bucură-te de jocurile preferate oriunde ai fi.

Cele mai tari sloturi Play`n Go

Jocuri ca la aparate: Book of Dead
5.0/5
Jocuri ca la aparate: Book of Dead

Book of Dead reprezintă unul din cele mai populare nume ale dezvoltatorului suedez. Grafica excelentă, funcția bonus, câștigurile frecvente și ambientul Egiptului Antic fac din acest slot unul din cele mai populare în toată lumea. Jocul este dispus pe 3 linii X 5 coloane și 10 linii de plată, iar RTP-ul este destul de ridicat, 96.21%.

Dezvoltat în Ianuarie 2014, slotul oferă, pe lângă simbolurile clasice A, K, Q, J, 10, însemne din mitologia egipteană. Întâlnim Cartea Morților, zei egipteni și pe aventurierul Rich Wilde, care este cel mai puternic simbol.

Black Mamba, Wild Blood 2 sau Ankh of Anubis sunt alte titluri importante din portofoliul dezvoltatorului suedez. Sloturile enumerate anterior dovedesc încă o dată diversitatea Play`n Go.

Un alt joc ce a determinat mulți jucători să se întrebe Cine este Play`n Go este Leprechaun goes to Hell! Celebrul spiriduș năzdrăvan s-a întors în acest joc și de această dată bate la porțile iadului. Dezvoltat în 2017, slotul are un RTP de 96.54% și are o schemă clasică 3 linii X 5 coloane. Bonusul este unul de-a dreptul infernal, care se declanșează cu 3 simbolurile Evilene. În acel moment, utilizatorul beneficiază de 10 rotiri infernale, iar fiecare inimă apărută pe rola din mijloc adaugă o nouă rotire în plus.

Pacanele gratis: Leprechaun Goes to Hell
5.0/5
Pacanele gratis: Leprechaun Goes to Hell

Unde poți juca sloturile online de la Play`n Go pe bani reali?

Unibet, Betano și Netbet sunt 3 cazinourile de top din România licențiate ONJN, la care poți testa pe bani reali sloturile Play`n Go.

Unibet are peste 20 de ani vechime pe piața internațională de gambling & peste 20 de milioane de clienți în 100 de țări. Operatorul online oferă un bonus de Bun Venit de 100% în limita a 1.000 RON și unul de 200% în limita a 300 RON.

Betano are și ea un bonus de 100% pentru utilizatorii noi, în limita a 500 RON. Operatorul este unul a cărui popularitate crește rapid în rândul amatorilor de jocuri de noroc din România. Betano este un nume foarte cunoscut pe piața pariurilor sportive, fiind partener al echipelor de fotbal U Craiova și FSCB.

NetBet operează pe teritoriul țării noastre din 2015, însă compania are o vechime de 15 ani în spate. Grupul NetBet oferă o atenție deosebită utilizatorilor și pune mare preț pe fidelizarea acestora. Cazinoul online NetBet îți oferă un bonus de Bun Venit de 100%, în limita a 800 RON. Bonusul este instant, însă nu beneficiază de el cei ce depun prin Skrill și Neteller.

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash