Play`n GO lansează un nou titlu din seria Rich Wilde! Shield of Athena

Play`n GO seria Rich Wilde
Jocurile din seria Rich Wilde se bucură de un succes imens.

Play`n GO lansează un nou titlu din seria Rich Wilde! Shield of Athena

Play`n GO a apărut pe piață înainte de anii 2000, atunci când accentul era pus pe mediul offline. În 2004 însă, aceștia au făcut pasul și în online, iar de atunci continuă să se dezvolte. Jocurile dezvoltatorului suedez au cunoscut un succes imens printre amatorii gamblingului. Compania se adresează oricărui utilizator, deoarece jocurile sunt disponibile în peste 30 de limbi diferite. De asemenea, scandinavii sunt recunoscuți pentru securitatea și corectitudinea față de utilizatori. Cine este mai exact Play`n GO? Află din ACEST articol!

Play`n GO lansează un nou titlu din seria Rich Wilde!

Compania nordică a decis să continue seria cu personajul Rich Wilde, unul consacrat. Aceștia au lansat un nou titlu, cu denumirea ”Shield of Athena”. În acest capitol al aventurii, personajul principal o are alături pe fiica sa, Cat Wilde.

Împreună, cei doi explorează insula Atlantis în căutarea puternicului Scut din Atena. Doar cu acesta, capul maleficei Medusa poate fi tăiat. Slotul este dezvoltat pe 3 rânduri și 5 coloane, iar RTP-ul e de 96.25%. Simbolurile sunt derivate din mitologia greacă, acestea alăturându-se clasicelor 10, J, Q, K & A. Întâlnim o bufniță de aur, casca zeiței Atena, Scutul din Atena sau Inelul Înțelepciunii. Scutul este cel care se transformă într-un Wild ce oferă rotiri gratuite. De asemenea, bonusul poate plăti până la 500x miza.

Johan Törnqvist – oficial Play`n GO, a ținut să facă unele precizări despre noul proiect al companiei: ”Rich Wilde este un caracter iubit de către utilizatorii noștrii. Acesta e gata de o nouă aventura, una cu care încercăm să aducem mai mult dinamism. Shield of Athena reprezintă un joc minunat, iar grafica acestuia a fost atent lucrată”.

Care sunt cele mai populare sloturi Play`n GO?

De-a lungul timpului, Rich Wilde a trecut prin diferite aventuri sub tutela Play`n GO. Amintim nume celebre precum Tome of Madness sau Pearls of India. Cel mai de succes joc însă este fără îndoială Book of Dead. Jocul este centrat pe Egiptul Antic, o tematică apreciată de către utilizatori. Precum a fost precizat și despre noul titlu cu atmosferă elenă, Book of Dead se bucură de o grafică de excepție. Nici bonusurile nu sunt de neglijat în acest slot celebru.

Jocul este dezvoltat pe 3 rânduri & 5 coloane, având un RTP de 96.21%. Întâlnim evident simbolurile clasice, de la 10 până la A. Rich Wilde este prezent, oferind până la 5000x miza, atunci când își face apariția de 5 ori.

La ce cazinouri poți juca sloturile online de la Play`n Go pe bani reali?

Betano, Unibet sau Netbet oferă sloturile Play`n Go, toate 3 fiind licențiate de către ONJN în România.

Betano reprezintă un nume important pe piața jocurilor de noroc din România. Cazinoul oferă un bonus de 100% pentru clienții noi, în limita a 500 RON.

Un alt cazino important pentru gamblerii din România este Unibet. Utilizatorii noi sunt întâmpinați cu un bonus de 100%, de maximum 1000 RON. De asemenea, se acordă 100 de runde gratuite la Burning Hot.

Netbet are o experiență de peste 15 ani în acest domeniu, iar în România a intrat pe piață în anul 2015. Compania oferă constant promoții atractive, concursuri sau quiz-uri, motive pentru care utilizatorii preferă acest operator online.

Citește și:

Dacă ți-a plăcut articolul nostru ”Play`n GO lansează un nou titlu din seria Rich Wilde!”, nu ezita să ne ajuți cu un LIKE & SHARE. Îți dorim mult succes!